Új hozzászólás Aktív témák

• AttilaMvh

tag

válasz Kofka04 #3327 üzenetére

Szia,
    A sok kérdésre részemről csak kevés válasz, amihez nem tudok hozzászólni, vagy nem releváns földrajzi helyzetem miatt, ott hallgatok. ASUS Selfie-ről (ZD551KL) tértem át Mimaxra, mert szemüveg nélkül kezdett kicsi lenni már az 5.5 colos képernyő, másrészt a 3000 maH akkuja simán lefáradt fél nap alatt ahogyan én használtam, azaz napi két-három alkalommal összesen 3-4 óra onscreen facebook, 4G Orange, (GPS, wifi nonstop bekapcsolva). Ezenkívül ha videót néztem, vagy buborékpukkasztó játékot úztem rajta akkor tojásrántottát lehetett volna sütni a hátlapján. Ehhez képest a Mimax ugyanilyen nyaggatás mellett lazán bírja akkuval két napig, angol hidegvérrel viseli a zaklatást, ritkán melegszik 34 fok fölé, bármit követek el vele. A nyolcmagos ASUShoz képest a hatmagos Mimax legalább olyan gyors, de lehet, hogy az oprendszer miatt akár gyorsabb is. A hetente frissülő developer ROM is tetszik, már 7-es Android van, és állandóan fejlesztenek valami újat. Tud magyarul, és nincs telepakolva egy tonna fölösleges alkalmazással, mint az ASUS
    Egyetlen enyhe elégedetlenségem a Mimax kamerájával kapcsolatos, de csak azért mert az hozzászoktam ahhoz, hogy az ASUS 13 mp-s hátsó kamerája átlagon felüli minőséget hozott, majdnem egy igazi fényképezőgéppel ért fel. A panorámái is csodálatosak voltak, és rossz fényviszonyok, vagy éjszaka is jó képeket készített. Filmezni nem filmeztem, csak félperces ezt-azt, így abba nem szólnék bele. A Mimax 16 megapixelese nem üti meg ezt a mércét, de ha megkeresed Kammerer fórumtársunk fotózási útmutatását, és aszerint rendezed a kamera beállításait, egészen elfogadható képeket készíthetsz főként nappali fényben. Esetleg valaki aki jobban ért a kereséshez, linkeléshez hozzásegíthetene, hogy megtaláld azt a bejegyzést, nekem nem jött össze.
    A selfiek egyáltalán nem hoznak lázba, így nem tudok érdemben nyilatkozni az elülső kameráról. A panorámánál hiányolom, hogy csak álló helyzetben csinál képet, nem tudok Landscape-et használni, de lehet, hogy ez egy nem gyári kameraszoftverrel megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés