- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofka04
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni ilyen telefont, de előtte kérni szeretnék tőletek egy kis információt. Elég sok hsz-t elolvastam már a 3300-ból, de sajnos nem nagyon van időm, lehetőségem végigolvasni mindet. Szeretném ha ezt megspórolnátok nekem és segítenétek, hogy néhány kérdésemre választ kapjak. Elég körültekintően szoktam telefont választani, szóval bocsi a sok kérdésért. Egyszer volt csak kínai telefonom, egy Huawei Mate8, de amint megláttam, milyen kritikán aluli a kamerája, nagyon gyorsan megszabadultam tőle, ezen kívül volt még néhány dolog, ami a kínai "gagyiságra" enged következtetni, pl. az érintőképernyője elég pontatlan volt. Többször rá kellet böknöm valamire vagy pedig várnom kellet kicsit, amíg teljesen megáll a görgetés és akkor vette be. Ezt a jelenséget kizárólag olcsóbb kínai telóknál tapasztaltam. Remélem itt nincs ilyen. A hangszórója torzított nagy hangerőn a Mate8-nak, az érintője nem volt jó, a kamerája nagyon rossz volt, főleg a videózás. Úristen! Az a dolog fogalmazódott meg bennem, hogy hiába a magas ár, a kínai termék, az kínai lesz mindig. Szeretném ha az MI Max rácáfolna erre. Létezik az, hogy ennyi pénzért jobb lehet az MI Max, mint a 2x annyiba kerülő Mate8?
Először is szeretném megkérdezni, mit takar ez 800 Mhz B20 hiánya? Én vodafonos vagyok. Tudok 4G-n netezni egyáltalán? Ha nem akkor marad a 3G? Úgy tudom a voda a legjobb itthon lefedettségben. Tehát nem maradok net nélkül sehol? Lehet hülyén teszem fel a kérdéseket, de nem tiszta ez a dolog nekem.
Elnézést, hogy a Mate8-at hozom fel megint ebben a topikban, de gondoltam akkor megveszem a kínaiak legjobb márkájából a legjobb telefont, de óriásit csalódtam (nem csak) a kamera miatt és csak ehhez van viszonyítási alapom. Rengeteg teszt fotót/videót csináltam és egy LG G3, de még egy Samsung S3 is lealázta. Mások tesztfotóin úgy láttam itt elég jó a helyzet. Valaki megírhatná, akinek előtte volt valami jó kamerás (nem kínai) telója, hogy ahhoz képest milyen ez. Videózni is elég sokat szoktam és tudom, hogy minden telónál rosszabb a videó minősége, mint a fényképé, de nekem a mércém, ha pl.csinálok egy screenshot-ot a videóból, az nézzen ki majdnem úgy, mintha fotóztam volna.
ROM-okkal mi a helyzet? Teljesen magyar? Jön rá frissítés. Nem tudom hogy működik ez a Xiaomi-nál.
Azt olvastam, hogy a hangszórója szépen szól, a beszéd és a külső is. Remélem az érintője is pontos és a kamerája is jó. Igazából ez a 800Mhz-es LTE hiánya aggaszt, mert nem tudom a gyakorlatban milyen hátránya van ennek. Eddigi információim alapján leszámítva ezt a netes dolgot, ez egy hibátlan telefon. A kamera és az LTE dolog a mérvadó nálam. Valahol ki van állítva ez a telefon, hogy ki tudjam próbálni vagy van esetleg valaki, aki találkozna velem hogy ki tudjam próbálni? Természetesen valami ellenszolgáltatásért cserébe. Én Újpesten lakom.
A Flex2-met szeretném lecserélni valami nagyobbra. A Mate8 elvérzett mellette a kamera miatt. Remélem kielégítő választ kapok a kérdéseimre és lecserélhetem MI Max-ra, mert nagyon tetszik és az ára sem vészes. Létezhet, hogy jobb ez, mint a 2x annyiba kerülő Mate8? Még mindig nem tudom felfogni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged