Új hozzászólás Aktív témák

• Kofka04

tag

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni ilyen telefont, de előtte kérni szeretnék tőletek egy kis információt. Elég sok hsz-t elolvastam már a 3300-ból, de sajnos nem nagyon van időm, lehetőségem végigolvasni mindet. Szeretném ha ezt megspórolnátok nekem és segítenétek, hogy néhány kérdésemre választ kapjak. Elég körültekintően szoktam telefont választani, szóval bocsi a sok kérdésért. Egyszer volt csak kínai telefonom, egy Huawei Mate8, de amint megláttam, milyen kritikán aluli a kamerája, nagyon gyorsan megszabadultam tőle, ezen kívül volt még néhány dolog, ami a kínai "gagyiságra" enged következtetni, pl. az érintőképernyője elég pontatlan volt. Többször rá kellet böknöm valamire vagy pedig várnom kellet kicsit, amíg teljesen megáll a görgetés és akkor vette be. Ezt a jelenséget kizárólag olcsóbb kínai telóknál tapasztaltam. Remélem itt nincs ilyen. A hangszórója torzított nagy hangerőn a Mate8-nak, az érintője nem volt jó, a kamerája nagyon rossz volt, főleg a videózás. Úristen! Az a dolog fogalmazódott meg bennem, hogy hiába a magas ár, a kínai termék, az kínai lesz mindig. Szeretném ha az MI Max rácáfolna erre. Létezik az, hogy ennyi pénzért jobb lehet az MI Max, mint a 2x annyiba kerülő Mate8?

Először is szeretném megkérdezni, mit takar ez 800 Mhz B20 hiánya? Én vodafonos vagyok. Tudok 4G-n netezni egyáltalán? Ha nem akkor marad a 3G? Úgy tudom a voda a legjobb itthon lefedettségben. Tehát nem maradok net nélkül sehol? Lehet hülyén teszem fel a kérdéseket, de nem tiszta ez a dolog nekem.

Elnézést, hogy a Mate8-at hozom fel megint ebben a topikban, de gondoltam akkor megveszem a kínaiak legjobb márkájából a legjobb telefont, de óriásit csalódtam (nem csak) a kamera miatt és csak ehhez van viszonyítási alapom. Rengeteg teszt fotót/videót csináltam és egy LG G3, de még egy Samsung S3 is lealázta. Mások tesztfotóin úgy láttam itt elég jó a helyzet. Valaki megírhatná, akinek előtte volt valami jó kamerás (nem kínai) telója, hogy ahhoz képest milyen ez. Videózni is elég sokat szoktam és tudom, hogy minden telónál rosszabb a videó minősége, mint a fényképé, de nekem a mércém, ha pl.csinálok egy screenshot-ot a videóból, az nézzen ki majdnem úgy, mintha fotóztam volna.

ROM-okkal mi a helyzet? Teljesen magyar? Jön rá frissítés. Nem tudom hogy működik ez a Xiaomi-nál.

Azt olvastam, hogy a hangszórója szépen szól, a beszéd és a külső is. Remélem az érintője is pontos és a kamerája is jó. Igazából ez a 800Mhz-es LTE hiánya aggaszt, mert nem tudom a gyakorlatban milyen hátránya van ennek. Eddigi információim alapján leszámítva ezt a netes dolgot, ez egy hibátlan telefon. A kamera és az LTE dolog a mérvadó nálam. Valahol ki van állítva ez a telefon, hogy ki tudjam próbálni vagy van esetleg valaki, aki találkozna velem hogy ki tudjam próbálni? Természetesen valami ellenszolgáltatásért cserébe. Én Újpesten lakom.

A Flex2-met szeretném lecserélni valami nagyobbra. A Mate8 elvérzett mellette a kamera miatt. Remélem kielégítő választ kapok a kérdéseimre és lecserélhetem MI Max-ra, mert nagyon tetszik és az ára sem vészes. Létezhet, hogy jobb ez, mint a 2x annyiba kerülő Mate8? Még mindig nem tudom felfogni.
    Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés