- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
EV6
csendes tag
Sziasztok,
segítséget kérnék. Az alap problémám, hogy van egy 10/0.5mbites netcsomagom, ami 5mbitet produkál lefelé. Korábban 7.5-7.8mbit volt stabilan, egy ideje esett vissza ennyire. Ügyfélszolgálaton túl vagyok, 3.8 km-re vagyok a központtól, szerintük ez ennyi.
A lényeg, 360R T1E modemem van, feltettem rá dchard firm-ét, hátha tudok valamit hangolgatni rajta, legfeljebb kiderül, hogy ez tényleg csak ennyit tud. Elvileg minden sikeres, alapbeállításon szépen működik a net az új firmmel, viszont hiába állítom a Target SNR értéket, semmi nem változik. Alapból nem 100-on, hanem 99-en állt, ez nem tudom jelent-e valamit. Viszont bárhova állítom, semmi nem változik, megjegyzi az értéket, de a sebesség ugyanúgy 5m/600k. Most nincs screenshotom, vonalsebességre 12xxx/12xx-et mutat, kihasználtságra 43%/56% és ennyi. Próbáltam a Target SNR-t 1-300%-ig, ha jól értelmezem a leírást ezzel nagyon el kellett volna rontanom vagy a stabilitást vagy a sebességet, de semmi, 5m/600k.
Még egy, talán hasznos info: ADSL2+ -ról ADSL2-re vagy ADSL1-re állítva egyáltalán nem szinkronizál.
Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mazda topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest