Új hozzászólás Aktív témák

• Hanix

újonc

Sziasztok!
    Új vagyok itt a fórumon, muszáj volt regisztrálnom, mert totál elakadtam.
    Van egy DLink DSL-380T modemem, ami kb. 3 éve üzemel"t" :(( bridge módba beállítva, mögötte egy DLinkDIR-655-ös routerrel.
    Az utóbbi időben elég gyakran előfordult, hogy megszakadt a net kapcsolatom.
    "Okosan" gondoltam rátolok egy firmware frissítést, hátha segít rajta. (Persze a témával kapcsolatos blogokat akkor még nem olvastam).
    A firmware-t persze a modem webes felületén kersztül töltöttem fel, ki is nyírta rendesen.
    Több napos keresgélés és próbálkozás után ott tartok, hogy sikerül ugyan az eredeti gyári vagy egy Routertech-es firmware-t feltolni az RRT-vel, de utána is csak ftp-n keresztül érem el a modemet, a http kapcsolat nem él, nem tudom konfigolni. Hiába pingelem a 192.168.1.1-et, nem látja.
    A modemben egyébként a 4 db 1000 microfarados kondenzátor szépen megpúposodott és a tetején már egy ki barna cucc is kifolyt, köszönhetően az elégtelen hűtésnek.
    Először cseréljem a kondikat és utána próbálkozzam tovább valamilyen szoftveres megoldással vagy kuka?
    Valaki (esetleg dchard???), tudna valamilyen útmutatást adni hogyan tovább?

Előre is köszönöm: Hanix

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés