- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karlitosz
tag
Na egy kis szösszenet:
1.) Amit linkeltem pár hozzászólással fentebb fóliát megérkezett pár nap alatt, tényleg németországból jön. Csak egy gond van vele hogy W8S-hez való, azt hittem méretekre egyezik a W8-al, hát igen csak, amit írtak is, hogy a W8nak lejtenek a szélei, ezek szerint a W8S feszített, mert a fólia túl nagy és tényleg beleér a "lejtőbe". Nekem 2 napja van fent, ha akarattal belenyúlok a lejtőbe akkor fel tud válni. Gondolom lesz olyan hogy pont úgy érek valahogy hozzá, hogy akaratlanul is alákapok, úgyhogy ezt a fóliát nem ajánlom, egyébként kurv@ gyorsak és jó lenne, bár azt is lehet hogy levágni a szélekből 2-2mm.
2.) Ma fordult elő először olyan, hogy elfelejtettem vinni a gyári fülest melóba, kértem kölcsön,
egyiket a másik után, aztán rádöbbentem, hogy a gyári fülese odaver egy nokia és 2 noname fülest.
Tehát a gyári fülese sztem f@sz@! Itt jegyezném még meg, hogy ezelőtt a teló előtt volt nekem HTC és HUAWEI, mindkettő gyári fülesét odaveri!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest