Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-21 14:11:29

LOGOUT.hu


Kérlek, hogy figyelmesen olvasd el, a vonatkozó szabályokat ! ... Köszönöm. 👍 Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45546) KTibxx


KTibxx
aktív tag

Sziasztok! Eléggé fellángolt 1-2 tagban az elégedetlenség.
Minden bántás nélkül egy-2 gondolat.
"..Egy idő mulva úgyis rá fog kényszeriteni a play áruház hogy frissitsem le"
Semmi nem kényszerít senkit semmire. Te vagy az "ura" ez csak egy gép. Én az tettem, hogy az általam használt bevált app verziók közül a gyártótól, vagy APKMirror-ról stb. elmentettem az apk-t. Újratelepítés után manuálisan kell visszatenni (nincs hiba). Melós, egyáltalán nem elavult módszer, nem kell ettől félni. Már azért sem mert ha 1szer rendben van a rendszer nem nagyon lesz szükség erre megfelelő karbantartás mellett.
Adhell-ben mindent tiltottam ami nem kell naponta (pl play áruházat is): Lassacskán 1 éves az enyém és ugyan úgy hozza az 5-7 óra kijelző időt pedig nyúzva van (nem játékra, és igaz nem engedtem az újabb rendszerfrissítéseket sem - nem pozitívak a tapasztalataim) Semmi háttérben futó online tevékenység nincs engedélyezve, 3-4G is csak akkor ha kell. Ebből következik, ha ezek kellenek -ami nem bűn- töbletfogyasztás az ára, ez így természetes.
És az egyik leg fontosabb: érdemes megfogadni ami szóba került, hogy egyszer kell rendberakni (akár FR, de jobb ha felteszel egy magyar hivatalos rom-ot) nem lesz több gondod vele! Sajnos nem egy problémáról olvasni a "félhivatalos" forrásból származó készülékeknél! Ezen lehet rágódni, de ennyi idő alatt rég készlennél már :)
És tetszik-nemtetszik karban kell tartani időnként.
17 éves tapasztalatból mondom, nem vettél rossz típust!
Sok sikert!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.