- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Asszony 8T-je már régóta szarakodik. Jóideje folyamatosan felébred a kijelzője mindenféle ok nélkül. Ez persze zabálja az aksit. Pár napja jöttünk haza az Adriáról. Egy csomószor nem volt térereje, nem működött a mobilnet. Az én HTC U11-emnel semmi ilyen nem volt. Ahol nekem fullon volt a térerő, neki ott sem volt sokszor semmi, vagy csak alig valami mutatóba. Egyik hálózaton sem, 2, 3, 4g.
Le kéne róla szedni a sok fotót, stb, hogy tudjak rajta csinálni egy fr-t, de a DCIM mappából is megérem leimádkozni a fotókat, mert elkezdi másolni, majd valahol megáll és onnantól nem történik semmi. Kíváncsi vagyok, hogy egy fr megoldja-e a problémáit, mert már frissítettem a telóját, de maradt minden a régiben. Utálja a telót, mint a szart. De mondtam neki, hogy újrarakom az egészet, hátha, mielőtt venne egy újat. Én az U11-et semmi pénzért nem cserélném el rá. Mondjuk nem is egy kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest