Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
Tegnap a millió+1 ROM, WIPE DATA és újraindítás után egyszer csak elindult, már régiót stb. választottam amikor megint azt írta, hogy lemerült (miközben előtte 80%-t írt) és kikapcsolt...
Majd megnézem, hátha sikerül teljesen lemeríteni, majd feltölteni, akkor mit csinál. Valószínűleg az akku jó, mert már kínomban bekapcsolt fastboot-s kijelzővel ment 30 percet és meg sem röccent. Egy ilyen panelt még berendeltem és meglátjuk mi van vagy nincs... -
bojtix
tag
Azt olvastam, hogy tavaly év vége felé páran belefutottak a bootloop-ba (3800-3850).
Most a nejem készüléke kezdte el ugyan ezt. Bootloader unlock nincs és mivel "tégla" így nem is tudom csatlakoztatni a MI fiókomhoz.
Természetesen próbáltam a "wipe data"-t, de ugyan az a helyzet.
Zárt bootloader-l a gyári ROM-t fel lehet tölteni fastboot-ban vagy már az sem fog menni?
Valószínű, hogy a nejemnek is van MI fiókja, mert mintha használta volna a MIFIT-t (most alszik nem tudom megkérdezni
). Azzal a fiók bejelentkezéssel esetleg működhet az unlock?
A válaszokat, megoldási lehetőségeket előre is köszönöm! -
bojtix
tag
válasz
mzperx76
üzenetére
Kösz a tippet, ki is próbáltam. Ebben már valóban működik HDR nélkül is, de szerintem "túltolja" a színeket, és hiába bogarásztam, nincs olyan beállítási lehetőség, hogy lejebb vegyem...
Valaki futott már bele olyan verzióba amin HDR nélkül lehet fotózni és ha kell a beállításokon is tudjak variálni? -
bojtix
tag
A családba keresek telót. A "vas" hozza az elvárásokat, de a gyári kamera szofttal eléggé lehúzzák a fotós képességeket.
A MI8 telómon nagyott dobott a GCAM, pedig annak a gyária sem rossz. Látom erre is lehet [link] , de a kérdésem, hogy a telepítéshez bármit kelle e "tákolni"? Bootloader nyitás, root stb vagy simán felmegy? Azért kérdezem, mert a redmi 7 topikot olvasva elég sokat kellett variálni...
Redmi 8T-n valaki próbálat már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óvodások homokozója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Azzal a fiók bejelentkezéssel esetleg működhet az unlock?