Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
-szabi- #2097 üzenetére
Szia. Én is fanyalogtam egy kicsit, aztán rájöttem, hogy ez egy nagyon jó készülék. Én pont a MIUI miatt maradtam a márkánál, bár ebben a verzióban azért vannak nem tetsző, vagy szokatlan dolgok, de már túlvagyok rajta. Most, hogy befejeztem az átköltözést, már nagyon szépnek tartom a kijelzőt, kezdem megszokni a tárcsázót stb. Ami egy kalap szar, az a vaku, ami azért fájó, mert legtöbbször zseblámpának használom, és siralmas, mennyire gyenge. De nem merem üzletben összehasonlítani, mert félek, hogy kezdhetem elölről a költöztetést. Ezt leszámítva kimondottan jó készülék.
Ikonokat úgy tudsz törölni, hogy nyomva tartod és felhúzod a tetejére, ahol megjelenik egy "X". Amikor jó helyen van, akkor ez az X pirosra vált, elengeded és már törli is, csak az ikont. Beállításokban tudod eltávolítani teljesen. Ha nem akarod törölni, csak túl sok az ikon, akkor egymásba húzod őket, egy ilyen mappák belül bármennyi lehet, de csak a mappa ikon marad a képernyőn.
Reklámokat hova tesz be, én csak a tisztítóban láttam?
szerk.
Bocsi, a törléste lehet, hogy hülyeséget mondtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS routerek
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő