Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
gabesz1904 #1210 üzenetére
Note4-ről váltottam Note 8 T-re.
Nekem teljesen rendbe van. Megérte minden tekintetben!
-Telefonálással voltak problémáim a 4-essel, mert vagy én alig halottam, vagy engem nem halottak. általában az arcomhoz kellett nyomnom a telefont amit nem szeretek.
Ezzel a gyárban nyugodtan csevegek... Engem hallanak a zúgás mellett is és én is hallom mit mondanak.
- A telefon hangja is sokkal hangosabb maxon.
- Érezhetően gyorsabb, bár van néha megrezzenés itt is.
Note 4 már döcögős volt! Fagyogattak az alkalmazások...
-Kijelző szebb!
-Kamera összehasonlíthatatlan! Szerintem nagyon jó képet csinál.
-Ujjlenyomat szenzor szintén. 1 hónap alatt még nem volt olyan hogy nem vette, pedig nem mindig tiszta kézzel nyúlok hozzá.
-Aksi jobban bírja mint 2 éves note4-é. Ez 2 napot aktívabb használat mellett is vígan kibír. Ráadásul a gyárilag adott gyors töltő nagyon gyorsan felrántja. Egyik reggel amíg készültem valami 30%-ról felrántotta 80 fölé azt hiszem, tehát ha éjszaka elfelejtődik a töltés semmi gond nincsen.Másik 2 telót nem ismerem, de mezei felhasználás mellett szerintem ez is bőven jó 2-3 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Update 09.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest