Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz SkyLaci #2209 üzenetére
Utazz előre az időben egy hetet és máris kész lesz...
Nekem akkor szokott ilyet kiírni, amikor időtrükközök: a jövőben kezdem el a javítást, majd visszaállítom a gép idejét a jelenbe, na olyankor van több napos szervíz...
Ha nem trükköztél az órával, akkor viszont csak egy bug, nem feature... -
firemanus82
senior tag
válasz SkyLaci #3455 üzenetére
Köszönöm
Nekem is root-olt és ez okozta a problémát!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
-
Pepi6
csendes tag
válasz SkyLaci #4852 üzenetére
akkor egy nagy .opás ez a mai nap. Brands Hatch nagy nehezen sikerült, de a Nürbugringes 8 körös körözz le mindenkit szerintem ezzel a kocsival már megcsinálhatatlan :/ 16/31 tuning. 1:13s köröket tudok menni, de marad kb 3 kocsi, akiket már nem tudok lekörözni.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz SkyLaci #5091 üzenetére
Rátoltam a body, brakes és tire első goldos tuningokat (meg persze elindítottam a következő pénzeseket ezekből, de az 12 óra) és így elsőre meg lett az 5/1.
Ez az 5/4 keménynek hangzik. Gondlom repülőrajtos, de akkor is. Fullos Forddal 18 közepe-vége időket mentünk itt páran TT-ben, tehát nem lehetetlen elvileg.
Feel Good Inc.
-
SkyLaci
őstag
válasz SkyLaci #5109 üzenetére
"Hey Racers,
Thanks to strong player feedback, we’ve been able to identify a gameplay bug which has prevented some players from completing specific late-stage races in the Federated Auto Parts 400 quest. We have made some changes, which should correct this error now. Please make sure to close and re-open the game, and that you are 'on-line' in order to receive the latest fixes. We sincerely apologize for the inconvenience this has caused for those affected. Over the coming days, we’ll be in touch with these racers to address fair compensation for their commitment to Real Racing 3, despite these issues. If you require any additional help or information, please get in touch with our customer support team at bit.ly/FMEAhelp. Thanks." -
Gyurma_13
aktív tag
válasz SkyLaci #5112 üzenetére
Tényleg nem könnyű a mai nap. A 6/3-mat, hogy legyünk hamadikok minimum, azt elsőre nem tudtam legyűrni és mivel itt már nagyon fogy az autó elhasználódása butítani kellett
Aki még nem tudná, hogy ezt hogy tudjuk a leghatékonyabban csinálni, annak azt tudom tanácsolni, hogy:
- kezdje el a feladatot, maradjon azon a helyezésen ahol van, esetleg még meg is előzhetinek minket és a kezdéstől számítva 5-10 másodperc múlva bal fenti sarokban
-rányomni a pause gombra, utána
- Retire, utána
-confirm, utána
-continueÉs így csinálunk 5-10 szer, természetesen a 10- nél jobban butítva leszünk mint ha 5-ször csináljuk.
Aztán nekiugrunk a versenynek. Fontos, hogy ha megint nem sikerül valamiért ne érjünk be egyel a kivánt pozíció alatt, mert akkor erősödnek a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz SkyLaci #5136 üzenetére
Szerintem az nem gáz, hogy van egy hónapnyi "feladat", az viszont nagyon gáz, hogy 1 hónapig balra fogunk kanyarodni néhány egyenessel megfűszerezve. Semmi változatosság nincs benne, nem is értem, hogy ez a készítőknek nem jutott eszébe..
Amúgy már az is eszembe jutott, hogy a telefont átkalibrálom, hogy ha egyenesen tartom, akkor kanyarodjon enyhén balra, bekapcsolom a kormány rásegítést, aztán csak lerakom az asztalra és elversenyzik magának. Kb. ennyire élvezetes ez az egész nascaros széria.
-
Kronok
tag
válasz SkyLaci #5136 üzenetére
annak nem örülök csak, h 1 napot kell várni minden egyes stage között, mehetne folyamatosan
Nascar szériában jó lett volna ha minden kocsi 1 perces szervizzel rendelkezett volna
ha már elhúzták a mézesmadzagot előttünkNe ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
-
-
DigitXT
nagyúr
válasz SkyLaci #6025 üzenetére
Válaszlehetőségek:
- olyan nem is lesz
- január 20-án
- vótmá! -
l4ci
tag
válasz SkyLaci #6040 üzenetére
Nem, csak 3 rövid verseny a Gallardóval. A 10 perc az a töltéssel és a váltások közti szünetekkel együtt értendő...
1. verseny: Monza 1 kör CUP, nyerd meg
2. verseny: Monza short: 3 kör, legalább 160 km/h átlag egy körön (első körben meglett)
3. verseny: Monza 1 kör CUP, nyerd meg (ez már keményebb volt, mert a célegyenes végére nem előztem meg mindenkit, Magnus "kemény" ellenfél volt (amúgy nem).Szerk: Ja és még csak szervízelni se kellett a végén a kocsit, de azért biztos ami biztos, elküldtem javítani...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest