Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7184) Skynet258 válasza Balázs1986 (#7182) üzenetére


Skynet258
veterán

Azért ha már ezt a jogalap dolgot nézzük, ugye senki nem gondolja, hogy nekem kötelességem letölteni mindenféle oldalról a letölthető hivatalos ROM-okat, még akkor is, ha tegnap adták ki őket? ;) Maximum arra "kötelezhetnek" (nem jó szó... javasolhatják), hogy használjam a gyári updater programot. Ez ebben a percben is egy 20110326 V10C szoftot ajánl fel számomra, ami azért elég régi darab, és hibák is vannak benne (nekem ez volt fent, nem lehetett elérni, stb. stb.).
Most az, hogy XDA-n kint van egy mittomén milyen rom mittomén milyen RIL-el meg BB-vel... azért ugye senki nem várja el, hogy tudnom kelljen használni, urambocsá: egyáltalán tudnom kelljen róla... :U
Ezért lehet bármilyen ROM stabil és működőképes, ha nekem pl. mint felhasználónak nem működik a hivatalos úton felajánlott 20110326 V10C szoft, akkor sem kell, hogy érdekeljen, mi van fönt a neten, és az mikori kiadás.

Persze most elrugaszkodtam kicsit a valóságtól, az ember megpróbál rugalmas lenni, végigjárni egy utat; nekem ez kimerült abban, hogy próbáltam felvenni a kapcsolatot az LG-vel, jó fej voltam, összeszedtem a hibalistát, segítőkésznek mutatkoztam... szartak rám így magyarul megmondva. :D
Végül ugyebár kikötöttem a MIUI-nál, és most semmi bajom, ez az eddigi legjobb és legszebb szoft, amihez szerencsém volt (és nem csak ezen a készüléken). Én most elvagyok.
De az egysíkú user, aki csak megveszi, használni akarja, és rájön, hogy rábaszott... annak joga van kinyitni a száját, és nem, nem mondhatjuk azt neki, hogy tetted volna fel a Modaco FR19-et, vagy a CM nightly-t... mert nem kötelessége ezekről egyáltalán tudomást venni.
Az "új" gyári szoftver pedig még mindig a 20110326 V10C. Régi is, szar is. Más, újabb ROM használatára pedig nem kötelezhető senki. Az más kérdés, hogy saját érdekében előbb utóbb mindenki váltani fog, akinek problémás a telcsije.

Remélem átlátható, milyen indíttatásból írtam a fentieket, és hogy pontosan mire szerettem volna rávilágítani. ;)

https://geekpulse.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.