Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz DIEGO15 #7600 üzenetére
ötletem sincs mi ez... pedig kajak az eredetit másoltam vissza... most toltam fel az új M-et, ha már kezdem, akkor azt teszem... volt egy full backupom twrp-ből az általam használt L romról, az mindent ugyanúgy rak vissza? Programokat, beállításokat, mindent? Sose állítottam még vissza backupot, nem volt rá szükség eddig..
Honor Magic5 Pro
-
m@xsys
senior tag
Ma átvettem USA-ból rendelt Diztronic tokot ami végül 18,11$ volt postával, nagyon elégedett vagyok vele. Viszont akit érdekel az alig használt Nillkin narancs színű Bumper, kereshet privátba.
A telefon még mindig jól teszi a dolgát és nem bánom, hogy nem iPhone 6 lett! -
zoleeno1
veterán
jaja, azt tudom, minden esetre az internalon storage-on kívül nyomtam egy wipe-ot előtte. Már fent a backup, működik rendesen. De a képeket meg a zenéket nem rakta vissza, mondjuk ez legyen a legnagyobb baj
csapó 2, írom át megint a build-prop-ot
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Hát gyerekek ez betojás Átírtam megint a build.prop-ot, csak azt a pár sort és úgy, ahogy azt DIEGO15 kolléga linkelte, láss csodát, megint nincs képernyőzár és tárcsázó hang de ez miii????
szerk: vissza másoltam az eredetit, vissza adtam az rw-r-r jogot (az előbb ezért fosta össze magát, mert ezt nem tettem meg) és vissza állt a hang... na ezt fejtsétek meg
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
-
zoleeno1
veterán
válasz DIEGO15 #7612 üzenetére
ahhhh na köszi szépen, már kajak azt hittem, hogy én vagyok a hülye... legalább a rejtély megoldódott mondjuk, ha még csak ennyi lenne a baj, az engem annyira nem zavarna... egyébként a beállításokban nekem nem szürke, simán lehet váltogatni, csak nem működik...
értesítési nekem is, csak képernyőzár, tárcsázó és gombhangok nem mennek
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
Kasya
nagyúr
Nekem van hang a tárcsázóban és a zarokepernyon is, de én is visszarakom az eredetit plusz a Memory managert.
A telefon lassabb lett. Lassabban vált a programok között, de meg az lg billentyűzet is kedve fogadja a bevitelt.
-
imi4199
tag
válasz fmfizikus #7593 üzenetére
Most már túl vagyok 24 óra nyúzáson a cserébe kapott készülékkel. A "kezes" térerővesztés már nincs, egy kicsit ingadozik a térerő, más probléma nincs. Ma munkahelyen nyúztam rendesen, 3 óra 20 perc beszélgetési idő volt. Ha van térerő rendesen, akkor semmit nem vettem észre, egyszer alapból gyenge térerejű részről indítottam a hívást, akkor az elején volt egy kis bizonytalanság (egyet pattant), de utána már és azóta semmi probléma! A térerő liftezik (1-2 egységet a kijelzőn), ha alapból olyan helyen vagyok, ahol gyengébb a vétel..(lefedettség) de jel nélküli időm nem volt!
Összességében én elégedett vagyok most már! Próbáld egy kicsit tovább nyúzni, mielőtt döntesz! -
Kasya
nagyúr
válasz zoleeno1 #7620 üzenetére
Ja, hat azt nem ajánlom. Ha mobilon akarod, akkor ezt esetleg. Én inkább vennem a fáradtságot és atmasolnam gépre, és ott notepad++ alatt maris átláthatóbb.
A mobilon megesik hogy egyes programok nem tiltik be végig a fájlt és levág belole. Ezesetben szerencse hogy nem lett azonnal bootloop.
-
mckangi
senior tag
válasz zoleeno1 #7620 üzenetére
Használj valami playről leszedett build prop editort.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.apps.build.prop.editor
Poco F3
-
zoleeno1
veterán
Ez volt a gond! Geprol szerkesztve, note++al tokeletesen mukodik, hangok is vannak
Eszembe nem jutott volna, hogy a root explorer nem alkalmas erre
Koszi mindenkinek
Tesztelgetem, elso ranezesre nekem ugyanolyan gyors, swiftkey sem akadozik, par nap es kiderulHonor Magic5 Pro
-
ferrari1
őstag
Segítsetek legyetekszívesek. Szeretném feltenni a 70-es thermal módot, de nincs a telefonomban olyan a 4 fájl között, hogy "thermald-8974.conf" [link]. A másik 3 megvan de a negyedik nincs, amit ki kellene cserélnem. Mit tudnék tenni? Vagy valamit rosszul csinálok? Köszönöm a segítséget!
SEA kódos 32/3-as és 10L van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
G Watch...akit esetleg erdekel.
-
k5.20
senior tag
Azoktól kérdezem, akik a gyári qi töltőt használják:
átmelegszik töltés alatt a készüléketek? -
anti1966
tag
Számít az, hogy milyen szoftvert használok a GPS erzekenysegeben?
Annyira lassan talál jelet... Az S3 villámgyors volt ehhez képest.
Vagy esetleg a circle tok játszik közbe?
Nektek milyen? Persze ha van viszonyítási alap. -
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a T_mobiltól a válasz miszerint nem javítják gariba a telefonom, mert beázott. De nálam nem ázott be!
Azt írták,hogy független szakértővel kell megvizsgáltatnom és bizonyítani hogy a folyadék aminek a nyomai látszanak, az gyártási hibára vezethető vissza és akkor gariban cserélik!Felhivtam egy ilyen szakértőt 100ezerért vizsgálná meg!!!
A k********************!!!!
Mit csináljak????
Megőrülök... :'(
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest