Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Az xcam azért jobb, mert szintonusokat lehet állítani, igy nem feltétlen kell utolag szerkeszteni. Minőségben nem alkot jobbat...
Más
Memory managert más beállítással is próbáltatok, vagy az optimizált pont jó?[ Szerkesztve ]
-
V.Dave
senior tag
nekem csak most jelzett hogy van újabb frissítés: J verzió SEA Kódos
már töltöm is
Xiaomi mi 8 6/128
-
Just_Reboot
addikt
Mikor lessz rá Cyanogenmod?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Just_Reboot #7307 üzenetére
Majd, ha a CM csapat kiadja, szerintem 1 készítő sincs itt... Javaslom az XDA-t...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
SEA 32/3 Titan, ma jött a V10J OTA, online ellenőrző is ezt mutatja, felraktam rootolt telefonra, rootolt is maradt, jó ez.
-
Luser2000
addikt
válasz DJ. Ru$y #7311 üzenetére
4G / LTE hálózatot használsz?
Milyen megoldással?Kínlódás nekem, hogy minden újraindítás után újra be kell lépjek a rejtett menübe.
Feltéttel egy német független 10L romot, de ott is vajákolni kell.Még van egy független rom talonban (a Szlovákiában beszerezhető független készülékek verziója), de félek az sem adna végleges megoldást.
Köszi!
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Gábor-KJ
őstag
Nem unjatok ezt a baszkuralast?
Soha nem fog a keresztbe feltett rom es a fozott trutyi normalisan mukodni - abban biztos lehet mindenki!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
zoleeno1
veterán
válasz Gábor-KJ #7313 üzenetére
Ez persze nem igaz, de elfogadjuk velemenynek anno s2-re is nagyon jo kis fozott romok voltak. En ugyan meg a kitakaritott gyari L-t hasznalom, mert most nagyon elegedett vagyok vele, de biztos kiprobalok majd par fozottet is, ha kicsit kiforrtak magukat Az akku is nagyon jo letz, majd toltok fel kepet nemsokara.
Honor Magic5 Pro
-
krisztyann
tag
válasz zoleeno1 #7318 üzenetére
Nekem Galaxy S-re illetve S3-ra nem volt egy olyan főzött rom se amire azt mondtam volna, hogy ez jó.Vagy a kamera FC-zett amikor kellett volna, vagy merült mint a Titanic stb.Végül meguntam a romolást és az S3-mat magamnak kitakarított gyári rommal használtam.De most fel se merült bennem, hogy rootolni kéne esetleg felrakni egy főzött szoftvert.
[ Szerkesztve ]
-
saintex72
aktív tag
És vajon mi lett a Miracast történet vége? Lemaradtam v. nem jött válasz az lg-től.
[ Szerkesztve ]
-
hanics
aktív tag
hm ennek a telefon jó öregebb elődjére gyártottam főzött romot
Mellesleg jobban bírta mint a gyáriIgaz bár az Tegra3-s kivitelű jó öreg kis 4X HD -volt
Idővel neki állok Romokat gyártani a G3-ra is. Csak ahhoz idő kell
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
plejik
addikt
Látom vannak még rajtam kívül. akik várják már a CM -et a telóra..
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
k5.20
senior tag
Szerintem a MA készülék-topicjai úgy 95%-ban olyan tulajokkal vannak tele, akik szeretik a készülékeiket babrálni.
Jó részük ezért, és így talál ide....ha valahol, akkor ez itt nem lehet probléma...
Akiket ez nem érdekel, azok számára ez a topic is érdektelen.
Ők csak használják a készüléküket, úgy, ahogy van.
Tehát a "normális" emberek odaát vannak...sajnos ez az igazság... -
zoleeno1
veterán
válasz krisztyann #7319 üzenetére
Egyenlőre még bennem se, teljesen elégedett vagyok a kitakarított, gyári L rommal, várok még a főzetekkel
Más, egy kis akkuidő tőlem is. Én teljes mértékben elégedett vagyok vele, ennél nekem több nem kell:
keresőnek: akku, aku, akksi, aksi, akkumulátor
Honor Magic5 Pro
-
SlayR
senior tag
-
jacis
nagyúr
Most jön le nálam a v10j serácok. (OTA)
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
zoleeno1
veterán
válasz -FreaK- #7332 üzenetére
Jaja, meg ahogy apaszka is irja, febntartassal kell kezelni, mert pl samu topikokban is lehet olvasni, hogy a nyalokaval mar full zart loader lesz, se root semmi... Ennek persze a valodisagat meg senki sem tudja, de, ha tenyleg igy lesz, akkor reszemrol dugja fel maganak a gugli a nyalokajat
Honor Magic5 Pro
-
eami
veterán
amióta fent van a Vodafone L verzió, azóta érezhetően jobban melegszik, és már többször is újra indult :/
-
zoleeno1
veterán
Nálam ugyan nem a vodás, de L van fent és nagyon elégedett vagyok... Akku is remek (linkeltem is), semmi melegedés. Se általános használatban, sem játék közben nem jelentkezett jelentősen (Asphalt 8).
Szoftver verzio: V10l-216-30
Igaz rendesen ki van takarítva, de nálam bevált eddig...Honor Magic5 Pro
-
eami
veterán
válasz Luser2000 #7341 üzenetére
csak upgrade volt és tudom mit akarsz mondani, de ez gáz... van elég tapasztalatom androiddal, custom romokkal is, de egy upgrade nem kellene hogy ilyet csináljon... ellenben van 1-2 ötletem hogy mi lehet, és ehhez kapcsolódóan bele is futottam egy dologba, úgyhogy PLEASE HELP
"Charge only" módban ragadt a telefon, ha rádugom gépre nem jön fel az a notification ahol át lehetne rakni mtp módba. wtf?! pc suite, driver uninstall már megvolt. reinstall is, de még mindig nem dobja a telefon azt az opciót :\
-
DJ. Ru$y
félisten
Ma publikálták a SEA J-t, senki nem mondja meg neked milyen, ha ez kérdés volt október 1 a kernel verzió. Szerintem én raktam fel a topic-ból legelsőnek, de mivel csak alkalmazás frissítéseket írt, én nem látok semmi változást. Ez a többi régiós L lehet SEA-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest