Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi4199
tag
Sziasztok!
Tegnap este csatlakoztam a G3-as táborhoz (S3 után stílszerűen).
Nagyon tetszik a teló, beleolvasgatva ebbe a fórumba fel voltam vértezve sok problémára, de szerencsére a laggolás nem nagyon jelentkezett nálam (egyedül akkor veszem észre, ha kilépek a galériából a főképernyőbe, akkor újratölt a launcher). Örömmel olvasom, hogy lelkes fejlesztők megtalálták a "szent grált" a telefonnal kapcsolatban (ezek szerint jókor vettem a telefont).Viszont a térerő ingadozás az játszik, ráadásul a "kézzel fogós" fajta, ha lent fogom a telcsit, akkor 2-3 egységet esik a térerőm (ez vidéken gond, ahol amúgy sincs nagy térerő, ma volt többször is, hogy nem voltam elérhető). Ezek alapján akkor sipirc vissza a Voda-hoz a telóval ugye? Remélem a cserekészülék nem lesz ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
Oks. Köszi a visszajelzést, holnap viszem. 72 órán belül azonnal csere a Voda-nál. Majd mindenképp írok, hogy mi volt a cserével, illetve a csere után.
-
imi4199
tag
Ma megvolt a csere a Voda-nál (még nem volt két napos a telefon). Megmutattam a csinos, segítőkész hölgynek, hogy mi a tünet és azonnal cserélte is.
A térerő eldobálás kézfogással az megszűnt, de van alapból egy térerő liftezés, ami szinte állandó (nem folyamatos), de talán nem olyan mértékű mint a kézfogásos esetben volt. A telefon amit kaptam régebbinek tűnt,mert még valami "a" jelű szoft volt rajta, erre jött rá a 3 frissítés így lett "l" a szoftver verzió (az első teló csak egyet frissített). Az "a"-s szoftverrel laggolt mint az állat (most már tudom mit tapasztaltak itt töben az elején)...
Gép valamivel simábban fut még kevesebb laggolással (még a galériából kilépéskor sem csinálja), nagyon kell keresnem.. Mindez annak ellenére, hogy a PVS értéke a rejtett menü szerint 2 (speed3-pvs2-bin-v1) !!!
Az első telóé Pvs 7 volt...Ez szerintetek gáz? Vagy cseréltessem ezt is az ingadozás miatt?[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
A térerő nálatok mennyire liftezik, instabil?
Mint írtam a PVS 2 ellenére elég sima a rendszer.
Viszont hamarosan áttérek úgyis főzött ROM-okra,meg vannak mindenféle MOD-ok is..., kíváncsi vagyok a thermal-MOD mit mutatna nálam.
ART-ot érdemes engedélyezni? Gyorsabb tőle a telefon?
Kíváncsiságból lefuttattam (egy hosszabb böködés, nyomkodás után) 6x egymás után az AnTuTu-t, ezekkel az eredményekkel: 1.) 38713; 2.) 37187; 3.) 36141; 4.) 34361; 5.) 33039; 6.) 33569 (itt megállt a csökkenés). Ezek alapján azt mondom, hogy ha a térerő nem okoz gondokat (holnap tartós teszt a melóhelyen) , akkor marad. A legjobb AnTuTu eredményem ma a csere és belakás után kerek 39000 pont volt.
Jók ezek a számok szerintetek? -
imi4199
tag
válasz fmfizikus #7593 üzenetére
Most már túl vagyok 24 óra nyúzáson a cserébe kapott készülékkel. A "kezes" térerővesztés már nincs, egy kicsit ingadozik a térerő, más probléma nincs. Ma munkahelyen nyúztam rendesen, 3 óra 20 perc beszélgetési idő volt. Ha van térerő rendesen, akkor semmit nem vettem észre, egyszer alapból gyenge térerejű részről indítottam a hívást, akkor az elején volt egy kis bizonytalanság (egyet pattant), de utána már és azóta semmi probléma! A térerő liftezik (1-2 egységet a kijelzőn), ha alapból olyan helyen vagyok, ahol gyengébb a vétel..(lefedettség) de jel nélküli időm nem volt!
Összességében én elégedett vagyok most már! Próbáld egy kicsit tovább nyúzni, mielőtt döntesz! -
imi4199
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Beszereztem mindent ami kell, holnap hajrá...
-
imi4199
tag
Cloudy G3 Rom-ot használja valaki? Jobb mint a NowHD? Mik a tapasztalatok vele? Most kipucolt, rootolt, thermal mod-os gyári rendszert használok. Eddig tetszik. Érdemes váltani főzetre?
-
imi4199
tag
Köszi! Magam is arra jutottam, hogy gyorsabb a NowHD. Mikor a Cloudy után felraktam, mintha fenékbe rúgták volna a telefont! Olyan gyors volt. Össze sem lehet hasonlítani vele! De ha az Aroma-ba nem az előbeállításokat használjuk, akkor picit lassabb. De még akkor is nagyon gyors.
-
imi4199
tag
válasz gixxer-tomee #8371 üzenetére
Lehet a beállítások menüben színtelítettséget (,stb) állítani!
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
Köszi a gyors válaszokat! Egy kis olvasás következik...
-
imi4199
tag
-
imi4199
tag
-
imi4199
tag
Úgy eltűntek innét páran, biztos kóstolgatják a nyalókát.... )
Azért majd valami életjelet adjanak, hogy mi a helyzet! -
imi4199
tag
Ez a V20a lesz biztosan a napokban megjelenő hivatalos 5.0? Elég komoly szivornyák vannak az aktuális posztok alapján vele... Elgondolkodtató...
-
imi4199
tag
válasz valyogvisko #8959 üzenetére
Üdv a klubban!
Nekem is UK van kiválasztva, de simán megy az LG Smartworld. Igazábol szerintem a támogatott nyelvekre vonatkozik... -
imi4199
tag
válasz szabochris #8970 üzenetére
Szia! Nem kell nagyon sokat nyomkodni, a lényeg, hogy az óra emblémára bökve kiválasztod a wakelock triggers fület. Az itt lévő dolgok (nálam face, messenger, viber, stb) ébresztgetik a telefont, zabáljak az akksit. Ezeket lehet mondjuk greenify progival fagyasztani részlegesen. A pirosak az aktív alkalmazások. Egyébként használattól függően 20 % ébrenlét felett már gond lehet valamivel...
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
Ma megint nagy pörgés van. Hivatalos V20a kiadva, NowHD 3.1... Próbálta őket valaki? Sajnos 7vége előtt nem tudok próbálgatni...
-
imi4199
tag
Lehet volt már. Ha az ember felpróbálja a V20a-t van visszaút, ha nem kóser? Lehet először a NowHD-t próbálnám meg, mert ott gyorsan vissza tudnák állni elvileg a mostani belakott rendszerre twrp-vel. Jól tudom ugye?
-
imi4199
tag
Hoppá. Hamarosan jön a NowHD 3.2 is. Mint kiderült, a kiszivárgott V20a-nál frissebb (jobb) a ma kiadott lengyel V20a...
-
-
imi4199
tag
Van fent valakinek lengyel V20a? Nem tűnt fel, hogy az akkumulátor statisztika meg van kergülve? Mintha pont fordítva jelezne. A legnagyobb fogyasztót, a kijelzőt teszi százalékban leghátra. De ha jobban belenézek sz adatokba ott már stimmel az ébrenlét/cpu idő. Egyébként úgy tűnik jobb lett az akkuidő...
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
A NowHD 3.2-vel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Jobb mint a 2.4? Azzal nagyon meg voltam elégedve.
-
imi4199
tag
válasz nordenmurg #9160 üzenetére
Aha. És milyen nálad az akkuidő? A kerge statisztika ellnére is jobb ugye?
-
-
imi4199
tag
NowHD 3.2 hogy szalad annak, akinek fent van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs