-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz anorche1 #35418 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Hiába szépítjük a dolgot, a 2/16-os verzióban egyszerűen nulla a multitasking. Hiába akármilyen kernel, főzött rom, vagy app limit átírás. Cyano kicsit javíthat a dolgon, de ott meg sok a kompromisszum. Én nemrégen váltottam, előtte annyira nem zavart a dolog, de így utólag tényleg kriminális, mióta van összehasonítási alapom. Ezzel vagy meg kell tanulni együtt élni, vagy cserélni 3/32-re.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Na srácok, elköszönök. Kb 1.5 évig volt hű társam a G3, de most cserélem. Viszont maradok LG vonalon, V10 lesz az utód ((( Egyik ismerősömnek van, nyomkodtam a múltkor vagy 1 órát. Hát, hogy is mondjam... Ég és föld a 2, nem 1 ligában játszanak, főleg rendszer sebességben )))
Bár az utóbbi időben már csak read-only voltam, ezen a szinten szerintem meg is maradok itt is, majd átfutom a topikot néha, jó kis közösség az itteni. Peace
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
válasz SkyLine3000 #32965 üzenetére
"az Arénások is nem azért használják őket, h a geek júzerek a pontszámokra recskázzanak..." - De, kb csak ezért, saját bevallásuk szerint sincs sok értelme
nyilván nem mindegy, hogy 30, vagy 100 ezer... de a valós felhasználáshoz tényleg nem sok közük van...
nem akarok flame-et indítani, részemről téma off, mindenki azt és úgy futtat, amit és ahogy jónak látHonor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz SkyLine3000 #32951 üzenetére
A szintetikus tesztekkel az e-penis-en kívül semmit nem látsz... Egyáltalán nem biztos, hogy a nagyobb antutu pontszámú rendszer simább, lagmentesebb lesz, mint a másik...
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Yondaime 四代目 #32579 üzenetére
Az tuti, olcsóbban kapsz már használtat szerintem
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
válasz Darkcomet #31860 üzenetére
greenify és problem solved
(#31868) yeppy83: próbáld másik usb kábellel, illetve másik usb porton is, lehet az a baj.
Nekem pl nemrég adta meg magát a gyári LG kábel, amit a telóhoz kaptam. Töltésnél csak lassú töltést írt, azt hittem a töltőfej xarta össze magát, de szerencsére nem, mert az 5 éves samuval tökéletesen műxik. Az adatátvitel sem műkszik már vele... Szal rendeltem helyette gyorsan egy BlitzWolf kábelt.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
-
-
-
zoleeno1
veterán
válasz korpicschess #31148 üzenetére
Apropó Fulmics... Nincs kedvem átbogarászni most xda-t, nem tudja valaki, hogy kb mikorra várható a MM-ra épülő romja? Nekem tőle van fent a 2.7, elégedett vagyok vele, éppen ezért megvárom az Ő főzetét, mielőtt felrakom 6.0-t
Honor Magic5 Pro
-
-
zoleeno1
veterán
válasz korpicschess #30439 üzenetére
Boat browser, évek óta azt használom nem tudom jelenleg a többi mit tud, mert tényleg nem is próbáltam rég óta mást, de anno vert mindent.
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Just_Reboot #30348 üzenetére
Mármint neked Nekem meg inkább röcögjön kicsit, de ne legyen olyan fapados az a rendszer, + iszonyat csúnya az összes seggszusz kamerát ne is említsük... Ez pontosan olyan egyéni és szubjektív vélemény, mint a tied
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz bedibazsa #30151 üzenetére
Létező probléma sajnos, többeknél elő jött. LG garanciában javítja. Kereső: sárgulás
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz korpicschess #29861 üzenetére
Sajna, ha jól tudom már a samunál is megszűnt a házhoz jövök szerviz. Csak az maradt, hogy hozza-viszi a futár.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Shinjike87 #29817 üzenetére
Kicsi, egyszerű, mindent tud, évek óta csak ezt használom, sosem hagyott cserben: Alarm Klock
DJ. Ru$y: Szerintem nem arra gondolt, hogy néma üzemmódban nem ébreszt, hanem arra, hogy a gyári szimplán nem csörgött. Ez pedig létező probléma, anno velem is elő fordult Samu S2-vel, meg LG-nél is volt már erre panasz. Azóta használom a fent linkeltet
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Nos első ránézésre minden ok dirty flash-el is 2.1-re (csak cache-t, meg dalvik cache-t töröltem install előtt).
Xpsoed keretrendszert kellett újra rakni, meg a nav bar mod-ot, akinek ilyen van.
Egyébként minden beállítás maradt.
Messze menő következtetéseket nem tudok levonni, hogy miben változott, friss még.Changelog szerint ezek:
Additions
Re-based on latest LG v21c base
Added new Fulmics HUB
Added longpress volume to skip tracks
volume up action
volume down action
longpress timeout
Added smaller sizes for navigation barFixes
Fixed and improved Fulmics OTA
Fixed no data upon boot on Sprint variant
Fixed ViPER4Android not installingTermészetesen érdemes előtte egy full mentést csinálni a rendszerről twrp-ben, biztos ami tuti
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Aryon87 #29807 üzenetére
Mert a 2.1 csak egy pár megás kieg volt a 2.0-ra, ez pedig egy ~1.5 gigás full rom.
Ha nem nyomsz full wipe-ot, csak mondjuk cache-t, meg dalvikot törölsz és úgy rakod fel, akkor marad minden elvileg.(#29808) dunc: természetesen rá lehet, nem tudom milyen lett, most rakom majd fel.
Én dirty flash-t csinálok 2.1-re, mert nincs kedvem mindent újra rakni (vagyis nem csinálok full wipe-ot előtte). Majd jelentkezem, hogy így minden ok e.
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Frissült a fulmics 2.5-re: Fulmics ROM 2.5
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Probert75 #29270 üzenetére
Plombát telemax vagy rak rá, vagy nem... Nekem anno egy samu s2-nél első javításnál raktak, utána leszedtem, mert usb-t kellett cserélni rajta, de nem akartam ezért 1 hétre pestre küldeni és kicseréltem magam. Utána megint elküldtem vmi miatt gariba és xartak rá, hogy nincs rajta plomba, valamint nem is raktak rá ez alkalommal. Ha nyom nélkül sikerült eltávolítani, akkor mond azt, hogy nem is volt rajta
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Zsolteeka #29073 üzenetére
Ne a gyári szoftvert használd, az kb az összes telónál egy kalap kaka LG-től a Csamcsungig... Ez a kis alkalmazás mindent tud, 4 éve ezt használom és még sosem hagyott cserben: Alarm Klock
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Udv skacok,
Regen irtam ide, leginkabb read only vagyok. Feltettem a fulmics 2.1-et, regen romoltam, gondoltam kiprobalom, ugyis nagyon be volt lassulva mar a cloudy 2.2
Kerdes : Masnal sem jelennek meg a nevjegyekhez rendelt kepek? Sem hívás inditasnal, sem fogadasnal, csak a kis babuk vannak... KosziHonor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Shinjike87 #27375 üzenetére
hát ez komolyan mondom nagyon gáz a Tré részéről, ha tényleg így van, 2015-ben... A többiek Telekomosok, mindenkinek van hálózat gond nélkül...
(#27376) Tibor7878: Nem is fogod tudni rootolni, olyan 20w-t keress, ami előre rootolt, zip-es verzió
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Srácok, help!
Kint vagyok Görögországban és csak az én fos G3-mam nem tud csatlakozni semmilyen hálózatra... T-mobile, next S díjcsomag. Ugye az nem létezik 2015-ben, hogy le lenne tiltva a kártyán a roaming?Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz saintex72 #26644 üzenetére
A youth a piston 3 "olcsósított" változata. Nekem is youth van, én is pozitív véleménnyel vagyok róla. Nem vagyok egy nagy vájt fülű, de szerintem nagyon jól szól. Műanyag, de ki nem sz..ja le Viszont ami pozitív még, a lapos kábel, ami nem gubancolódik. Nem is értem, hogy a jóval drágább, Piston 3-nál miért nem az van...
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Skacok ez itt
nema reklám helye. Mint azt pár napja írtam, sikeresen össze törtem a kijelzőt. Mindenhol 35-40k összeget mondtak a cserére, kivéve itt a fórumon hirdető fagyalllo kollégát. Cakk-pakk 25k-ból megcsinálta a komplett kijelző+keret cserét, természetesen original, gyári alkatrészekkel. Postán intéztük a dolgot (ennek a költsége természetesen engem terhelt, kb 2500 HUF), minden rendben ment, 3 nap alatt az egész lezajlott. Szóval, ha bárkinek ilyen gondja van, bátran merem ajánlani. Régi motoros már itt a fórumon, sokan ismerik, nem is kell reklám neki már szerintem, inkább azért írom, hogy ne fizessetek ki 15k-val többet a semmire...u.i.: Szándékosan nem taggeltem be a név alatt, vagy linkeltem a hirdetést, remélem így nem szúrja senki szemét és maradhat a hsz...
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Fitzgerald #26023 üzenetére
Gondolom fagyalllo kollégára gondoltál, felvettem vele a kapcsolatot, köszi szépen.
(#26025) milasinz: köszi neked is
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Meggyi001 #26016 üzenetére
ne is mond, szét b@sz az ideg... szilikon tokban volt, edzett üveg rajta, csípő magasságból leejtettem, ennyi... az üveg nem tört el (azt megvédte az edzett gondolom), az érintő is működik mindenhol... de a folyadékkristály szét folyt mint állat, a kijelző harmada fekete... Sz@rrá áztam, attól féltem beázik, erre elejtem és az lesz a baja... szép... most vettem motort, kb kinulláztam magam, nagyon rosszkor jött
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Srácok, nem tudja valaki, hogy az LG mennyiért cseréli a kijelzőt? Sikeresen elejtettem, az érintő tökéletesen működik, az üveg sem tört be (azt megvédte az edzett üveg) de a folyadék kristály össze vissza van, szét folyt az egész... Garancia még lenne rá, októberig, de cseszhetem...
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
köszi mindkettőtöknek a felugró ablak hiánya nálam nagy mínusz... várok még, majd meglátom, igazából teljesen elégedett vagyok a 2.2-vel is csak ugye a kíváncsiság... na majd ha lesz kedvem, időm, full twrp mentés után kipróbálom
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Tawaga05 #23384 üzenetére
És auto beállításokon olyan képeket lő, mint a gyári G3 kamera? Mert nekem az elég, de annál rosszabb azért ne legyen... Zárképernyő időjárás nekem nem kell, az mind1 más bug? meg úgy alapjában véve milyen? Érzel bármi különbséget a 2.2-höz képest? (G4-es marhaságok nem érdekelnek, azon kívül )
Köszi[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Cloudy-sok, milyen az új rom? Lekaptam már, de ma sem lesz időm felpattintani. A G4-es kamera mennyire használható? Egyéb bug? köszi
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
-
zoleeno1
veterán
NOKIA vezeték nélküli töltő akciósan 3000 HUF (kivéve a fekete) a Tréonline-nál, ha valakit esetleg érdekel: [link]
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Hmm tweakbox fizetos lett... Illetve bizonyos funkciok csak a premiummal erhetok el, de en azokat hasznalom is sebaj, igazan megerdemli a fejlesztő azt a 750 ft-ot
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz DJ. Ru$y #22412 üzenetére
Én voltam a ludas, én írtam De, mint azt az ábra mutatja (tutaj01), tényleg nem lehet, csak a pre-rooted van egyenlőre (gondolom cserélt kernellel, valami régebbire).
(#22421) TODI1111: köszönjük, tesztelgessétek csak, nekem sem időm, sem kedvem hozzá meg úgyis megvárom a cloudy-t belőle
ja még annyi, hogy a Meggyi001 féle betűtípus mod Cloudy 2.2 alatt is működik, ha valakiben kérdéses lett volna
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz zoleeno1 #22392 üzenetére
Viszont, ha neked kell a root, akkor olyan kell a V20P-ből, ami előre rootolva van, mert, ha jól tévedek, akkor a P-t még nem lehet utólag rootolni... Szal ez esetben fel kell tenni egy kitkatet/ régebbi lollit, rootolni, feltenni egy twrp-t, és abból telepíteni a .zip-es, pre-rooted V20P verziót, amit már linkeltek
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz kromatika #22391 üzenetére
mert nem jót töltöttél le... amit te letöltöttél, az alapján amit írsz egy twrp-ből telepíthető zip verzió, valszeg a pre-rooted (előre rootolt), nem pedig maga az original kdz
Itt keresd meg és töltsd le a V20P-t, ez a kdz lesz: LG G3 Firmware ListHonor Magic5 Pro
-
-
zoleeno1
veterán
Remek, hajrá cloudyfa, jöhet a P-re épülő rom
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz SlyChocolate #22164 üzenetére
Magad írod le, hogy miért nem. Teljesen más rendszer, más oprendszer, más hw, minden más A mobil nem video konvertálásra, a pc nem telefonálásra van kitalálva
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz SlyChocolate #22162 üzenetére
nem is értem a kérdést, meg, hogy mi értelme lenne, nyilván össze sem lehet hasonlítani a kettőt, nem egy ligában játszanak, de nem is egy "fajban"
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Emberkeman81 #22144 üzenetére
Nalad lesz a gond, nekem is C2.2 van fent es tokeletesen tudok csatlakozni root explorerrel
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz saintex72 #22074 üzenetére
Ezért nem használom sosem a gyári ébresztő appot már Samu S2 óta. Azzal én is többször jártam így, sőt a note 2-vel is. Én évek óta csak ezt az egyszerű, ámde nagyszerű appot használom erre, sosem hagyott még cserben: Alarm klock
Meggyi001: Ha a G4 galériát kipróbálod, tolnál róla pár képet, hogyan néz ki?
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Jól van, megnyugodtam, nem estem hasra a G4-től, így nem motoszkál majd bennem a kisördög, hogy cseréljem, megmarad a lóvé másra
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz jolti05 #21358 üzenetére
Őt ajánlja mindenki az ebay-es topikban: sinceritytrading
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
+1 respect tolem is az osszefoglaloert, szep munka sracok
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
No mi történt itt, hogy már modira is szükség volt? megint lemaradtam
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz Just_Reboot #20672 üzenetére
azt mindjárt nézem, hogy hol lehet eldugvaja az is jó lesz? akkor nincs mitszerk2: kicsomagoltam a cloudy-t, de b@zira nem találom benne a modem.img-t
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iphone 14 Pro 128GB makulátlan, gyári független