Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz imi4199 #7532 üzenetére
A topikban mar alakulgat egy csoport akik szivesen felvasaroljak az uj, alig hasznalt, pvs6 alatti keszulekeket barati aron
Nem erdemes foglalkozni vele szvsz. Igaz, ennek az erdemi haszna akkor derulne ki, ha egymas melle tennenk osszehasonlitani egy-ket pvs x-y keszuleket. -
fmfizikus
tag
válasz imi4199 #7540 üzenetére
Sziasztok! Én ma cseréltettem ki a térerő ingadozás miatt. Maga, hogy hány pálcikás a móka nem zavarna, de azt amikor egy 150 e forintos telefon éppen telefonálásra nem tökéletes, azt nem tudom megbocsájtani. Már pedig nálam a térerő ingadozás miatt beszélgetés közben kihagyott a hangom. Olyan volt mint ha megszakadt volna kapcsolat pár másodpercre, és mégsem. Illetve miközben a másik fél beszél néha be-be kattant a hangszóró. Más ilyet tapasztalt?
Egyébként már a T-s simet is kicseréltettem, mert azt hittük, hogy a szolgáltató a ludas. De nem. A Vodafone-os kolléga meggyőzött erről.És sajnos ez újabb készülék ugyanolyan. Egyébként független a masina.
Én kezdek beleőrülni, és tanácstalan vagyok. Pedig nagyon szeretném ezt a telefont, de így le kell mondanom róla.
-
zoleeno1
veterán
válasz imi4199 #8416 üzenetére
át kell írni dolgokat a build.prop fájlokban:
seeder progi kiváltása build.prop szerkesztéssel by DIEGO15
mamory managger progi kiváltása build.prop szerkesztéssel by DIEGO15(#8418) Vic61: én alapból dalvikon használom a gyári L-t is, kitakarítva, moddolva én is gyorsabbnak éreztem mint ART-on, főleg az appok nyitását...
Honor Magic5 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz imi4199 #8416 üzenetére
Keress rá DIEGO15 hozzászólásaira, memória használatot optimalizál, meg thermal modot megoldja a buld.prop-ban.
zoleeno1 keres helyettetek. Kenyérgőzös keresőrobot.
zoleeno1
Ne tedd, akkor soha nem tanulják meg.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DIEGO15
őstag
válasz imi4199 #8417 üzenetére
Root explorer-ben a system/build.prop fájlt cseréld ki Erre a módosított fájlra.
Művelet menete:
- navigálj a system mappába, majd másold át a build.prop fájlt az internal vagy external sd-re
- az átmásolt fájét nevezd át build.prop.bak-ra
- másold a letöltött build.prop.bak fájlt a system mappába és nevezd át build.prop-ra.
- build.prop fájla hosszanyomva, a permission menüben állítsd be az rw-r-r-- jogot.újraindítás után éles a mod. Csak az AndroidNow HD 2.4 RC1-nél ajánlott ez a másolás! (a többinél érdemesebb manuálisan átírni.)
[ Szerkesztve ]
-
imi4199
tag
-
zoleeno1
veterán
válasz imi4199 #8469 üzenetére
pontosan ilyeneket én is csak töröltem, nem fagyasztottam, úgysem kellenek Olyan appokat, szolgáltatásokat, amik számomra feleslegesek. Pl chrome, lg health, lgpcsuite,:frissítés, google szövegfelolvasó, goggle kereső, mapps, street view, stb-stb... Hirtelen ennyi jutott eszembe
DJ. Ru$y: jahh
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
-FreaK-
veterán
válasz imi4199 #8960 üzenetére
Jah nekem is ezekhez kellett kb, de nélkülük is pöpec és gyors a rendszer.
A legjobban egyébként a szűz V20a futott, úgyhogy szerintem fel is rakom. Pedig most a HD rom alatt van még thermal mod is, de akkor is.Sikerült megoldanom a problémák egy részét ami azért volt mert nem lehetett írni (semmit, még egy képernyőmentést se) a belső tárhelyre.
Egy letöltött terminál emulátorban ezt kell bepötyögni:
su
restorecon -FR /data/media/[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz imi4199 #9079 üzenetére
Twrp -el csinálsz egy mentést, felrakod a lollipopot, ha nem tetszik twrp alól wissza tudod rakni a mentésed. de még újból kell installálni ezt a KK-modem.zip et, majd restart.
-
k5.20
senior tag
válasz imi4199 #9113 üzenetére
35-36000 volt, ha jól emlékszem.
Az üzemidővel kapcsolatban felesleges még bármit is kijelenteni: fel kell legalább egyszer tölteni, aztán egy átlagos nap után majd lehet róla beszélni...szerintem nem lesz rosszabb, mint volt...
A wifit meg nem értem egyelőre, kapcsolgatok ki mindent, ami hozzáfér... -
SlausK
tag
válasz imi4199 #9176 üzenetére
Nem rossz. Bár még sok minden hiányzik belőle, ami a 2.4-ben benne van. Xposed modul és G3Tweakbox sincs. Amúgy érezhetően fluidabb, pozitívan csalódtam a lollipop értesítőpanelében is. Ettől függetlenül mégis vissza mentem 2.4-re.
Más: Bár csak .kdz flasheléssel ment. Mi ennek a pontos menete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest