- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
knox83 #16146 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
Időlözben választ kaptam a Huawei Support-tól. A hiba nem a készülékeinkben van, hanem a Cloud app bugos.
"Tájékoztatjuk, hogy a Cloud 11.0.0.313 verziója alatt kimutatásra került az Ön által is tapasztalt anomália. Illetékeseink már dolgoznak ennek javításán, így a következő verzió, azaz a 11.1.0.300 verziófrissítéssel kerül megoldásra a rendellenesség."
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Ferenczi Áko #16148 üzenetére
Ez se fogja, ha jól emlékszem, végleg leállítani.
De nekem a 9-10 között volt ez, aztán magától ritkult az üzenet.És nekem is letöltötte, de nem találtam, h töröljem.
-
-Maci-
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16144 üzenetére
A fejlesztői beállításokban is van egy "automatikus rendszerfrissítés" opció.
-
törölt tag
Üdv!
Tegnap este először néztem rá a Huawei Cloud automatikus mentési funkciójára azóta, hogy megjött az EMUI 11. Valami miatt nem működik a mentés. Korábban, ha volt eifi-kapcsolat, a mentés megtörtént. Most, EMUI 11 frissítés és gyári visszaállítás után, elindul a mentés, de néhány máspdperc múlva azt írja ki, hogy a mentés nem fejeződöttt be, mert bizonyos adatok nem érhetők el. A mentési beállításokhoz nem nyóltam.
Másnak is van ilyen tapasztalata?
Az is eszembe jutott, hogy a Huawei oldalán lehet valami gubanc, mert pl. a Huawei-fiók beállításainak módosításához szükséges ellenőrző kód, hol megjön SMS-ben, hol meg nem (emailben mindig megjön), illetve nemrég próbáltam hívni az ügyfélszolgálatot, de nagy csend van a vonal másik végén.
-
-Maci-
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16142 üzenetére
Beállítások/rendszer és frissítések/szoftver frissítés
Ezen belül fogaskerék a jobb felső sarokban. Ott tudod kikapcsolni. -
Ferenczi Áko
addikt
Ki tudom valahogy kapcsolni azt, hogy ne kelljen minden reggel arra ébrednem, hogy a telefon megkérdezi, hogy éjjel, időzítve vagy bármikor telepítse az 11-es emuit? Bár én arra sem adtam neki engedélyt, hogy magától letöltse, direkt kikapcsoltam az automatikus letöltést.. Az 11-es előtti utolsó fw van fent. Előtte nem volt ez a gond, amikor a 11 előtti 3. biztonsági fw volt rajta..tök szépen kussban volt a telefon..
Amit letöltött telepítő file-t, azt megtalálom valahol, hogy le tudjam törölni? Ha máshogy nem megy akkor visszalépek még 1-2 biztonsági frissítést, hogy ne nyaggason az emiu 11 telepítés miatt.. -
thesound
addikt
válasz
Pinyo16689 #16139 üzenetére
Nem lehet. Aut. működik 2 erősséggel.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Zsoleszhun #16138 üzenetére
Sziasztok!
Az Aod fenyerejet lehet valahol állítani?
(Ne haragudj, nem válaszolni akartam... :). )
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Ferenczi Áko #16134 üzenetére
Legközelebb nem fogod elfelejteni
-
knox83
senior tag
válasz
Huu biztos kibxsztam volna az ablakon
-
xcsabo
senior tag
válasz
Részvétem
-
anonymus89
addikt
válasz
Szerintem még az is kevés mert az ertesítések akkor is jönnek.en most is azt preferálom ha adb shell-en keresztül disablere van állítva a hwouc service.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
F-ECT$ #16133 üzenetére
Én tegnap/ma megszoptam. Visszaálltam 10-es Emuira, belaktam, és elfelejtettem kikapcsolni az automatikus frissítés letöltés/éjszakai telepítést.. Reggelre kéri a telefon a pin kódot, mondom mi a f*sz? Akkor már sejtettem, hogy beszoptam, szóval ma kezdettel mindent elölről.. 😬
-
F-ECT$
titán
válasz
Sztyepadzso #16129 üzenetére
Én napi 5-6 órát nyomkodom a telefont (munkaeszköz is), és semmi Google hibát nem tapasztaltam. Mondjuk még 10.1 van rajta, ajánlgatja a 11-et, de eddig nem tettem fel.
-
süti5
őstag
Megvettem a vodánál a telót, ki is hozták, tényleg független
Azóta már le is szedték a voda oldaláról a P30 pro 128 gb-osát, de a 256-osból sincs készleten, szerintem mindkettőt elkapkodták a népek, mint én is.
Nagyon szuper teló eddig, szép is, masszív, de még fel kell fedeznem -
kp78
addikt
válasz
Sztyepadzso #16129 üzenetére
Én ezért sem engedem a Play Store-s frissítést automatikusra, inkább hetente 1-2-szer megnyitom, és megnézem, h mi szeretne frissítést.
Ez az Android System WebView is ott figyelt tegnap este (is) 2021.03.22-es dátummal.
Fb, Messenger és társai is gyakorlatilag naponta frissül(ne), aztán egyszer csak vmelyik verzió nem működik, de arra a rendszer már lehet, h frissítette nálad... -
Sztyepadzso
őstag
válasz
vlesi69 #16127 üzenetére
Nekem a Pro nem, feleségem P30-a viszont produlálta:Viber, Waze, Tumblr azonnal kilépett.
Szeritnem ahogyan frissíti magát a telefon, úgy lehet, h valaki "átaludta" a rossz kiadást, vagy addig nem használta különösebben a telefont. Ne felejtsük el, hogy amikor az itt hozzászólók panaszkodtak, már kint volt a megoldás.
-
norrberth
addikt
válasz
kirkri #16123 üzenetére
Leszeded az appot, berakod a G pay mögé a revolutot.
És megfog újra jelenni a fiókszolgáltatások alatt a G pay menü.Utána törölheted a G pay appot.
Megy app nélkül is csak a fiók alól.
Nekem se jelent meg semmi.
Kellett az app elindítani az egész folyamatot.Ez full jogtiszta az app.
Alkalamzás ellenőrzése, le is tudod ellenőrizni.
Amennyiben a Google Play-ből töltünk le egy alkalmazést az is egy apk-t tölt le majd összehasonlítja a digitális aláírást és side-loadolja az apk-t. Mivel a Play egy ismert forrás ezért nem kell a külső forrásból származó alkalamzások telepítésének engedélyezése. Viszont mivel az APKMirroron található apk-k teljesen megyeznek a Google szereverein lévőkkel és ugyanazzal a digitális aláírással rendelkeznek így megtudunk róla bizonyosodni, hogy pontosan ugyanaz az alkalmazás van nálunk amit a Google Play Store is telepítene.
Mindössze annyi a teendő, hogy a hivatalos store oldalra látogatunk, persze azon az eszközön ahol telepítve lett az alkalmazás és amennyiben itt látszik, hogy az alkalmazás telepítve van így tudjuk, hogy a package és a digitális aláírás szinkronban van a Google Play sotre által ismert verzióval, ergo ugyanaz az alkalmazás van telepítve amit a store is telepítene megfelelő régión.Nekem is apk mirroros
Egyezik a az aláírás Google LLC, és ott van Eltávolítás/ Megnyitás -
knox83
senior tag
A ma délelőtti akkumulátor témára reagálva: kicsivel több mint 1 napja szedtem le a töltőről, 52% van hátra és 3ó 45p a SOT. Szerintem nem lett rosszabb.
-
kirkri
addikt
válasz
Macika66 #16122 üzenetére
Igazából nekem sem ártott, mert az EMUI11update nekem nem települt 100%-osan. De ezt a GPay dolgot nagyon sajnálom, más lehetőség nem lévén leszedtem az APK Mirorról, de kíváncsi leszek holnap, hogy megy-e ezzel a megoldással rendesen az NFC fizetés, mert eddig a Revolut appban ott volt az NFC jel GPay-be intergált kártya mellett, most pedig hiányzik.
-
Macika66
őstag
-
sasoo
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #16081 üzenetére
kösz
-
kirkri
addikt
-
bb.bocs
őstag
Jsziasztok. Megjott nekem is a frissítés és 1 talán 6kb os frissítés ami 20adazorra ment fel kB... Azóta a telefon fura dolgokat csinál. Gmailt megnyitom bezarja, Facebook al bizonyos oldalánál csinálja ezt, ezenfelül elkezdett rezegni és folyamatosan rezgett... Ujraraktam a Gmailt, ujrainditottam nemrég a telefont amikor rezgett folyamatosan, és visszaallitotta a Gmailt a régi re valószínű... Más is találkozik ilyennek? Nem szeretném formázni a telefont. Mit tegyek?
tudom a Gmail lel is gond van... Gyarira tettem a Gmailt és így jó.... De vajon meddig [link]
-
Occon adom
aktív tag
[link] https://index.hu/techtud/2021/03/23/tomeges-hiba-osszeomlanak-androidon-a-google-alkalmazasok/
-
Dino69
aktív tag
-
Pepeninho
őstag
Srácok. Az egyszeri usernek akkor mi a megoldás? Én használom a telefont, nem tudok így belenyulkalni mint Ti. Tufa vagyok. Van valami huylebiztos megoldás, vagy legyen türelmem amíg jön frissítés?
-
sajby
senior tag
Van valakinek infó arról,hogy az Auchannál mit takar az HUAWEI P30 PRO DUAL SIM 128GB ALKONYAT szín?
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16102 üzenetére
Nekem az unicredit a phone clone után elcseszodott.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Ernesst #16099 üzenetére
Nálam 4389.90-es van fent, .105-re kínálta a frissítést, de nem raktam fel még.
.138-as build-en nem vettem észre extra merülést, bár nem is nyomkodtam mostanában annyit a telót (kb. 82 órája vettem le töltőről és 2 óra a SOT /AccuBattery alapján/ 22% maradék akkuval...ja és sima P30)
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #16100 üzenetére
Csak az a sok macera ne lenne a banki appok visszarakásával. Van erre jó megoldás? Mármint hogy ne kelljen újra regelni a banki appokat? Még megvan a P10-em. Lehet klonozom rá a p30 pro-t, utána meg vissza. Talán ez a legjobb. Mert a biztonsági mentesek nem mentik a banki appok adatait sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest