- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
kirkri #16123 üzenetére
Leszeded az appot, berakod a G pay mögé a revolutot.
És megfog újra jelenni a fiókszolgáltatások alatt a G pay menü.Utána törölheted a G pay appot.
Megy app nélkül is csak a fiók alól.
Nekem se jelent meg semmi.
Kellett az app elindítani az egész folyamatot.Ez full jogtiszta az app.
Alkalamzás ellenőrzése, le is tudod ellenőrizni.
Amennyiben a Google Play-ből töltünk le egy alkalmazést az is egy apk-t tölt le majd összehasonlítja a digitális aláírást és side-loadolja az apk-t. Mivel a Play egy ismert forrás ezért nem kell a külső forrásból származó alkalamzások telepítésének engedélyezése. Viszont mivel az APKMirroron található apk-k teljesen megyeznek a Google szereverein lévőkkel és ugyanazzal a digitális aláírással rendelkeznek így megtudunk róla bizonyosodni, hogy pontosan ugyanaz az alkalmazás van nálunk amit a Google Play Store is telepítene.
Mindössze annyi a teendő, hogy a hivatalos store oldalra látogatunk, persze azon az eszközön ahol telepítve lett az alkalmazás és amennyiben itt látszik, hogy az alkalmazás telepítve van így tudjuk, hogy a package és a digitális aláírás szinkronban van a Google Play sotre által ismert verzióval, ergo ugyanaz az alkalmazás van telepítve amit a store is telepítene megfelelő régión.Nekem is apk mirroros
Egyezik a az aláírás Google LLC, és ott van Eltávolítás/ Megnyitás -
Macika66
őstag
-
direwolf
őstag
válasz
kirkri #14359 üzenetére
Ha már vezeték nélküli töltőkről van szó, ez most nagyon jó vétel Cseh warehouseból ingyenes 6-8 napos szállítással:
BlitzWolf BW-P10 -
Technoman
őstag
válasz
kirkri #14352 üzenetére
Ja, ez az. Nekem is ilyenem van, paráztam, hogy a Spigen bumper tokkal nem fogja tölteni, de rendben müxik a kicsike
Ennyiért lopás megvenni
Jut eszembe, mi az igazság abban, hogy az ilyen töltőkön való folyamatos használat (pld éjszakai folyamatos töltés) nem nagyon egészséges, mert míg a "rendes" gyári töltőnél intelligens módon, ha nem kell neki a szufla lekapcsol, itt pedig addig adja rá a kakaót, amíg le nem veszed róla? Ergo, ezek a kis "izék", pont a napi meló melletti "felteszem egy órára" féle töltésre lettek kitalálva (ezt az egyik mobilboltban hallottam, úgy nézett ki, hogy a srác értett hozzá) -
Ernesst
aktív tag
válasz
kirkri #13791 üzenetére
Ha energiagazdálkodási probléma, akkor én ezeket próbálnám:
1.
Beállítások / Akkumulátor / Alkalmazásindítás / App kiválasztása -> Kézi kezelés / Futtatás hátterben (vagy akár engedd mindhárom lehetőséget)
2.
Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások / "Három pontos" menü / Speciális hozzáférés / Akkumulátor optimalizáció / Nem engedélyezettről állítsd összesre, keresd meg az érintett appot és tiltsd le az optimálizációt. -
knox83
senior tag
-
oggy71
tag
válasz
kirkri #13683 üzenetére
A számla az vszínű gsm boltos számla lesz, ebbe komoly garis hiba esetén tuti beleköt a szervíz!
A gari meg egy év a készülékre+1év szoftvergarncia lehet, ezzel sem vagy előrébb!
Szóval nagyon nézd meg mibe ugrasz bele!
140ért nagyon kétlem, hogy minden rendben lesz!
Sufni gsm-eket kerüld el messzire!
Csak nagyobb nevű boltokból, vagy webáruházból érdemes venni telót, de viszont ezeknél is csengetni kell jócskán a bobót! -
oggy71
tag
válasz
kirkri #13677 üzenetére
Ugyanebben utaztam, hogy aztán én majd veszek használt, vagy 0km-es P30-Pro-t, mert milyen jól fogok járni anyagilag a szolgáltatós árhoz képest.
2 hét után beláttam, hogy ez lehetetlen küldetés!
Gyakorlatilag az összes Jófogáson, és Marketplacén felbukkanó készülék gazdájának írtam, de mindenhol volt vmi bibi!
Garipapír/szla hiány, Huawei alk. szerinti gari-papir nuku, szolgáltatós készülék elsózása letiltás elleni garival (muhaha), szürkeimportos telo hegyek, öregebb készülékek garmadája, stb...
Aztán begurultam, hogy az anyukátokat nézzétek hülyének, és vettem egy új szolgáltatós készüléket!
80-100e Ft-ot bebuktam így, de legalább nyugodtan alszok! -
-
szemesi69
addikt
válasz
kirkri #13639 üzenetére
Szia! Sufni gsm, nincs hivatalos garancia csak a bolti, a régió kód is számít garanciánál, mert a szürkeimportos más lehet. Nyitott bootloader miatt, biztos ugrik a garancia. Érdemes figyelni azt is, ha szolgáltatónál vették részletre, mert akár tilthatják is, ha az előző tulaj nem fizeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest