Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz -Maci- #11744 üzenetére
Egy jó tanács: vissza ne olvass a végéről, várd meg inkább a válaszokat Nem tréfálok és nem irónia
AoD oled paneleken csak az aktív pixeleket kapcsolja be nem az egész képernyőt, ha zsebben van, akkor azokat is lekapcsolja (közelség érzékelőt letakarod az ujjaddal, meglátod mi lesz)
read-only mode on the forum
-
t72killer
titán
válasz -Maci- #11754 üzenetére
Annyival, hogy alapból 256gigásakat látok az árlistákon, míg a tavalyi kiadásból ezt külön vadászni kellett. Nekem fontos, uis sok videót mozgatok, és a hüvej saját kártyáját eszem ágában sincs megvenni.
#11756: igenigen, UFS3, bár az túl sokat nem oszt/szoroz.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
andreas49
senior tag
válasz -Maci- #11991 üzenetére
Ez tényleg elég ősi - 2012-es az utolsó verzió.
Szerintem nézned kellene egy v10 kompatibilis app-ot, majd abba importálni az adataidat.
Esetleg még azt lehetne megpróbálni, hogy: uninstall -> cache törlés -> újra telepítés -> új gépjármű felvétel és utána import, ha van menü[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
andreas49
senior tag
válasz -Maci- #12000 üzenetére
Nincs export fájlod? Akkor nehéz lesz. Próbáld meg egy régi telefonra feltenni és exportálni.
Ha ez sikerül, akkor tudok egy-két app-ot ajánlani, amibe lehet több járművet importálni.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
andreas49
senior tag
-
mati12
senior tag
válasz -Maci- #12042 üzenetére
Gondolom a 3D-és fényképeknél a ma divatos Facebookon látható 3D-és képekre gondolsz. Azokat a képeket viszont nem a telefon kamerája készíti közvetlenül hanem egy "program" egy honlap segítségével. Az ilyen jellegű képek viszont nem csak Huawei telefonnal készíthetők. Minden olyan készülékkel amin dual kamera található és van a kameraszoftverben "háttér elmosás" opció. Ezt a mi esetünkben rekeszérték opciónak hívják.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz -Maci- #12042 üzenetére
Párom P10 gyári kamerájában van "3D" scan, igaz, egy rakás szar.
Ott valahol elő lehet hívni a gyártót, vagyis akitől a Huawei licenszeli, azt keresd a Play Storeban. De hogy a ToF-ra miért nem írtak rendes programot, azt nem tudom. Van valami plüssállat-szkennelő gané, de az is egy 0. -
Sumptuous
senior tag
-
Sztyepadzso
őstag
válasz -Maci- #12239 üzenetére
Értem, hogy oda lehet rakni appokat, 7-et, de ez nem fedi le azt az alkalmazáshalmazt, amit a régi módon egyszerűen elérhettem(azaz bármelyiket, ami támogatja)
Tény, hogy szuper ez a dolog, de azzal, h kivették a régit, és navigációs sávval sem elérhető, azzal elb@szták.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz -Maci- #12395 üzenetére
Nekem mindent felvesz, és az osztrákok dialektusának megértéséhez jól jön. Ha eszembe jut, kitörlöm őket, oszt kész.
Így néz ki, ha hívok:
Az Aufnehmen most szürke, mert ugye megy, de ha nem automatán lenne, akkor fehér, "kattintható" lenne.
Anno, amikor erről korábban szó volt, akkor én is azt hittem, hogy egy és ugyanaz, de nem a hívásrögzítő meg a hangfelveő kettő különböző dolog, de a hangfelveőből elérhetőek a hívások. -
NiceCube
csendes tag
válasz -Maci- #12390 üzenetére
Köszi a tippet, szerintem ez lesz igy kompletten.
+ thx mindenkinek aki reagált a segitségre, vendégeim lennétek egy sörre, de most telefont készülök venni, bocs
Még 1 kis help kellene, mégpedig, hogy honnan lenne érdemes megrendelni ezek közül ( mivel ők adnak 2 év gyártói garanciát, 8/256 és aurora blue szinben, max 200-210k):
- premium-mobil.hu
- mobilcorner.hu
- coolmobile.huVan ezekkel a shoppokkal valakinek tapasztalata vásárlás, ill gariztatás szinten?
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz -Maci- #12405 üzenetére
Bocsi, ejárt a szerkesztési idő...
A garinak olvass utána, mert mintha lenne valami, hogy Huawei-t nem tudsz leadni Huawei szervízben garanviális javításra. Mindenképpen az eladóhoz kell visszaküldeni és ők intézik a javítást, külföldi szervízben. Így rémlik, javítsatok ki ha tévedek.
Ezért is letz Turbado-ról, hogy alapból cserélik újra.Mindezek ellenére nekem még nem volt gondom Huawei készülékkel. Maradjon is így.
Bocsi a dupláért
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
NiceCube
csendes tag
válasz -Maci- #12406 üzenetére
Köszönöm az infókat tőled és mindekitől..
jövőhét vége felé érkezik a cumó / New Edition, aurora kék, 8/256 /
Am sarkalatos pont volt számomra, hogy cégre kellett vennem...
Érdekesség - amiről én legalábbis nem tudtam - hogy igy azért elég szivás tud lenni és ezért engedtem el a Turbado-t :
- nem kapod meg a 2 év garit, legtöbb helyen csak fél évet
- nincs 14 napos elállás..van 24 órád, hogy visszaküld, az eszközt és csak abban az esetben, ha hibás teljesités történt ( pl törötten érkezett )
A többi "szankció" már nem is érdekelt....
Am a mobilcorner lett a befutó, mert elég korrektnek tüntek és mivel gyártói gari van, igy él rá a 2 év ( + háztól-házig) tehát, ha 1x eszközt vesztek cégre, vagy a cég szerez be, érdemes a gyártói gari alá nem adni -
NiceCube
csendes tag
válasz -Maci- #12428 üzenetére
De te cégre vetted vagy magánszemélyként? Mert a turbadonál pl mondták is hogy cégre nem lehet ezt a Premium partner cumót kötni Vagy te VIP vagy, de akkor mostantól rajtad keresztül vásárolok
Amúgy ma beszaladtam a mobil outfittersbe ...de rájöttem, hogy félre értettem amit irtál, mert te fóliáztattad körbe, én meg azt hittem tokot is vettél rá tőlük
Amúgy melyik fóliát választottad? Original vagy matt? Ujjlenyomatot nagyon zabálja? -
andreas49
senior tag
-
Bferibörs
addikt
válasz -Maci- #12540 üzenetére
Nálam jó ha egyet kibír, 10- el 2 napig használtam én is.
Reggel elvittem,melóhelyen 100% ,nyomogattam 5-10 percet akkor ment le 99- re.
Most mire beérek 92-93 %- on van,úgy,hogy hozzá sem nyúltam.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
válasz -Maci- #12551 üzenetére
Túl vagyok rajta,meg 2 FR- en is.
Először azt hittem az a baja,hogy mentésből pakoltam vissza. Megcsináltam újként. Ugyan az a helyzet. Semmi új app nincs fent. A facét sem tettem vissza,a chromet letiltottam,saját böngészőjét használom,az zabál a legtöbbet,de azt is használom al.többet. a többi 1 mA körüli.
Vagyunk páran akiknek ilyen lett. Böngészem a netet ez ügyben,amiket itt olvastam azokat is megcsináltam. Egyszerűen nem tudom mitől van.
Eddig 50-60%-al hoztam haza melóból a telót,másnap is kibírta. Most 10-20 %- al hozom haza.Jaa nekem az optimizáló zabál még sokat!
[ Szerkesztve ]
-
Bferibörs
addikt
válasz -Maci- #12567 üzenetére
Én is reggel szedtem le töltőről ( 10-el így 100%-al értem be,5-10 kép.haszn.után ment le 99%- ra,ma 94%-al értem be úgy,hogy rá sem néztem,10.1- kb mindig így van) és ma 15%- al jöttem haza, kb.3,5 óra kijelző idővel. Böngészőt használtam csak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Szólánc.
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése