- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Frissítés óta valahogy nem az igazi az akksim. Felhasználási módom nem változott. Azért is bosszantó, mert a régebbi Mate10 pro telefonomat 2 év után adtam oda a feleségemnek és a mai napig használja. Akksija egész jó. Ez pedig két év után kezd kifejezetten bosszantó lenni. Minimális nyomkodás nap közben. És nap végére 20 % körül marad kraft. Pedig egy ideje már kínomban egész este hagyom a tápon.
-
Pepeninho
őstag
Srácok. Az egyszeri usernek akkor mi a megoldás? Én használom a telefont, nem tudok így belenyulkalni mint Ti. Tufa vagyok. Van valami huylebiztos megoldás, vagy legyen türelmem amíg jön frissítés?
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Nagyjából 1 éve vettem a telefont. Probléma nélkül működik. A mai napon viszont valamiért ha megnyitom a játékot a betöltések közben kidob. (nem nagy és grafikailag durva játékokról van szó). Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
Közben látom, hogy nem egyedül vagyok a problémával. Annyi, hogy nekem reggel még működött. Nagyjából fél órája van jelen a probléma. Frissítés nem volt a köztes időben. -
Pepeninho
őstag
Hmmm. Az mennyire normális, hogy első töltés után éjszaka (6-7 óra alatt), kikapcsolt mobilnettel és wifivel 13%ot esett az akksi?
-
Pepeninho
őstag
És a navigációs billentyűket a teló aljára, hogy állíthatom be?
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Megvan a teló. Viszont 3 éve nem kellett beallitgatnom telefont. Első körben az értesítéseket nem tudom beállítani. Hol van ez a felaktiv vagy milyen képernyő? :)
-
Pepeninho
őstag
Köszi a gyors válaszokat. Akkor ez eldőlni látszik. :)
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Gondolkozom a telefon megvásárlásán. Lehet buta kérdés, de az amcsi helyzet ugye nem tehet be ennek a szériának GOOGLE terén?
Értesítő LED nem léte mennyire zavaró. Valahogy furcsának hangzik, hiszen 10 éve van LED a telefonjaimon. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest