- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
savliget
tag
válasz
ufonauta #7493 üzenetére
Most néztem, hogy nekem a letöltött b133sp01-ben nincs vendor mappa, csak dload. A b129-ben és a b609-ben van vendor mappa. A leírás alapján a b133-ban is kellene lenni, és szükségi is lenne rá. Igaz nem, a huawei oldaláról szedtem le. Nem jött. Most próbálkozom egy letöltéskezelővel a huaweitől leszedni, de ez is betegesen lassú. A b609-ben lévő vendor mappa fájl nem jó az áttéréshez?
Üdv! -
ufonauta
aktív tag
-
savliget
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A Vodafonos telefonra akarom a leírásotok alapján felrakni az EMUI 3.0-t. Leszedtem a b133sp-t, a b606-t, de a b129 generál verziót sehogyan sem sikerül a linkelt huawei oldalról leszedni (máshol nem találtam): Vagy több, mint 12 órát ír ki letöltésnek, vagy csak néhány percet, de 6-7%-nál végtelenül belassul, vagy volt már olyan többször is, hogy letöltöttnek jelezte, de csak 60-70 mega jött le. Próbáltam explorerrel, firefox-al, chrome-al. Ugyanez a helyzet.
A kérdés, hogy az OTA-n frissült b129-re rá lehet-e rakni a fenti romokat, vagy mindenképpen a generál verzióra kell rárakni kell: Esetleg ehez tudna valaki egy használható linket.
Egyébként a fenti két rom sem jött le a huawei oldaláról, de azokat megtaláltam máshol.
Előre is köszönöm!
Üdv -
alien19
tag
Sziasztok!Olyan gondom van a telóval, hogy ha böngészek a neten, vagy facebokozok és megnyomom a home gombot, a kezdőképernyőn az ikonok eltünnek, majd pár másodperc múlva visszajönnek.Kb. 2 napja csinálja ezt a drágám. Mi lehet az ok?Esetleg találkozott valaki ilyesmivel?Köszönöm
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #7471 üzenetére
Nálam nem megy a led értesítés csere. LM
"Néhány kjészölék esetén csak kikapcsolt képernyő esetén működnek a LED értesítések"
Ezt tolja ha bármit beállítok. De a LED be nem kapcsolna. Még a Teszt re sem.Persze ha kikapcsolom a képernyőt sem kapcsol be. PL ha wifit bekapcsolom legyen fehér értesítés. Bekapcsolom és semmi, képernyőt kikapcsolom de megy a wifi akkor se semmi...
B609
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Sgt. Chris #7482 üzenetére
Telefon Beállítások között keresgélj:
Védett alkalmazások és értesítések kezelése. -
Sgt. Chris
aktív tag
Hali!!! Arra tudnátok megoldást, hogy az FB Messengerbe érkező üzenetek ne csak akkor jelenjenek meg, amikor wifin csatlakozva belépek a FB app-ba??? Tök idegesítő, amikor elvileg fontos üzenetek nem egyből, hanem pl. fél nap késéssel jönnek meg...
-
savliget
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy bejövő híváskor a sim-en lévő névjegyet mutatja nem úgy, ahogyan a telefonon szerepel importálás után. A címlista nézetében az van beállítva, hogy a telefonon lévőket mutassa. Tárcsázáskor ezeket látom, de bejövő híváskor a sim névjegyzéket mutatja.
Vodafone b129 firmware.
Köszönöm! -
törölt tag
válasz
philoxenia #7478 üzenetére
Szerintem ahhoz jól bele kellene nyúlni a ROM -ba.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #7476 üzenetére
Akkor csak azt állítod be jogosultságnál, a többinél letiltod.
zeon.hu:
Töltést nem írja felül, de szerintem ez várható volt. Nem is fogja. -
zeon.hu
nagyúr
ez a light manager töltés közben nem működik?
szóval olyankor nem jelzi az eseményeket?? -
törölt tag
válasz
philoxenia #7473 üzenetére
Kénytelen hozzáférnie egy csomó mindenhez, különben nem tudna értesíteni.
PM Plus korrekten állít mindent.Én AdAway miatt egy deka reklámot meg spam -t, nem látok.
-
Light managerrel én be tudtam állítani. Sms fehér, tinder bíbor, fb értesítés kék, messenger chat zöld, gmail rózsaszín, hívás piros.
-
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia #7465 üzenetére
Nálam fehéren a WhatsApp vagy LINE villog ha jól emlékszem, kéket a párom G6 telóján láttam már Facebook-nál. Zöld, sárga, piros az alapból van és ha jól rémlik még rózsaszínt is láttam már egy próbált app esetén, bár már meg nem mondom melyiknél. Elméletben konfigurálható lenne, mert rengeteg színt tud a LED, csak ugye a legtöbb appból kimarad a választási lehetőség. Én jópofának tartanám, ha megoldható lenne a telefon menüjéből, hogy LED színt párosíthatok alkalmazásokhoz, bár tudom hogy sokat kérek
Ezek csak apróságok, de ugye mindig a tökéletességre kell törekedni. Azt sem tartom kizártnak, hogy root esetén megoldható a dolog, de abban nem vagyok otthon, nem rootolok többet telefont, leszoktam róla.
-
Jadro
veterán
válasz
A lényeg az eltérő színek, aztán ha hegy nem megy ugye... Ha nem lehet nagyon mókolni, akkor majd megjegyzem.
Még egy eszem bejutott: Töltésnél ki lehet kapcsolni, hogy ne jelezze led fénnyel? Éjszakai töltés miatt érdekelne. ( Oké, megvan már erre is az ultimate megoldás: pofára fordítom ha nem kikapcsolható.
)
-
törölt tag
válasz
HA jól emlékszem MIUI -n szuper módon lehet állítani, bár én nem bohóckodok ilyenekkel. Nem cseverészek, ha meg értesítés van úgyis megnézem, mindegy hogy villog.
Csak töltésnél szoktam nézni a színeket. Amikor narancsról átvált zöldre, akkor tudom, hogy már 90% felett van.
-
Jadro
veterán
válasz
philoxenia #7461 üzenetére
Ez szomorú, de túlélhető. Gondolom nem egy színben villog minden, előre definiált színek vannak értesítési típusonként. Úgy érzem, a CM szintű beállítási lehetőségeken szocializált lelkemnek lesznek még gondjai beállítási téren.
-
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia #7458 üzenetére
A kép mérete, minősége az ugyanaz lenne mint amiket berak magától, a lényeg az hogy a saját képeim legyenek. Kb. 150-200 képről lenne szó csupán
(asszony,kutyáim,kedvenc csapatom logója,stb...)
-
Jadro
veterán
LED értesítéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. A gyári romban konfigurálható valamilyen módon, vagy csak villog bele a nagyvilágba? Ha utóbbi, akkor 3rd party progival konfigolható? Pl Light manager.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Create. #7445 üzenetére
Az általában a helypontosság miatt szokott lenni, ha valamelyik program igényli a GPS -t, de nincs bekapcsolva. Bár általában ez szükségtelen, mégis néhány alkalmazás így szeretne helyzetet bemérni.
Illetve engedélyezni szükséges a Google -nek is a helyzetbemérést, pár program nem is mér be pontosan nélküle.
-
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia #7451 üzenetére
Igen de abban az esetben csak azt a kèk hátteret dobja mindig. Ha neked megy hogy a saját kèpeidet váltogatja akkor èrdekelne hogyan állítottad be.
-
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia #7449 üzenetére
Igen ezt értem, de nem tudom beállítani hogy innen váltogassa a képeket. Azt hittem ez járható út, de nem. Ugye alapból a Magazine theme 5 mappából veszi a képeket, amik állandóan változnak akárhányszor ébreszted a kijelzőt. Igen ám, de ezt saját képekkel nem tudod eljátszani. Ez a gondom.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Create. #7445 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy jó pár éve az első androidos telefonomhoz kerestem olyan progit, ami jelzi a nem fogadott hívásokat és üzeneteket nemcsak a LED-en, hanem hanggal is. Akkor találtam az Easy Reminder progit: [link] , amit azóta is minden telómra felteszek. A P7-en is működik rendesen, csak arra kell figyelni, hogy védett legyen az alkalmazás. Nagyon testreszabható és igen jól jön, ha tokban van a teló és nem látni a LED-et. Nekem nem fogadott hívásnál vagy üzinél 5 percenként pittyen egyet (a hang választható és az idő is, hogy milyen sűrűn jelezzen) Akksit szinte nem is eszi. Nem értem, hogy miért nincs valami hasonló app alapból benne az androidban?
-
krakler
csendes tag
Sziasztok, megvettem a p7-et, már most szeretem, csak azt nem tudom, hogy sikerülhet-e úgy csatlakoztatni a számítógéphez, hogy a névjegyeket a gépen lehessen szerkeszteni? Mindhárom szóbajöhető csatlakoztatási módot kipróbáltam, mtp és hisuite módban is enged a belső tárhelyhez nyúlni, de a névjegyeket nem mutatja...
Köszi! -
GSPLR
senior tag
Úgy néz ki erre nincs lehetőség sajnos
A képek amiket változtat azok online felületről vannak, ergo nem variálható, ami azért valljuk be, elég nagy öngól (így semmi értelme, nincs kedvem macskát és tevét bámulni). Erre én nem fogok harmadik fél által kreált appot használni, akkor inkább nem kell.
-
GSPLR
senior tag
válasz
GaborGh #7441 üzenetére
Azt hiszem a 64-es a max amit visz a telefon, a 32 biztos mert azt próbáltam már.
Más:
Amit múltkor írtatok, hogy a Magazine lockscreen-en lévő képeket letudom menteni és lesz egy mappám. Ez eddig oké, de hogyan rakok be sajátot hogy az jelenjen meg a lockscreen-en? Erre kéne megoldás, ha valakinek van ötlete akkor jöhet. Sajnos nem találom a telefonban azt a helyet ahol ezeket tárolja...
-
GaborGh
őstag
válasz
Evil Snowman #7435 üzenetére
GSPLR:
Köszi.
Egyébként a 64 GB-os kártyával is elboldogul?
Fülhallgatót milyen minőségűnek találjátok, érdemes lecserélni? (Most egy Xiaomi Pistonnal szemezek)
-
-
GaborGh
őstag
Hali!
Memóriakártyából milyet ajánlanátok, amivel garantáltan kompatibilis a telefon?
Kinézett típusok:
Samsung EVO 32 GB - microSDXC UHS-I kártya és olvasó
(Up to 48 MB / s)
(Class 10)
5 260SanDisk 32GB Class 10 Ultra microSDHC UHS-I memóriakártya
(48MB/s, SD adapterrel)
5 470Elvileg 10 év garos mindkettő.
Ha tudtok jobbat és megbízhatóbbat, szívesen veszem.
-
törölt tag
válasz
Create. #7431 üzenetére
1. Biztonsági mentés SD -re.
2. Wipe.
3. 3 gombos.
4. Nézd meg, hogy jó -e az értesítés.
5. Mentés visszaállítás, ha igen. HA nem, akkor szerviz.HiSuite -val egyszer hazavágta itt már valaki a telefont. Ezért érdemes az összefoglaló szerint eljárni.
Szerintem ez meg fogja oldani a problémát. Persze lehet még egyéb gond is, de érdemes megpróbálni, ha kerülhető a szerviz.
-
zeon.hu
nagyúr
yt-on van már pár hands on videó a watch-ról, de az ára még mindig homály.
illetve amazonon van már pre order hirdetés 999€-ért -
törölt tag
válasz
eckmester #7427 üzenetére
Most már látom, csak rá kell vinni a "I" -re az egeret.
Érdekes. Én azért erre rákérdeznék, mert kicsit zavaros. Gondolom németektől vett használt telefonról van szó, de akkor is multinak kellene lennie.
Kérdezz rá a pontos típusra. Pl. P7-L10, P7-L07 ...stb. Egyébként a kínából rendelt verziókon is van magyar nyelv. Illetve a build-számra is rákérdezhetsz a tisztánlátás kedvéért.
Szerk.:
Na meg persze erre a nyelvre is, bár a fent leírtak miatt kicsit érdekes. -
eckmester
tag
Üdv. Több magyar boltban is van 66k-ért német nyelvű, erre lehet magyar szoftvert tenni?
-
Az értesítő led csak akkor működik, ha letöltök egy appot hozzá? Vagy valahol be kell állítani?
-
törölt tag
Néhány highlight INNEN letölthető.
Ez jelenik meg akkor, ha megnyomod valamelyik navi gombot.A forma és a szín is változtatható.
Pl.:ic_sysbar_highlight
ic_sysbar_highlight_hide
ic_sysbar_highlight_menu -
törölt tag
Néhány navi gombot kiszedtem a SoftKeyZ -ből, ha valakinek kell.
zeon.hu beletettem azt is, amit én használok.
-
törölt tag
Szerk.:
Mielőtt valaki féreértené nem CM, csak abból van bepakolva néhány dolog, mivel már egy ideje bárkinek hozzáférhetők a CM alkalmazások, egybek. -
törölt tag
válasz
ufonauta #7412 üzenetére
Azt nem.
zeon.hu
Így legalább tokba lehet rakni a telefont, mert nem azon van a másodlagos kijelző.Azt nem tudom akkor mi lesz, ha körbe fog majd menni a telefonokon a kijelző, mert ugye erre is törekednek. Akkor majd lehet venni olyan fóliát, mint a WC papír. Csak körbe kell tekerni.
-
ufonauta
aktív tag
Írtam az eladónak, hogy nem működik a tok. Kérte küldjek róla fényképet. Csináltam egyet, amikor a teló a tokban van és egyet, amikor csak a fedelét tettem rá kb. 1 cm-el lejjebb és úgy működik. Valószínűleg a mágnes feljebb van a tokban a kelleténél. De, ami a fő, hogy az eladó már vissza is utalta a pénzt. Nagyon korrektnek tartom. És ha lett volna nála fekete, akkor tőle vettem volna egy másikat, de mivel nem volt, így ezt rendeltem [link] remélem ez működni fog!
Itt vannak a képek a nem működő tokról: -
jegenye77
addikt
Ma vissza tettem a SwiftKey- t.
Öröm boldogság van!
Úgy néz ki volt rá valami frissítés és javítottak a hibákat mert nagyon szépen fut.
Végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest