Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evil Snowman
őstag
Én is beruháztam egy hete egy ilyen csodára, hát nem bántam meg. Valóban kicsit iPhone4s és Sony Xperia Z1 szerelemgyerek, de nem érdekel. Sebességgel semmi gondom, a végén még visszanyerem a hitem az Android rendszerrel kapcsolatban.
E-bay-ről rendeltem hozzá fém tokot meg elő és hátlapi védőfóliát, remélem hamarosan megjön.
-
Evil Snowman
őstag
A kérdés nem hülyeség, mert a fém tok valóban árnyékol. Ha megnézed a képeket, akkor viszont látszik, hogy a tok mindkét oldalán felül ki van vágva egy rész, pont ott, ahol a telefon két oldalán ki van vezetve az antenna ( fekete kis vízszintes csík a kereten a felső részen).
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Na ma megtörtént a tragédia. A telefon úgy gondolta, hogy lemászik az asztalon lévő pénztárcán tetejéről és ugrik egy fejest a kőpadlóra. Elsőre nem látszódott rajta semmi külsérelmi nyom, de jobban megnézve kiderült, hogy a bal alsó műanyag sarka kicsit elnyalódott ott, ahol találkozik a fémmel. Igazán megvárhatta volna, amíg megérkezik a neki rendelt tokom.
Konklúzió: ne tegyétek semminek a tetejére (pénztárca, laptop etc.), mert hajlamos lecsúszkálni a különböző felületekről. -
Evil Snowman
őstag
válasz philoxenia #206 üzenetére
Nekem elsődleges munkaeszköz, szóval sosincs üresjáratban, kivéve, amikor alszom. Annyira nem gáz, csak esztétikailag kicsit csúnya.
-
Evil Snowman
őstag
válasz philoxenia #208 üzenetére
Lehet addig én is visszaállok a régire, mert most néztem, hogy a hátlapot lett 2 mikrokarc, az előlapi fólia pedig elég rendesen elkezdett karcolódni.
Remélem hamarosan megérkezik a kínai barátainktól rendelt tok meg elő-/hátlap védő fólia. -
Evil Snowman
őstag
válasz Wiz Khalifa #228 üzenetére
Rendes vagy, köszi. Hál' Istennek annyira nem gázos a dolog, inkább csak esztétikai hiba.
-
Evil Snowman
őstag
Hey Srácok! Nem tudom kinek mi a tapasztalata, de az normális, hogy lemerítettem a telefont 15%-ra, majd feldobtam töltőre immár 4 és fél órája és még 1 óra 3 perc van teljes töltésig? Mindezt a gyári töltővel.
-
Evil Snowman
őstag
válasz Evil Snowman #211 üzenetére
-
Evil Snowman
őstag
válasz karl_fischer #240 üzenetére
Hát ha nem használod semmire, még szép.
-
Evil Snowman
őstag
válasz karl_fischer #242 üzenetére
Ez nem tudom mire akar utalni. Én arra utaltam neked, hogy úgy nem nehéz kihozni több mint 2 napot a telefonból, hogy a képernyőhasználat kb. a nullával egyenlő. Holnap posztolok, ha akarod egy akku használatot az én felhasználásom mellett.
-
Evil Snowman
őstag
válasz skylinerold #251 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Létezik ugyanis egy Nemzetközi IMEI tiltólista, amelynek rengetek szolgáltató (itthon pl. a Telenor) a tagja. Tehát előfordulhat, hogy veszel kintről egy iPhone-t - melyről kiderül később, hogy lopott - , majd egyik nap már nem jelentkezik fel a hálózatra, mert az eredeti tulaj a szolgáltatójánál letiltatta, aki tagja a Nemzetközi IMEI tiltó listát használó szolgáltatóknak és innentől kezdve már nem tudod használni a telefonodat. Részletesebben erről ITT és ITT.
-
Evil Snowman
őstag
válasz skylinerold #253 üzenetére
Nem felróni akartam neked csak érdemes erről is tudnia lehetőleg mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz karl_fischer #244 üzenetére
-
Evil Snowman
őstag
válasz philoxenia #260 üzenetére
Jó lenne, de nem lehet, mert sok eseten hívás közben kell teszt MMS-t küldenem az ügyfeleknek és csak 2G-n nem megy egyszerre a voice és data kapcsolat.
Nekem ez így teljesen jó üzemidő, a Lumia 925-öt egy nap két alkalommal töltöttem ugyanilyen felhasználás mellett.
KInek mi a normál felhasználás ugye.[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Végre megérkezett Hong Kongból rendelt Nillkin kijelzővédő speciális és hátlapot védő sima fólia.
Hogy mitől spéci az előlapi fólia? Több rétegből épül fel, többek között egy 0,3 mm vastag karc/ütés/törés és cseppálló üveg réteg. Az 5 rétegnek köszönhetően kb. 1,5 mm vastag így egy kicsit kilóg (kb. 0,5 mm) a telefon síkjából. Mielőtt felhelyeztem el kellett távolítani a gyárilag felhelyezett kijelzővédő fóliát (nem kár érte, mert már tele volt hajszál karccal).
A hátlaphoz kapott fólia semmi extra, mezei egyrétegű védőfólia. Hozzáteszem a hátlapra is rendelhető ugyanaz a spéci fólia, amit az előlapra rendeltem.
Az egész pakk 2300 Ft-ból megvolt, ami teljesen megérte. Meglátjuk a gyakorlatban hogy teljesít.
-
Evil Snowman
őstag
válasz #86973952 #299 üzenetére
Sziasztok! Igen nálam is külön jelezte a Zárolási képernyőt, mint energiafogyasztó alkalmazást, de azt hiszem megtaláltam rá a megoldást egy külföldi cikk alapján. Ha bementek a Témák-ba és a jelenleg beállított témátoknál rámentek a Testreszabásra, akkor van egy olyan opció, hogy Zárolási képernyő átmenete. Na itt Nincs-re kell átállítani elvileg (nekem jelenleg napsütés van) és megszűnik az akksi zabálása a zárolási képernyőnek.
A keretet innen rendeltem egész pontosan. Azt tudnotok kell, hogy van egy fél milliméteres oldalsó holtjátéka a telefonnak benne, tehát egy minimálisan csúszkál a keretben.
Szvsz Nillkin tokkal jobban jártok, vagy, ha szántokra ennyi pénzt, akkor ezzel a tokkal. Ez utóbbit rendeltem meg, remélem ezen a héten ideér.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
-
Evil Snowman
őstag
No elkészült a videó. Első videóhoz hűen az összes hibát sikerült beletennem (fókusz állítási probléma, töketlenkedés a hátlappal és egyáltalán nem odaillő zene ), amit egy első videós elkövethet.
Remélem a lényeg azért látszik.
Íme a link: Luxury Aluminium Cover with GG Back Cover for Huawei Ascend P7
-
Evil Snowman
őstag
Pontosan. És pont ettől az eladótól rendeltem. Másfél hét alatt itt volt.
Érdemes mellé még ezt megrendelni, hogy a kijelző is tutira védve legyen.
Így összesen kb. 7000 forintos ráfordítással lesz egy telefonod, ami 2 év után is úgy fog kinézni, mintha most vették volna ki a dobozból.Emellett még azt érdemes tudni hogy semmit nem árnyékol a tok sem a WiFi sem pedig a mobilhálózat tekintetében.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
Érzékenységem semmiféle változást nem tapasztaltam. A fólia maga fényes, tehát valamennyire csillog a napfényben, de nem vészes.
Igen a csomag tartalmazza a 5 rétegű előlapi fóliát, melyből egy réteg egy 0,3mm vastag üveglap, ezért jobban ellenáll az ütésnek, valamint elvileg meggátolja baleset esetén a kijelző bepókhálósodását. A legfelső réteg egy igen erős karcálló fólia. Teszteltem tapétavágó késsel, valóban nem karcolódik. A felhelyezésnél arra kell figyelni, hogy a gyári fóliát távolítsd el a kijelzőről a felrakás előtt.
Emellett a csomag tartalma még egy mezei hátlapi fólia is és pár, különböző átmérőjű kameralencse védő fólia is.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz Atlantisz48 #420 üzenetére
Gyárilag elvileg van rajta fólia (az enyémen legalábbis volt, bár én a Telenornál vettem).
-
Evil Snowman
őstag
válasz Evil Snowman #477 üzenetére
Jaaaa.
Igen arról a linkről rendeltem a fóliát. -
Evil Snowman
őstag
Igen. Bocs csak szét vagyok csúszva, itthon rohadok egy frankó hörgőgyulladással (all hail the klíma ) és kissé szét vagyok esve.
A hátlapi fólia pont arra elég, hogy a karcoktól megmentse a gyári üveg hátlapot. Az alatt a másfél hét alatt, amíg meg nem jött a tok, addig egyáltalán nem karcolódott.
Szvsz hosszútávon is bírni fogja, max majd lecseréli az ember, ha nagyon ergyán néz ki. A lényeg szerintem, hogy a hátlap maradjon makulátlan az esetleges későbbi értékesítés miatt. -
Evil Snowman
őstag
Na sajnos a tegnapi grill party keretein belül megtörtént a spéci kijelző fólia nem tervezett tesztje.
Haver kölcsönkérte megnézni a telefont én marha meg kivettem a tokból ő meg szépen leejtette a kőre.Eredmény: most már 7 sarka is le van ütve (egyedül a hátsó jobb alsó rész nem), valamint a kijelzővédő fóliám bepókhálósodott, úgyhogy az kuka.
Mit ne mondjak nem volt túl őszinte a mosolyom, de egy 15 éves barátság azért még többet ér, így egy laza előfordul megjegyzéssel konstatáltam az esetet.
Ugyanitt picit sérült P7 eladó 55.000-ért. -
-
Evil Snowman
őstag
Nem fogjátok kitalálni mit kaptam ma a telefonhoz.
Tippeket várom, annyi segítség, hogy ez is Huawei termék.
-
Evil Snowman
őstag
válasz Felhasználom #754 üzenetére
Titok.
Ahol dolgozom cégénél, azon keresztül. Ők pedig a jó fej magyar képviselettől. Le a kalappal előttük.[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz Felhasználom #756 üzenetére
Pont ez volt a bajom nekem is. Így megkértem az illetékest a cégemnél, hogy vegye fel a kapcsolatot az itthoni képviselettel, mert a fórum visszajelzések alapján lenne igény erre az eszközre.
Bízzunk benne, hogy lát benne fantáziát az itthoni képviselet és elkezdik forgalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz #86973952 #762 üzenetére
P7 Zafír cikkhez: kellene a kis mocsok, de biztos horror áron lesz.
P7 hátlaphoz is kapható "edzett" üveges fólia, ugyanúgy, mint az előlaphoz csak nem az eBay-en, hanem az AliExpress oldalán. Szerintem fizetés után rendelek egyet.
A fém keret valóban nagyon csecse, csak már az első felhelyezés után kitágul és lötyög benne a telefon, így megy a kukába vagy eladásra.
Mivel legutóbb haverom leejtette a telót és kb. minden sarka leütődött, így a full tokot sem használom már, úgyhogy, ha az kell valakinek, akkor írjon PÜ-t.
-
Evil Snowman
őstag
válasz Felhasználom #767 üzenetére
Kérlek még ne, mert hivatalosan nincs még ár és elérhetőség sem, ezért ők is csak ezt fogják tudni mondani neked.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest