- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakler
csendes tag
Sziasztok, megvettem a p7-et, már most szeretem, csak azt nem tudom, hogy sikerülhet-e úgy csatlakoztatni a számítógéphez, hogy a névjegyeket a gépen lehessen szerkeszteni? Mindhárom szóbajöhető csatlakoztatási módot kipróbáltam, mtp és hisuite módban is enged a belső tárhelyhez nyúlni, de a névjegyeket nem mutatja...
Köszi! -
krakler
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!
-
krakler
csendes tag
válasz
#86973952 #7372 üzenetére
nem akartam egy p7 tulajt se megbántani
, az összefoglalóból másolom be mire gondoltam: Előre telepített böngésző ("gyári") használata során nagyítás és gyors görgetés, tördelés alkalmával előfordulhat akadás EMUI 2.3 alatt. Célszerű alternatív böngészőket használni, mint a Dolphin, illetve a CM Browser, melyek a Google Play kínálatából ingyenesen letölthetők.
lehet, hogy rosszul fogalmaztam, (a pingvin egy majdnem szőke nőt takar...) szóval: a leírt használathoz (élő háttér, facebook, email, böngészés) elég a p7 sebessége, hogy ne lassuljon?
Köszi!!
Közben észrevettem a választ is... köszi!! -
krakler
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, az ascend p7 és a honor 6 közt vacillálok, nem tudom érdemes-e a plusz kb harmincezer ft-ot kiadnom a honor 6-ért, persze tudom, hogy jobb telefon, de miután én nem játszom mobilon, csak facebookozok, böngészek, emailezek de élő háttérképet szeretnék használni, akkor lehet, hogy elég lenne a p7 is, csak az tart vissza, hogy itt is olvasom, hogy időnként akadozik. Most egy htc incredible van, az élő háttérképpel akár egy percig is gondolkodik már a telefonkönyvnél is...
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest