- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
hatasu
csendes tag
válasz
philoxenia #6591 üzenetére
Itt van két kép, itt nem vettem le a méreteket. A beállításokon nem változtattam, minden alapértelmezett. Illetve belsőre ment és nem SD-re, de ez nem sokat változtat.
Hátsó kamera:
http://appdroid.hu/IMG_20150210_112049.jpgElső kamera:
http://appdroid.hu/IMG_20150210_112105.jpg -
törölt tag
A feljebb említett PM Plus is bekerült az összefoglalóba, részletesen.
PM Plus (ROOT) (EMUI 3.0 vagy korábbi verzió szükséges):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Az EMUI saját fejlesztésű programja, ami két újabb menüt ad a Beállítások alá:
- Indításkezelő
A telefon elindításakor az egyes alkalmazások automatikus futtatása állítható.
- Jogosultságkezelő
Egyes alkalmazások jogosultságai állíthatók. Pl. hozzáférhet -e a hívásnaplóhoz.Letöltés:
- PMPlus.zipTelepítés menete:
1. Csomagold ki a tömörített fájl tartalmát az SD kártyára.
2. Nyisd meg a Biztonsági mentés alkalmazást.
3. Bökj a következő sorra (ha több is van): P7-L10 2015. febr. 9. 21:04
4. Telepítsd fel, majd ezután megjelenik az alkalmazások között.Aktiválás:
Nyisd meg az alkalmazást, és bökj rá a Permission Manager és a Startup Manager alatti gombra. Ezután már megjelenik a 2 újabb menü a Beállítások -ban az Adatvédelem & biztonság rész alatt. Amennyiben nem jelenne meg, indítsd újra a készüléket. -
törölt tag
Új fejezet az alapfogalmak közé.
USB kapcsolati módok:
Ahhoz, hogy a számítógép és a telefon egymással kommunikálni tudjon - tehát nem csak passzív módban csatlakoznak -, szükség lesz az USB hibakeresés bekapcsolására.
Ennek bekapcsolása:
Beállítások --> A telefonról --> Build-szám -ot addig bökdösd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagyEzután megjelenik egy újabb menü a Beállítások -ban, ide lépj be: Fejlesztői lehetőségek
USB hibakeresés -re bökj rá.Amennyiben USB -n keresztül kapcsolod össze a számítógépet a telefonnal, a következő lehetőségek közül választhatod ki a csatlakozás módját:
- Csak töltés
Passzív mód. Ebben az esetben csak áramot vesz fel a gépből. Lassabban tölt, mint ha hálózatra csatlakoztatnád a telefont.
- USB flash meghajtó
Kizárólag a telefonban lévő SD kártyát olvassa. Ez esetben, az SD kártyát ideiglenesen leválasztja, amíg a kapcsolat él.
- Médiaeszköz (MTP)
Ez esetben a számítógépen a meghajtók között megjelenik a telefonod, a belső tárhelyet és az SD -t is látod.
- PC Suite (HiSuite)
A HiSuite a Huawei saját, számítógépre telepíthető programja. Telepítheted a telefonról is a csatlakozás során, illetve a gyártó weboldaláról is letölthető. Az első csatlakozás után tudod engedélyezni ezt a kapcsolati módot. -
barky
tag
Sziasztok az alsó navigációs sávot meg lehet változtatni emui 3.0 alatt? barátnőmnek volt valami hello kittys izéja a 2.3 alatt és azt vissza szeretné kapni és azert síránkozik
valami ötlett mert az agyamra megy vele
köszönöm a segítséget..
-
hatasu
csendes tag
Sziasztok!
Kettő problémám is lenne remélem tudtok segíteni.
1. A hátsó kamerám valamikor az utóbbi egy hét során (?) borzasztó homályos lett. Mi lehet az oka és hogyan tudnám megjavítani? Csatolok két képet ami nagyjából ugyan arról készült, egyik az első, a másik a hátsó kamerával. Más képeken, mondjuk nappali fényben még ordítóbb a különbség.
2. Szokott számomra fel nem ismerhető ok miatt alul egy olyan szöveget kiadni, hogy "A hely nem található". Teljesen véletlenszerűnek tűnik, talán valamelyik hátul futó app csinálja.Köszönöm előre is!
szerk.: ha hogy nem csatolja magától a képeket
http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-02/10/71511_axjyu3unh0bkqka0_img_20150209_220002.jpg
http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-02/10/71511_tikn1pssqrvu2n8o_img_20150209_220109.jpg -
Red B
tag
válasz
Macipalika #6587 üzenetére
Örülök,hogy segített :-)
-
Sokee
aktív tag
válasz
orbit76 #6584 üzenetére
Ismerősömé a teló, miután 3 hétig várt rá hogy gariba megcsinálják és mikor vissza kapta ugyan azzal a hibával, mondta hogy nem fogja megint beadni 3 hétre inkább elviszi egy gsm boltba ahol közel 10 ezret mondtak rá, én meg mondtam hogy inkább akkor megnézem ha már ugy is mindegy volt a gari és sikerült is.
Bár ha a sajátom lenne én inkább vártam volna még rá.
-
Sokee
aktív tag
Sikerült megcsinálni a telót, szétszedtem az alaplapon átnéztem mindent, a csatlakozókat meg az érintkezőket contact szprével átfújtam összeraktam és jó lett!
Itt van pár kép: [link]
-
zeon.hu
nagyúr
Csináltam egy videót a swype-ról,szenvedés vele írni:
[link] -
orbit76
tag
válasz
#86973952 #6575 üzenetére
emotion ui fonts installer. Ez tette a HWThemes mappába a .hwt-t. Tehát közvetve, de igen.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
orbit76
tag
válasz
#86973952 #6561 üzenetére
A Play-es verzió nem jó?
Kipróbáltam, tökéletes.
-
törölt tag
Innen letölthető a fent említett PM Plus.
Simán backup alkalmazásból telepíthető. DE hogy ne legyen probléma, telepítés menete:
- Kicsomagolod a tömörített fájlból a mappát az SD gyökerébe.
- Biztonsági mentés app -ból kiválasztod a listából és telepíted.Gyári ROM -on nem tesztelve, de ROOT után nem hiszem, hogy probléma lesz vele. Amennyiben nem jelenne meg a 2 további menü a beállításokban, érdemes újraindítás után is megnézni.
Cunaja:
Nálam nincs ilyen gond My-RoM -on.Bár játszani nem szoktam, de simán fut akadás nélkül együtt (4G mellett) a böngésző, mail, navigáció, youtube (+ Robot, meg néha ami jön). Napközben így használtam, meg most is azért rápróbáltam. DE semmi akadás nincs a ROM -ban normál mód mellett. Én semmi extra cuccot nem használok, mint az automata fényerő, energiatakarékosság, ROG...stb.
-
Cunaja
addikt
porterocka, találtam egy érdekességet, most backup és gyári rom, majd kiderül. Ha működik megírom.
My-rom 3.3 további teszt infó
Zene + elég komoly online játék 4g net, + böngésző, + total commander, semmi akadás energiatakarékos módban.
Ezek közben sms érkezik, hang jelzés rendesen és a zene folytatódik, a játék nem akad.
Böngésző sebessége tökéletes lapozást tesz lehetővé.
Eddig hibát nem tapasztaltam!
Ha az xposed kompatibilis lenne a modulokkal együtt, szerintem akkor jobb nem is kellene. -
Cunaja
addikt
Hahó!
Külső SD-kártya írhatóvá tétele gyári romon recovery-ből -
törölt tag
válasz
#86973952 #6554 üzenetére
Pl. az egyik letölthető parancs megbolondította a telefont. Nem tudom még melyik, de van egy tippem. Állandóan ébredt a telefon, közelség érzékelő.
pitypang18:
Volt hogy működött?Nem emlékszem már, hogy a gyári ROM -ban van -e ilyen, de a Jogosultságkezelőben is lehet állítani, beállításokban.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #6553 üzenetére
Én is használok Robot -ot, de eddig még nem tapasztaltam. HA majd lesz valami, akkor szólok.
Alkalmazások kezelésében belépsz az app -ba, aztán adatok törlése. Frissítést meg külön is le tudod tiltani, nem csak egyszerre. Play -en ha rákeresel az alkalmazásra, ott a jobb felső sarokban lesz egy 3 pötty. Ki kell szedni a pipát, és többet nem frissíti azt az alkalmazást.
-
GSPLR
senior tag
Van, azt használok èn is. Tempered Glass Nillkin mindkèt oldalán. Tipp a felrakáshoz: párás helyen, pl fürdőszoba,forró víz kinyit ès láss csodát nincs szösz
-
Zotya21
senior tag
Háát
én meg rendeltem hozzá egy gorilla glass kijelzővédőt
1. azt gondoltam hogy hátlapos is jön hozzá de persze nem jött
2. lehúztam a gyári fóliát és hogy ugye nelegyen szöszös meg semmi az új alatt nem piszkáltam addig a telót hanem egyből rátettem az újat
persze elsőre nem ment teljesen jó helyre és ahogy újra felszedtem 1-2 szer a sarka bemondta az unalmast és nem tapad le
a másik amit észrevettem hogy ami eddig a szervít utáni fóliagyűrődésnek tűnt kb a kijelző bal szélén hosszában kb középen az az új cuccot is nyomja kicsit szóval ott valaminek nekinyomták vagy ütötték
1-2 tized milivel odébb téve a védőt észre se venni de ezért megint lekellet venni és persze a sarka most már sehogy nem tapad le
és a hangszórónál középen se egy kis részen szóval megérte megvenni rá
amúgy szép csak elsőre ha nem pont jó helyre kerül akkor könnyen meghajlik és úgy marad
amúgy itt valaki látott front backes gorillát azt hol látta és mennyiért ?
jah frissítettem időközben 3.0 ra és eddig fasza kopp kopp
-
GSPLR
senior tag
Úgy fest a Telemax ismèt kitett magáèrt
Apropó, RF teszt papír? Csatolták? Milyen hibával küldted be a gyökerekhez?
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #6544 üzenetére
Nem lehet, hogy valamelyik parancs miatt? Máskor is haszáltad, és akkor nem volt ilyen gond? Közben bogarászok a neten, mert én még nem találkoztam ilyennel, de eddig nem nagyon találtam értékelhető dolgot. Főleg így gyári ROM -on.
Sokee:
Ebből annyi látszik, hogy frissítették a szoftvert és szétszedték. Aztán újra összerakták. Kb. ennyit csináltak vele. Esetleg megpiszkáltak egy-két dolgot rajta. Vezeték...stb.(#6547) Sokee:
Mert melegítéssel lehet leszedni, nem csak úgy lepattintod. Gari meg kuka. Főleg, ha megreped közben a GG üveg. -
Sokee
aktív tag
válasz
orbit76 #6539 üzenetére
Töltőn se csinál semmit... szervízből meg most jött és kb semmit nem csináltak rajta ugyan olyan szar és ott volt 3 hétig... ennyit róluk. Valami ötlet mi lehet a baj? Most elindult hátlapot ütögettem és betudtam kapcsolni, elötte semmire nem reagált.... akksi nem érintkezik ?
-
törölt tag
válasz
#62590464 #6534 üzenetére
Gyári visszaállítás után is ezt csinálja (mert ezt írtad), akkor az nagy valószínűséggel hardveres probléma.
Frissítés után jelentkezhet minden márkánál ilyen. Ez esetben érdemes újratenni az FW -t, de szerintem itt nem erről van szó. Aránytalanul sok idő telt el.
Lehet próbálkozni az újratelepítéssel (én biztos ellenőrizném), de szerintem nem oldja meg. Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem követtem el mindent, amit tudok, addig nem adom szervizbe.
-
zeon.hu
nagyúr
Hirtelen a teló "Fastboot and Rescue" módba váltott.
Fehér képernyő, kis droiddal.
Ez mitől lehetett? -
törölt tag
Sziasztok!
Kb. 2 hónapja vettem egy Ascend P7-es telefont, ami egy pár nappal ezelőttig hibátlanul működött, viszont elkezdett nagyon gyorsan lemerülni. Bekapcsolva és kikapcsolva is használat nélkül lemerül kb 10-11 óra alatt. Ezelőtt 3 napig is kibírta egy töltéssel. Youtube videó nézés közben pedig olyan 3,5 órát alatt merül le. Visszaállítottam mindent a gyári értékekre, de nem javult. Szerintetek tudok még valamit csinálni vele, vagy ebből szervíz lesz? Előre is köszi. -
törölt tag
Valaki nem akar órákig pucolgatni, meg mókolgatni a rendszeren, akkor tökéletes az a ROM. Még laikusoknak is, szerintem.
Nem nagy művészet feltenni, general verziós FW -k meg minden (1 kivételellel) visszaállítást megcsinálnak helyettünk. Szóval ajánlottnak mondható.
Igazából én 2 dologra várok. Egyik a CM, másik meg a MIUI cust.
Szerk.:
DE egyébként egy stock droidot is el tudnék viselni. -
törölt tag
Nincs semmi gond az ötlettel. Jó dolog. (az én véleményem szerint)
A probléma inkább akkor van, ha megnézed a Gravity -t, az összes menüjét és beállítását. Nem tudom mennyire ismered, akkor megérted. Bár tény, hogy több dolog már alapban benne van az EMUI -ban, csak kicsit komplexebben lehet alakítani moddolással. Pl.: háttérkép helyezés az értesítési sávra, amin állítható az átlátszóság is. Illetve fekvő és álló módba is más képet tesz (ha úgy állítod be).
DE működik az alvó mód "animáció" is, ami inkább jópofa, mint hasznos. DE pl. az is érdekes, hogy Gravity -n nem működik a dupla koppos alvás, de másik modullal vezérelhető.
Egyébként szerintem nagyon hasznos kis program.
Szerk.:
Meg persze lehet néhány modot helyettesíteni egyéb ROOT -ot igénylő alkalmazással is, mint a Holo Reboot. Ami csinál egy bővített újraindítási menüt. DE azért megint más, ha ezt már alapban beépíti a gyári újraindításiba.DE egyik készüléken szintén nem tudtam ezt moddolni, viszont találtam rá megoldást, ami ennél szintén nem működik.
Annál a navi sávra tettem még egy gombot, ami a Holo Reboot -ot indítja, így a saját újraindítási menüjét nem is használom.
-
törölt tag
Soft reboot... azt nem hiszem, hogy megoldja a ROM csere.
Elsőként én megpróbálnám, hogy újrateszem a B609 -et az összefoglalóban letölthető linkről, 3 gombossal. Biztonsági mentéssel cifrázva. Az nem oldja meg, akkor szerintem hiába cserélsz ROM -ot rajta. Szervizben kellene leformázni a telefont, aztán újratenni mindent.
Bár ennek lehet hardveres oka is.
Cunaja:
Ez nem ilyen egyszerű. Szerintem nem érted mire gondolok (nem sértésből írom). Mikesa is dolgozik rajta, amikor van ideje. Már beszéltünk is a problémáról korábban.A Gravitiy ezen része csak akkor fog menni, ha a stock értesítési van kint.
Ezt a MIUI fejelsztői nagyon egyszerűen megoldották. Csináltak egy saját kezelőt Xposed helyett, amibe nem minden mod alkalmazható. Pl. Gravity helyett van ott egy MiTools. Ez már programozás, abból sem a gyenge változat.
Egyet most mondom, Xposed és Gravity soha nem fog tökéletesen futni EMUI -n. 3.0 meg aztán főleg hazavágja. Hasonló programokat kellene írni, mint ami MIUI -nál van.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #6524 üzenetére
Akkor a launcher-t kell átírni, ezt figyeld com.android.stk.status_change, A másik, most néztem a romot, 2db systemui van, ami alapban érdekes.
Azért ha lesz időm ,mert most melóban vagyok, majd megpróbálom. A következő, majd szétbontom a gravitybox-t és megkeresem, hogy mit csinál, majd akkor azt kell manuálisan, hogy ne zavarjon be, mert az xposed miatt zavarodik meg. 1-hetet kérek és meglesz. -
Sokee
aktív tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyannal hogy magától újraindulgat a teló? Tmobilos, volt garis szervízbe valamit csinált csináltak rajta de ugyan olyan maradt. Romolás menete hogy van ezeknél? Milyen progival és honnan tudok romokat leszedni? Köszi.
-
törölt tag
Nem sajnos. A lényeg az lenne, hogy valahogy ki kellene lőni a launcher egyes elemeit. Ami az EMUI belenyúlás miatt lehetetlen feladat.
Utána Gravity -ben úgy lenne variálható, ahogy csak akarja az ember.
Az UI -t kellene valahogy kipakolni a rendszerből, de akkor meg az értelmét veszíti el a telefon. Vagyis a lényegét.
Azt te nem fogod tudni úgy mókolni és variálni, mint a Gravity. Azt már úgy hívják, hogy custom ROM, amibe jelenleg még sudru -nak is beletörik a bicskája. Remélhetőleg arra is lesz hamarosan értékelhető megoldás.
Pont amúgy a témázás, és az UI által adott + lehetőségek ölik meg az Xposed -et. Ami részben nem is baj, mert több márkán pont azokkal a dolgokkal variálnak, ami az EMUI -ban már alapból benne van.
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #6521 üzenetére
Szívesen segítek, csak fejből én sem tudom. Ráaádásul nálam minden készüléken kipucolt rendszer van, tehát még azt sem tudom mondani, hogy megnézem másik droidon.
Erre nem gondoltam, de szerintem egy igen hasznos fejezet lehetne az összefoglalóban, mert ehhez még ROOT sem kell, ha valaki csak tiltani akarja. Jó a felvetés.
------
Mindjárt beteszem a My-RoM -hoz az új letöltőt, a 3.3 -as változatot.
ÉS ezt azért kapcsolnám a fenti témához, mert az a ROM nagyon durván ki van pucolva. Tehát aki nem szeretne állítgatni, mókolgatni a rendszerben, de szívesen ROOT -ol és cserél ROM -ot, akkor ezt 2 gyors művelettel megteheti.
A Xposed rész, ami az EMUI miatt nem igazán jó. A használható módulok többsége nem működik, vagy kilövi a system ui -t, témákat...stb. Erre remélhetőleg hamarosan lesz megoldás. Én pl. az értesítőn a csempéket is szívesen moddolnám, mert több mint a felét nem is használom, illetve lenne helyette néhány olyan dolog, amit oda betennék.
Szerk.:
Bár szerintem a csempe moddolás akkor is lehetetlen feladat lesz, ha kompatibilissé teszik az Xposed -et, vagy a Gravity -t.DE pl. a navigációs sáv csökkentése sem probléma mentes, mert a Back gomb aránytalanul változik. Csökken a mérete a sáv változtatásával, ugyanakkor meg egy idő után nem csökken a mérete a Home és a Menu gombnak. Tehát ha felére leveszem a sáv magasságát, akkor a Back gomb mini lesz, a másik kettő meg majdnem kicsúszik a felületből.
SoftKeyZ egyébként Xposed hatására már jobban működik, de még így is van egy-két dolog, amit nem megfelelően alkalmaz, vagy nem alkalmaz. Viszont most már nem lövi ki a system ui -t.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #6520 üzenetére
Nekem meg már 100 plusz program benne van.
Meg egy csomó guglis cucc tiltva is van. könyv, film, drive meg időjárás. Valami törölve, mint pl a gyárilag felrakott játékok, bitcasa.
De majd a maradékról csinálok képet.A kinguser, letilt minden programot induláskor kivéve a megauploadot, meg a taskmanagert.
A ES taskmanager, meg letiltja a többit amit a kinguser nem tud.De ezek szerint valami mégis bentmarad.
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #6519 üzenetére
Valaki feldob, "legépel" egy teljes listát az összes fül alól az alkalmazás kezelőben, akkor nagyon szívesen segítek/segítünk abban, hogy mit lehet letiltani. Én nem vagyok most gyári ROM -on, így fejből csak néhány dolgot tudnék írni.
Ráadásul a gyári ROM -ot sem szoktam csupaszon visszarakni, csak a már általam rendezgetett, pucolt, system -ben állított CWM mentést.
Aztán mehet ez is a összefoglalóba majd, mert ha pl. valaki csak tiltani akar, arra még ROOT sem kell. Eltávolításhoz meg szintén alkalmazható a lista.
Illetve van néhány dolog is, ami sok embernek elsőre nem fontos kategória, de azt nem tudja, hogy nélküle 1-2 dolog nem működik. Ilyen például a Google Play szolgáltatások, ami bár fogyaszt, ébredni is szokott, de a Play -es működéshez szükséges.
Red B:
Az egyértelmű, hogy az segít. DE miután más jelenséget is írt a hiba mellé, így önmagában az nem leszmegoldás, max. arra a problémára. -
Cunaja
addikt
válasz
Macipalika #6512 üzenetére
Ha szervizbe viszed 3 hétig nincs telefonod, és ugyanazt rakják rá amit te tudnál itt, vagyis a hivatalos romot. Az oldalon fent van a menete. Ja és nálad a telefon a 3 hét alatt is.
-
törölt tag
válasz
Dadpool #6514 üzenetére
Más gondja is van, legalábbis abból ez derül ki, amit feljebb írt.
Simán újra kellene telepíteni a frissítést general verziós B609 -cel.
A recsegő hívást lehet nem oldja meg, mert ha gyenge a jel a környéken, akkor azon nem segít. DE ezt okozhatja szoftveres probléma is, amit a fenti művelet megold.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
Nalam is ugyan ez volt a gond anno. Volt szervizbe is de semmi valtozas. Ez akkor fordult elo nalam ha átváltott 2g hálózatra. Na mst ugy orvosoltam hogy folyamatos 3g adtam meg neki es igy mar tokeletes a hang es az aksi is jobban bírja legalábbis nálam
-
törölt tag
válasz
Ez egy sima frissítés, csak nagyobb méretű fájlt telepítesz. Nem mókolás, vagy ROM -olás. Ugyanazt, amit OTA -n kaptál, csak több fájlt cserél le. Hivatalos, saját weboldalról letölthető frissítő FW.
-
-
törölt tag
válasz
Macipalika #6506 üzenetére
Esetleg ha elolvasnád a választ, akkor segítene. 2x is megtettem.
-
Fall-N
veterán
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi, hogy az EMUI 3.0 támogatja a transparent status bar színezést az azt támogató appoknál? Azt láttam képeken, hogy a gyári launcher igen.
-
Macipalika
csendes tag
Sziasztok!
Nem akarok nagyon belezavarni a Rom telepítésekbe.
annyi lenne a kérdésem mint már írtam az előzőekben hogy másnak nincs gondja a beszélgetés közbeni hang akadozással? Mit lehet ellene esetleg tenni.
EMUI 3.0 van rajta T-mobilos. P7-L10V100R001C00B609 build.
Megvétel után egyből frissítette magát 2.3-ról.Más bajom nem is lenne egyenlőre
Köszi -
törölt tag
Értelme nem sok van részemről. Én az Xposed, Gravity miatt használnám, de pl. utóbbi sem megy. Csak 1-2 beállítást alkalmaz, de csempéket sem tudok cserélni az értesítőn, stat bart sem tudom moddolni. Témánál meg nem módosítja.
Navinál meg bár lehet csökkenteni a magasságot, de nem arányosan csökken minden gomb...
...stb....stb....stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Disney+
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest