- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
Evil Snowman #8019 üzenetére
Csak nem a P8-ra pályázol? Amúgy a leírt sérüléseket hogyan szedte össze a készülék ha megkérdezhetem?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #7887 üzenetére
Köszi.
Azt próbáltad (vagy valaki más?), hogy eltávolítod a Play adatait, frissítését, utána újraindítás?
NagyZL:
Így reagál az érintésre? Melyik TWRP -t raktad fel? Mit ír ki? Más gombra is újraindul?Szerk.:
Melyik FW van fent? -
GaborGh
őstag
válasz
Evil Snowman #7435 üzenetére
GSPLR:
Köszi.
Egyébként a 64 GB-os kártyával is elboldogul?
Fülhallgatót milyen minőségűnek találjátok, érdemes lecserélni? (Most egy Xiaomi Pistonnal szemezek)
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #7333 üzenetére
A p(-t én is mindig nagyon várom....
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #7333 üzenetére
Honor 6 is kerekített. Bár attól függ honnan nézzük.
Szerintem 930 -cal egyelőre jobban járnál. Kb. ott fog kezdeni várhatóan, mint a P7, kicsit talán többért. DE szolgáltatóknál tuti lesz.
Mondjuk érdekes az is, hogy Vodánál teljesen ki akarták futtatni az előző héten, aztán mégsem így lett. Csak az üzleti csomagokból vették ki. Viszont a G7 -et, ami szinte alig volt a kínálatban (ráadásul alig lehetett kapni, mert ezerrel fogyott), azt kivezették. Persze kellett a hely az új Samsung -oknak..
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #7327 üzenetére
Én a helyedben várnék egy kicsit és minőségibb cserét csinálnék. Kirin 930 8 magos, 64 bites..stb. Max. 2 hónap és a polcokon lesz. Persze nyilván drágábban lehet hozzájutni, de nekem mondjuk megérné.
Nincs ellenvetésem a Honor 6 -tal szemben, de vannak már komolyabb dolgok, akár házon belül is.
tomtombat:
Térerőn látsz ilyenkor változást? Megszűnik a jel, eltűnik a vétel (kicsi "x")...stb. Szerintem ez hardveres hiba lesz, és nagy valószínűséggel nem az antenna miatt.Egyébként egy wipe -ot leküldenék előtte és kb. 1 napig használnám úgy, hogy max. a telefonszámokat rakom vissza, visszaállítás nélkül.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #6833 üzenetére
Nálam nem romlott a képek minősége. Még MIUI -n is maradt a minőség, mert ugyanazt az app -ot használja. Szerintem Amúgy minden szoftverfrissítéskor, amikor visszatér a gyári állapotra, vagy wipe után 10 mp -re teszi alapban. Szóval be kell állítani 13 mp -re.
(#6832) GSPLR:
Pedig nem jól tudja. Lehet, hogy felmegy gond nélkül a B133, de a garancia a készülék gyári állapotára vonatkozik, ami a szoftverre is érvényes. Vodától származó készüléknél meg ezáltal nem tudod visszaállítani.Illetve várni kell. Ezek szerint fel fogják tölteni.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #6830 üzenetére
Én szoktam használni.
-
válasz
Evil Snowman #6829 üzenetére
Még egy hülye kérdés.USB OTG kábellel felismeri-e a telefon a rácsatlakoztatott pendrive-ot?
Meg is van a válasz: Igen.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #6826 üzenetére
Igen. Nekem is Samsung van, csak 64 gigás.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Evil Snowman #6822 üzenetére
64et viszi. Èn most 16os class10 Samsung EVO-t használok.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #4909 üzenetére
Igen. Minden ok vele.
-
sanyee75
tag
válasz
Evil Snowman #3867 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Bár lesz még vagy egy hónap mire ideér(Aliexpressen vettem). -
törölt tag
válasz
Evil Snowman #3578 üzenetére
Sosem néztem meg az összesz csomagot, csak ami érdekel. Ezért kérdeztem, nem ismerem. Ez azért elég fura így, mert erre kommunikál minden szolgáltató.
Deezer -em is volt vagy fél évig, aztán miután összesen kb. 10 percet használtam, így le is mondtam. Teljesen kiment a fejemből, hogy elő vagyok rá fizetve.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #2293 üzenetére
Hm valóban és olcsóbb egy 10-essel mint a P7
Van is raktáron -
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #2288 üzenetére
Nálunk is kapható lesz vagy kínai rendelés?
-
törölt tag
válasz
Én úgy tudom annak idején ez volt az egyik kiemelt tulajdonsága a telefonnak a prosikban.
Honor 6 -nál azért még várjuk ki azt a support -ot.
Nem fog rést nyitni a Huawei -nél. Persze rendben van a készülék, eddig is rendben volt.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Ultra snapshot
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #2158 üzenetére
Jó lenne egy ilyen téma Halloweenre....
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #2158 üzenetére
Láttam FB-on, tökfaragásra fel
-
Newlachka
őstag
válasz
Evil Snowman #2138 üzenetére
nekem a lapi az Toshiba satellite m50d-10aw
sajna a porral itt nem lehet mit kezdeni:/(#2139) NagyZL nem tudom de szerintem az a tok ami az enyémen van az nem rontja a helyzetet,de p6ra van tpu tokom is és az sokkal vastagabb
majd BOG-nak benyújtom a számlát az oldal reklámozásáért
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #2046 üzenetére
Nekem csak azért lett Huawei, mert a HTC -nek tróger a kamerája. (Az Eye sem lesz megváltás, csak hitegetik magukat, nálam meg fontos tényező). Aztán nem is bántam meg.
Nem, Passport lesz januárban. Családi telefonom helyett lesz szintén Huawei készülék, de még várom mi fog bejönni, meg kíváncsi vagyok az eu garira.
Honor 6 új változata viszont már még durvábban odavág.
Én csak azért nem veszem meg, mert nem fogom tudni eladni, csak nehezen.
Szerintem lesz, de majd kiderül. Lehet a magenta lesz a befutó, majd meglátjuk.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #2043 üzenetére
Hiába jó a Máté hardvere, de én nem fogok külön táskát hordani miatta.
Különben is már meg van a másik kiszemeltem. P7 -et meg nem cserélem le.
Ennyire stabil telefonom még csak HTC -ben vagy Almában volt.
Egyébként lesz, nálatok is.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #2035 üzenetére
November 22.
Szerk.: Amúgy fogalmam sincs.
Feltehetően az elején, mert novemberben várható 2 új teló már EMUI 3 -mal jön. Abból az egyik ugye erősebb (az óriás kijelzős, másik meg gyengébb.
Szerintem már a G620s -re, ami új modell lesz (valamikor talán az is jönni fog hozzánk...) már 3 -as verzió lesz. Y550 -be vizont 2.3 lesz, bár ki tudja, hogy jön -e hozzánk.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1979 üzenetére
Nagy részét nem teszteltem még, mert 1 hónap kiváráson vagyok a vezetékes net cserémmel. Router -es mobilneten meg elfogyott az adatkeret...
Szóval most nem tudok többet letölteni és tesztelni.
32 kbit/s -val (csökkentés miatt) meg nem lenne nagy móka 1 gigás cuccokat leszedni.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1832 üzenetére
Én is erre gondolnék alapban, mert van eltérés a verziószámban korábbi telefonoknál. Persze úgy, hogy csak a szám különbözik, amúgy ugyanaz. Viszont pirostól került ki B123 -mal is, ami már alapban más, mint a többi szolgáltatós B121-B133 (B126). Pl. kamera némítás, alsó navisáv eltérés. Gondolom "visszárus". Megegyzik az L00 -ra szerezhető B123 -mal.
Jav.: Korábbi hozzászólásomban: Sony = Alcatel akart lenni, nem tudom miért írtam ezt...
Szerk.: Akinek korábban B123 -ra frissített, az nem dobná fel a fájlt, amit letöltött? Úgy emlékszem 121 -re frissült neki is, csak már nem tudom kinek.
Talán GSPLR?
-
Deeday
senior tag
válasz
Evil Snowman #1818 üzenetére
Next launcher 3D shell-t próbáltad már?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1820 üzenetére
Volt próbálkozás, Nokia, illetve még az LG is belpiacos és ázsia termékkel, meg néhány zsákutca. Nem igazán jött nekik össze. Sőt, Huawei -nek is volt belpiacosan ilyen készüléke. Az is elég gagyi volt... Passport meg már nyitás után nem sokkal készlethiányos lett. Ahol rendelhető, ott meg nem tudják megmondani, hogy mikor lesz. Szóval igény az bőven lenne rá... A készletet kb. 2 óra alatt elvitték globálisan.
Ezért kellene tanulnia a Huawei -nek ezen a téren. Egy majdnem 100% -os megvalósítás már nagy dobás lenne a piacon. Láthatóan a saját soc is bevált, beérett most már. Legyen szó P7 -ről, de leginkább a Mate 7 -ről vagy a Honor 6 -ról.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1818 üzenetére
Igen, kinek mi jön be.
Nálam hasznosabb, ha az ékezetekhez közvetlen hozzáférek. Gyorsabban lehet írni, mint ha hosszan kellene nyomni. BB -től tanulhatna a Huawei a szövegbetivel terén, akkor nagyon ütős lenne a piacon, szerintem. Mert még egy márka sem tudta utánozni, csak távolról megközelíteni.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1814 üzenetére
Nekem a gyári vált be a legjobban. Azért, mert kint vannak az ékezetes betűk a klaviatúrán. Meg jobban tördeli hozzá a képernyőt. Persze biztos van még jó ezen kívül is, de nincs miért keresgetnem, nálam pöpec.
-
Deeday
senior tag
válasz
Evil Snowman #1814 üzenetére
Swift key nekem a galaxy tab2-n is bevált így megvan szokva. Praktikusabb picivel a gyárinál.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1754 üzenetére
Korrekt.
Én a nagy fájlt szedtem le, van regisztrációm az oldalra.
A tömörített fájlt csomagoljátok ki és másoljátok az SD kártyára a HWThemes mappát. Nekem kellett egy újraindítás, mert telefonnal szedtem le, de ha gépről másoljátok USB flash meghajtó -ként, akkor nem kell, mert olyankor leválasztja az SD kártyát a telefonról. Kábel lehúzása után újra csatlakozik és egyből látni is fogja a Témák alkalmazás.
Durván 1 giga szabad hely legyen az SD kártyán a művelet megkezdése előtt!
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1754 üzenetére
Szerintem ez volt fent nekem is, legalábbis a P7 -es nagy része... Köszi. Ezeket buktam el, örök hála érte.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1746 üzenetére
Kínai app center -ről? Mennyire teljes témák? Alap widget/ikon/háttér/záró háttér/betűk?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1744 üzenetére
Egy ilyen apróság nem lehet gond: Google Fordító - Google Play.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1742 üzenetére
Ez meglesem én is, köszi.
App Center az jobban érdekel.
Lehet belőle szöveget kimásolni, akkor nincs gond a kínai nyelvvel. Fent van a telón a Translate. Meg majdnem a szomszédban egy kínai család, szóval lehet nem gond.
Szerk.: Angol nyelv nem opció?
-
huawervin
csendes tag
válasz
Evil Snowman #1622 üzenetére
A T-Mobile-tól rendeltük telefonon.
-
huawervin
csendes tag
válasz
Evil Snowman #1619 üzenetére
A Telemaxhoz kell vinni?
-
dragonfx
veterán
válasz
Evil Snowman #1605 üzenetére
akkor te a t.nél melozol
-
törölt tag
válasz
Szerk.: Krisz -nek akartam a választ írni...
Köszi, hétvégén én is meg fogom lesni.
-
törölt tag
válasz
Tudom. Én mindig 2 évente cserélem, mert a fejlődés üteme miatt ennyi idő elteltével simán elavul. Csak most csúsztam ki az időből és 4 hónapos csúszással jutott eszembe pótolni.
Csak azért írtam le, mert sokan nincsenek ezzel tisztában és a szolgáltatók is igyekeznek félretájékoztatni, hogy a cseréből adódó pár 100 forintos költséget ne kelljen lenyelni és helyette vagdossanak az üzletben. Sokan 6 - 8 éves kártyákkal mászkálnak...
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1603 üzenetére
Igen.
Kicseréltettem a kártyát, mert legutóbb nem volt időm vele szórakozni. Mert ugye 2 év után minden szolgáltató köteles ingyen cserélni, csak szeretik máshogy kommunikálni, félreérthetően. Ez durván 2 és fél éves SIM volt, ami még nem tudott ilyet. Egyébként ez a telefon már jelzi, ha nem tud egy SIM 4G -t, a frissítés óta. Csak be kell helyezni egy másik SIM -et és bekapcsoláskor már jelezni fogja egy kis fekete sávban a kép alján. Utána már ha a régi SIM -et teszed vissza annál is fogja első alkalommal jelezni.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1376 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem én is. Mert ha a telefon ajánlotta fel, akkor én csinálnék egy visszaállítást és feltenném azt a nagyobb változatot, ami a Huawei oldaláról letölthető.
Meg az sem árt, ha a frissítés befejezte után nyom még egy újraindítást.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1326 üzenetére
Én is ezeket néztem, szerintem nem voltak eddig benne. Kicsit több memó marad, meg rendszer stabilitási dolgok, illetve egy kézikönyv került fel.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1311 üzenetére
Több is van már, ami nincs közte. Korábban én is néztem már ezt az oldalt, de azóta szerintem nem frissítették, illetve nem mindent.
B133 az frissítés, B121 -re épül. Csak dload mappát elég. Én nem B126 -ra raktam, tehát nem tudom, mivel a fájl jóval nagyobb, mint a sima up. 1,95 giga.
-
ctibor
senior tag
válasz
Evil Snowman #1312 üzenetére
Megerősítem: a P7-L00 legutolsó ROM-ja a B125SP03, nekem már az van fenn, az oldalon pedig a B125SP01 az utolsó.
-
válasz
Evil Snowman #1311 üzenetére
Bocs a linken a korábbi ROM-ok vannak, ha valaki downgradelni akar esetleg. A legfrissebb nincs fent.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1232 üzenetére
Na igen, ez meg a másik.
Sima, meg edzett üveges hátlapi fólia is van rá.
Amúgy azon gondolkoztam, a sima hátlapit felülmatricáztatom valami elegánsabb, jó minőségű dologgal, aztán lesz változatosság.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1184 üzenetére
Persze, de közben tudnék zenét hallgatni, meg egyebek, ha úgy adódik.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1182 üzenetére
Nem tudom... magamat akarom meglepni születésnapomra és egy 4 colos WP -s telefonra gondoltam (amit annyira nem sajnálnék, könnyen tudnám magamnál hordani) egy ilyen karkötővel, sportolni. DE akkor így kuka. Vagy marad a P1, vagy valami hasonló. Mindegyik telefonom 5 colos, ami nem minden helyzetben kényelmes és sajnálnám őket, ha valami gond lenne, szóval kézenfekvő lett volna...
WP -s Huawei az buli lett volna, meg kicsit hiányzik is az a szoftver, de óránál már kilőve ezek szerint.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1180 üzenetére
Kár, mert most szándékoztam rendelni egy WP -s Huawei -t, ahhoz jó lett volna sportolni. Ilyen üzemidővel brutál...
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1177 üzenetére
Legközelebb mondhatnád nekik, hogy ne szürkét küldjenek, mert másik színben szebb...
Egyébként nagyon jó kis teszt lett. Annyi még belefért volna, hogy kb. 7 hónapja létezik a termék (ha jól emlékszem, nem biztos), ahhoz képest viszont meg nagyon ütős lett.
Viszont nagyon jó a szöveg és a teszt is.
Egyébként WP rendszerhez nem jó?
treck1985:
Szerintem + 10 -zel számolj még, lehet 20 -as is lesz - mint azt írták -, de én azt azért sokallom érte. "Munkalapot" is érdemes megnézni, szerintem. -
válasz
Evil Snowman #1176 üzenetére
Megjelent. Olvassátok egészséggel vagy miszösz.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1102 üzenetére
Értem, engem nem zavar, csak egy alternatíva volt/lesz.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1100 üzenetére
Nem baj, van időm decemberig.
Mivel ugye ajándékba lesz. Következő hónapban majd körülnézek az okosóra piacon, mert egyelőre több az ellenérzésem velük kapcsolatban, de nyitott vagyok rá. Max. majd megy a fiókba az is.
Mert utóbbi már saját használatra lesz.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1091 üzenetére
Hivatalos frissítésben várod, akkor azt még szerintem várhatod egy darabig.
Vagy infózgatsz a szervízeknél, hogy náluk mi a helyzet. Végső megoldásként majd marad a manuális mód. EMUI 3.0 megjelenik, akkor én nem várok egy percet sem vele, max. hétvégéig, de még nem nagyon volt időm ebben a témában körülnézni. Szerintem pár hét múlva hozzáférhető, esetleg pár hónap múlva a telefonod is jelzi.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #1091 üzenetére
Szívás nem volt vele, simán letöltve wifin, simán települt, kicsit ugyan sokáig, de simán...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #1089 üzenetére
Napi használatban a 121-el szemben szinte semmi eltérést nem tapasztalok.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1087 üzenetére
Nem, mert közbejött hétvégén egy külföldi munka (azért is nem voltam egy darabig), meg közben le is betegedtem... 39 fokos lázzal, + a kisebbik laptoppal is van mit csinálni, mert a szakszervíz sok mindent elrontott...
B121 fut még rajta, de kellene előtte megint egy teljes mentés, ami eltart egy darabig. Sajnos a legutóbbi is ment a levesbe, de már vettem egy újabb HDD -t. Még jó hogy neten meg van egy része, a lényegesebb. Utána a többi már nem nagy munka.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1033 üzenetére
Már fent van a B133 néhány helyen a neten, azt hiszem xda -n is láttam már. Bár még nem ástam bele annyira magam, mert nincs sok időm most foglalkozni vele. Viszont elvileg már manuálisan is meg tudod oldani.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #1058 üzenetére
A második hsz.-ben az első működik, feltettem, kipróbáltam, küldtem üzenetet is..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #1056 üzenetére
Az előbb föltettem...
Ezt is, ennél elvileg ott marad a csúszka, mindjárt ki is próbálom..
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #1054 üzenetére
Ennél nem látom a lehetőséget...
-
dancskaa
csendes tag
válasz
Evil Snowman #1039 üzenetére
Am h zörög az nem lesz majd baj egy indő után? 14 napig visszaküldhetem a telót ha van vele valami szóval ha szerinted/szerintetek ez majd a későbbiekben nagyobb baj lesz akk visszaküldöm.
-
dancskaa
csendes tag
válasz
Evil Snowman #1033 üzenetére
T-Mobile-os
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1023 üzenetére
Igen, Huawei -nek van W szériája. Nem mostani, azokon WP fut. Nem egy erőgép, de kíváncsi leszek rá, egyébként ő az.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1021 üzenetére
Szerintem nekem akarta írni, mert én írtam a HiSuite frissítést. Ezek után már csak a WP -s Huawei bohóckodásomra leszek kíváncsi.
-
Newlachka
őstag
válasz
Evil Snowman #1006 üzenetére
soha ne telepítsetek hisuittal,csak 3om gombossal..
ÉS szerintem lesz gondod egy idő után. MIndig full wipe-os telepítést kell csinálni, mert a régi file-ok gondot fognak okozni, és sajna ez a telefon erre nagyon érzékeny. -
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1008 üzenetére
Többi az fent van a neten, de a 126 a legújabb, 133 -at amúgy én sem találtam, bár akkor néztem utoljára, amikor elkezdték ráereszteni a telefonokra.
Alsó navigációs sávot nézted? Variálható?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1006 üzenetére
Beállításokban ennél már állítható az alsó navigációs sáv? Azt nézted? Illetve ha jól tudom a kamera hang is?!
A frissítéshez mondjuk annyi, hogy egyébként a HiSuite is "felteszi", géppel összekötve. Azt hiszem wifin keresztül már nem, csak kábelesen, de talán ez érthető.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #1004 üzenetére
Nem tettem még fel, mert kíváncsi vagyok a válaszra.
Meg most tudtam rátenni egy teljes biztonsági mentésre, ami nem kevés ideig tartott... de fontos, mert semmivel nem akarok órákig bohóckodni, ha valami nem stimmelne. Szóval megvárom még a választ, aztán nyomom a fel annak megfelelően.
Tompie:
Nekem már egy ideje lent van a gépemen, csak még nem volt időm vele foglalkozni.Amúgy a B133 még mindig nem jött meg, majd egyszer csak megérkezik.
Más:
Valaki próbált már bluetooth -os mini billentyűzetet? Ez esetben jól gondolom, hogy nem jön ki a szoftveres billentyűzet a telefonon? Dokumentumok szerkesztésénél jól jönne, ha nem mászna bele írás közben a szoftveres gombsor a kijelzőbe. Főleg fekvő módban, mert fontos a szélesség. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Evil Snowman #981 üzenetére
T-s
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #981 üzenetére
Szerintem nem egyből eresztik ezt rá minden telefonra. HiSuite elvileg szolgáltatótól függetlenül kell hogy felajánlja. Az a kínai oldal meg nekem szó szerint kínai...
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #882 üzenetére
Elég valószínű, mert a teszt 2014-05-16 18:15 -kor készült. Utána meg, amikor a szolgáltatókhoz kikerült már júniusi firmware -vel futottak. Illetve az lett elérhető rá, ha nem azzal érkezett volna. Azt hiszem az volt a legkorábbi, ami sok problémát kiküszübölt. Tudomásom szerint előtte a wifi -vel is voltak gondok szoftveres probléma miatt. Azóta meg már kijött még 1 újabb júliusban, a Vodás változatok már gyárilag azzal jönnek, sőt, még előzőleg B126 néven jelzett darab is, ami azt hiszem a legfrissebb.
Tehát ha jól tudom ezek esetében a cikk keletkezése óta már 3 frissítés is kijött. Ezek leginkább optimalizálást, illetve + funkciók elérését tették lehetővé.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #863 üzenetére
Őőő rosszul fogalmaztam, sajnálom.
A lényeg, hogy a neten lévő tesztek után jól lehúzzák ezt a telefont, azóta tudtommal jött(ek) ki rá frissítés(ek) és máris jobb és érdekes módon a P7-et használók meg vannak elégedve a telefonnal és számomra ez a lényeg nem a teszt
De azt hiszem minden telefonnak vannak / akadnak gyermekbetegségei amikor frissen kijön.Én személy szerint alig várom, hogy kiderüljön lesz-e a flottában jó áron vagy inkább a függetlent vegyem meg, de az tuti, hogy P7-et veszek
-
GSPLR
senior tag
válasz
Evil Snowman #793 üzenetére
Na ez èrdekelne Snowman,XI. kerületben lakok
A P6 cuccost köszi de szerintem fèlre olvastad,asszonynak G6-ra keresek megoldást,ami lehetőleg ne fehèr vagy fekete legyen.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #805 üzenetére
Mindenesetre ha tegyük fel a pirosnál az ajánlat ~90K akkor szerintem gondolkodás nélkül rádobom azt a pluszt a függetlenért, ha az ajánlat olyan ~80K akkor már gondolkodóba esek
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #803 üzenetére
Abban az esetben, ha a 2 év garancia ténylegesen gyárira vonatkozik, akkor nincs különbség, max. árban. Viszont ez esetben sok cég hozza elő a 2 éves gyári garanciát, de nem minden esetben felel meg a valóságnak. Ennek utána kell járni (hova szól a garancia 2. éve?). Meg annak is, ha a + 1 évet a bolt állja, akkor:
1.
Mennyire stabil cégről beszélünk, van -e alternatíva megszűnés esetén, hogy egy szervízzel érvényesíteni tudod a + 1 év garanciát.
2.
Milyen körü a + garancia, mire terjed ki és mennyire más a gyárihoz képest.Persze ha ténylegesen 2 év gyári garanciát vállal, akkor mindez érdektelen. Viszont az nem gyári garancia, ha Pista bácsi javítja a telefon a + 1 évben.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #803 üzenetére
A függetlent itt venném, mert ez megbízható k*rva sok vásárló tapasztalata alapján.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Evil Snowman #789 üzenetére
Ez nagyon jònak tűnik,tetszik azt hiszem ez lesz a befutó a telómra. Ez esetleg van G6-ra is valami nőies színben? Asszony kiidegel
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #770 üzenetére
Egyértelmű. Én ráérek, mert 3 hónap múlva lesz a névnapja. Meg van egy olyan sejtésem, hogy nagyon nem robbannak rá ennek a terjesztésére, mert idén még kirukkolnak egy okosórával is. Az viszont már drága ajándék lenne ilyen alkalomra, maradnék ennél.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #768 üzenetére
Ja ja, nem hiszem hogy úgy kapta, hogy ezt nagyon híresztelni kellene. Mármint oké hogy ide beírja, de azért nem kellene nagy dobra verni. Viszont ha tudsz valami bővebb infót róla akkor érdekelne engem is, mert unoköcsém szintén Huawei -ben játszik, ő meg elég sportos divat szerint öltözködik, futni is jár, neki nagyon jó lenne egy ilyen ajándékba. Ár érdekelne elsősorban, ha szerezhető, megoldható, feketében.
-
Felhasználom
tag
válasz
Evil Snowman #757 üzenetére
Akkor, hogy idegesítsem őket fészbukon felkeresem őket privátban, hogy mi helyzet vele...
-
Felhasználom
tag
válasz
Evil Snowman #755 üzenetére
Én azt hittem Mo-n nem is kapni ilyent. De lehetséges, hogy hamarosan.....
-
Felhasználom
tag
válasz
Evil Snowman #740 üzenetére
Honnan kaptad??
Gondolom nem a magyar képviselettől... -
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #742 üzenetére
Okoskarkötő? wtf?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #742 üzenetére
Igazából számomra egyértelmű volt, abból hogy Huawei termék.
Órával még nem jöttek ki, de karkötőjük már van. Hogy szuperál?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #740 üzenetére
Okoskarkötő?
-
James67
aktív tag
válasz
Evil Snowman #572 üzenetére
Honnan van ez a szuper fólia? P6-ra is van?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #567 üzenetére
Ezért van az, hogy a spéci fóliák már nem is fóliák. 15 éves barátság ide vagy oda, szépen megúszta a készülék, még a sarok pattintások ellenére is. Okos dolog volt az "okos fólia"
"Minőségi teszt" az elvárt eredménnyel végződött, a kijelző betörése ronda koronája lett volna ennek. Másszóval ennél több érv nem is kell a masszív változatú fólia mellett.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #569 üzenetére
Mondjuk az szép és jó ha a képernyő egybe marad de ha a többi része ütött kopott?!
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #567 üzenetére
Mindezek után "csak" a fólia pókhálósodott be a képernyő nem? mert akkor tud valamit az a fólia
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #494 üzenetére
Amúgy jó minőségű csak hátlap fóliát is lehet kapni?, mivel előreláthatóan az gyorsabban fog elhasználódni, gyakrabban kell majd cserélni.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #494 üzenetére
Jobbulást!
Én tok nélkül meg akarom védni szépségét és mivel nem szokásom "dobálni" így a fóliát elegendőnek vélem a karcok ellen. -
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #492 üzenetére
Akarod mondani tőle?
amúgy a hátlap fólia is minőségibb, ha nem használok tokot az is véd majd (a mikro karcok ellen)?
-
válasz
Evil Snowman #477 üzenetére
Jaaaa.
Igen arról a linkről rendeltem a fóliát. -
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #477 üzenetére
A tok, de a fólia?
egyelőre én azt vennék.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #463 üzenetére
Köszönöm, akkor majd meg is rendelem ebayen, hogy majd ha meg lesz a teló akkor már kéznél legyen. Attól meg is lehet rendelni aki te linkeltél?
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #417 üzenetére
Ujjlenyomatokat mennyire gyűjti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Google Pixel topik
- Érkezik az első Silent Hill remake is!
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest