- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
philoxenia #7465 üzenetére
Nálam fehéren a WhatsApp vagy LINE villog ha jól emlékszem, kéket a párom G6 telóján láttam már Facebook-nál. Zöld, sárga, piros az alapból van és ha jól rémlik még rózsaszínt is láttam már egy próbált app esetén, bár már meg nem mondom melyiknél. Elméletben konfigurálható lenne, mert rengeteg színt tud a LED, csak ugye a legtöbb appból kimarad a választási lehetőség. Én jópofának tartanám, ha megoldható lenne a telefon menüjéből, hogy LED színt párosíthatok alkalmazásokhoz, bár tudom hogy sokat kérek
Ezek csak apróságok, de ugye mindig a tökéletességre kell törekedni. Azt sem tartom kizártnak, hogy root esetén megoldható a dolog, de abban nem vagyok otthon, nem rootolok többet telefont, leszoktam róla.
-
Jadro
veterán
válasz
A lényeg az eltérő színek, aztán ha hegy nem megy ugye... Ha nem lehet nagyon mókolni, akkor majd megjegyzem.
Még egy eszem bejutott: Töltésnél ki lehet kapcsolni, hogy ne jelezze led fénnyel? Éjszakai töltés miatt érdekelne. ( Oké, megvan már erre is az ultimate megoldás: pofára fordítom ha nem kikapcsolható.
)
-
törölt tag
válasz
HA jól emlékszem MIUI -n szuper módon lehet állítani, bár én nem bohóckodok ilyenekkel. Nem cseverészek, ha meg értesítés van úgyis megnézem, mindegy hogy villog.
Csak töltésnél szoktam nézni a színeket. Amikor narancsról átvált zöldre, akkor tudom, hogy már 90% felett van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest