- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #7998 üzenetére
Ok, majd nézegetem a leírást.
Más kérdésem lenne, a naptárral kinlódok.
Sajnois a naptáram és a widget olyan kis számokat tartalmaz, és a szin is olyan idióta zöldes kék, hogy napfényben nem látszik jól, de melóhelyemen se nagyon. Pláne éjszakai múszakban mikor fárad a szemem.Viszont kerestem olyan témát ami módosítja a naptárat és a naptár widgetet is, a témába átmásoltam a com.calendar stb tömörített állományt(amiben a képek vannak) és nem értem miért, de semmi hatás. Még téma alkalmazása és újraindítása után se.
-
KKrisz751
aktív tag
A boot logót hogyan lehet szerkeszteni?
Mert megtaláltam a csere résznél, meg ki is tudom cserélni ha akarom, de szerkeszteni, hogy más kép legyen az lenne a lényeg.
Boot animációt a samsungon, simán bootanim.zip cserével és/vagy a benne lévő képek szuerkesztésével lehetett. Meg ott van benne egy beállítás file is stb..
De logo-t átnézve nem találtam képet..
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #7995 üzenetére
Egyszer sem néztem. Nem tudom, hogy nem szolgáltatóba szánt verzióban benne van -e, mert dual SIM -nél szokott különbség lenni a szoftverben.
Ezt általában direkt nem teszik bele. Mivel ugye a szolgáltatók nem szeretik az ilyet.
Most 4 különböző márkán néztem meg, egyiken sincs.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #7993 üzenetére
Nincs, de szerintem csak én használom.
Másik telefonokon sincs. Viszont azt tudom, hogy az egyik telefonom dual SIM verziójában van, a szolgáltatós single SIM -ekbe nincs. Azt viszont nem tudom, hogy L00 -ban van -e.
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #7980 üzenetére
Nem kell foglalkozni a témázóval!
Holnap elutazom másfél hétre, majd utána megírom, hogy lehet elérni ugyanazt, amit a témázóval. Megoldható minden. Csak a fájlokat kell kicsit megvariálni. Már csináltam.Addigra talán lehet, hogy jön egy új rom is
ami mindenben tökéletes.
-
törölt tag
Ne. Nekem felette lévő verziókkal már gondom volt. Azért javasoltam ezt.
Ezt mondtam régebben is, hogy a témázót sajnos élből hazavágja. Ennek meg van az oka, kellene egy kompatibilis verzió EMUI -ra.
A Xposed -től nem megy, még modult sem kell hozzá feltenni. Ezt fejlesztik több-kevesebb sikerrel.
A legtutibb az én tapasztalatom alapján. 2.3 -on és 3.0 -n is:
- Xposed 2.5.1
- Gravitiy 2.9.8 -
törölt tag
Igen.
Egyébként a SofKeyZ -be se piszkál bele, arányosan csökkenti, mert rendezve vannak a méretek.
Szerk.:
Én a fent írt Gravity -t használom. Az újabb jó lenne, mert van néhány + funkció, de abban nagyon sok minden nem működik.Max. képet tudsz mögé tenni, a system csempéket nem fogod tudni módosítani.
-
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #7963 üzenetére
Szóval a lényeg, ennek az xml- ben hivatkozás van a priv-app mappában lévő systemui.apk -ra. A lényeg, mivel a gravity előszeretettel megpiszkálja a systemui-t, az eredetit, ez nem is lenne gond, csak ezt a másikat nem változtatja és ez miatt boot loop lép fel. Na most én kisérlet képen megpróbálom, hogy hagyom a boot loop fellépését és megkeresem a gravity változtatását, majd beépítem a másikba.Lehet nagyfokú hülyeség, de hátha sikerül.
Amiben egy systemui van rom, ott nem szokott gondot okozni, legalább is amit néztem eddig azoknál ment rendesen.
Próba szerencs -
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #7959 üzenetére
Ha ezt nem írtad volna, a tudatlanságban lennék!
Csak oroszul tudok, mert még mikor suliba jártam nem volt más idegen nyelv.
Visszatérve a lényegre kb 20 perc és kipróbálom amit írtam az xposed miatt. Csak azt nem tudom, hogy sikerül-e EMUI3.0 alatt a második systemui-t kilőnöm. -
törölt tag
Amennyit én oroszul tudok, azt senki nem teszi zsebre. Kb. a nullához konvergál, mert nem sok ideig tanultam. Utána a német és az angol váltotta.
HA beütöd a google keresőbe, hogy: 4pda.ru
Utána ne a linkre katt, hanem az Oldal lefordítása -ra."4PDA
4pda.ru/ Oldal lefordítása"Ezután nem lesz gondod a nyelvvel. Az írd be a képen látható karaktereket, a Karaktertábla -ból ki lehet szedni.
-
törölt tag
Ráadásul az még nem is MTK 6582 lesz, hanem valami korábbi SoC, csak kamu adatokkal. 1.5 giga fölé nem lehet hajtani a 6582 -t. A többiről nem is beszélve.
Igen, csak az a baj, hogy most szívok a regisztrációval. Csak annyira nincs időm. Nem fogadja el a gmail -t. Témák miatt akarok regisztrálni, mert van pár elég komoly darab. Pl. Baidu, LeWa, meg Color OS dizájn is.
Baidu ROM -ot lehet bepróbálom, nagyon piszkálja a fantáziám, bár nem L10 -es... Meg van néhány KangVIP -re épülő is.
-
törölt tag
Így néz ki egy P7 hamisítvány.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #7948 üzenetére
1. Gyenge a jel.
ÉS/VAGY
2. Be van kapcsolva a Rossz minőségű kapcsolatok kerülése.
VAGY
3. A WiFi -t szolgáltató kapcsolattal van gond. Vagy a nettel, amiről megy.
VAGY
4. Valamilyen szoftveres móka.Hardveres gondnál más is lenne, vagy nem is találna kapcsolatokat.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
A MyRoM 3.3 a valaki találkozott Wifi problémával?
Konkrétabban, a hitelesítés van hogy 2 percig is eltart, vagy egyáltalán nem is sikerül.
-
törölt tag
válasz
mikado83 #7946 üzenetére
Az a baj ezzel a szenzoros témával, hogy én még nem láttam olyan telefont, aminél 100% -ban működik. ÉS ez P7 -nél sincs másképp. Természetesen nem filléres telefonokra gondolok, ahol időnként elszáll a szenzor (vagy valahol nincs is).
Főleg, ha még mozogsz is telefonálás közben.
Azért ilyen feltűnő az utóbbi időben, mert régen nem voltak nagy méretű telefonok, sem ekkora képernyők. Így viszonylag egyszerű betapizni a képernyőt, meg "kimozogni" az érzékelésből.
Meg persze van olyan telefon is, ahol pont a gesztus kavar be. Az meg szoftveres hiba, mivel normális esetben ezek telefonálás közben kikapcsolnak.
-
mikado83
újonc
Arra gondoltam hogy esetleg valami hivásbeállitás vagy hivásközbeni beállitás menüpontban nem találok valamit..
-
mikado83
újonc
ok köszönöm akkor lehet mégis én vagyok a hibás
-
törölt tag
válasz
mikado83 #7941 üzenetére
Én furcsának tartanám, ha magától csinálná, mert semmi összefüggés nincs szoftveresen a telefonálás és a net kapcsolat, illetve a BT között. Ezek mind az értesítési sáv felső részén helyezkednek el, ahol a füled.
Tehát ha a szenzor nem megy, vagy telefonálás közben éppen úgy mozdul a telefon, akkor simán lehet kapcsolgatni. Nálam is volt már ilyen, nem egy telefonnál.
Más eset az, ha van fent valamilyen program (ami nem gyári) és ezt vezérli, illetve belepiszkál. Ilyen pl. az E-Robot.
(#7942) Jadro:
Nedves, párás környezetben kell feltenni, és nem lesz se buborék, se szösz.Pl. magadra zárod a fürdőszobát és egy kis ideig folyatod a melegvízet, amíg párás nem lesz a "levegő".
-
mikado83
újonc
Nem én csinálom... magától teszi
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7937 üzenetére
Elvileg benne van minden CWM -ben, ha jól emlékszem, de láttam már érdekes dolgokat. Az érdekes, akkor marad a kézi módszer.
TWRP -ben vagy CTR -ben nincs ilyen opció, az biztos.
mikado83:
Mármint bekapcsolod füleddel/arcoddal, nem bekapcsol. Gondolom így érted a kérdést.Szerk.:
(#7937) zeon.hu:
Lehet kézzel is törölni a battery stat -ot. A /data/system/ mappából a batterystats.bin -t kell eltávolítani, így újra kalibrálja rendszer.Persze ki kell kapcsolni vagy 30 másodpercre, aztán utána újra lehet indítani. Vállalkozó kedvűek az akkumulátort is eltávolíthatják erre az időre.
-
mikado83
újonc
Hello!
Segítséget kérnék! Olyat csinál a P7-em hogy telefonálás közben bekapcsol az internet meg a bluetooth... hol kell ezt orvosolni hogy ne tegye?
Előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz
zeon.hu #7935 üzenetére
Elvileg következő hónapban lesz nyalóka (ami simán lehet május is). Arra azért kíváncsi leszek, hogy a felületre milyen hatással lesz. Meg hogy majd lehet -e ROOT -olni a telefont, mert vannak bajok.
P8 -nál nincs még olyan hír, ahol mutatnák a szoftveres felületet - mert ugye nyalókával jön -, így semmi infó nincs erről.
-
törölt tag
Valaki megnézné, hogy ebben a CWM -ben benne van -e az advanced menüpont alatt a Wipe Battery Stats?
TWRP van most fent, de úgy emlékszem ott van.
-
törölt tag
Nyalókás ikonok, megjelenések:
xxxhdpi.zip - 192x192
xxhdpi.zip - 144x144
xhdpi.zip - 96x96
hdpi.zip - 72x72
mdpi.zip - 48x48Nyalókás háttérképek:
lollipop_wallpapers.zipJadro:
Igen, azt el is felejtettem említeni, hogy jár hozzá egy sima fólia, ami egész jó minőség (szerintem). Tehát aki ilyet vesz és nem akar edzett üveges fóliát, annak nem kell külön költeni a simára. -
Jadro
veterán
No beszereztem egy Nillkin frosted tokot, első körben megfelelő lesz. Szép, jó fogása lesz a készüléknek, de azért nem kell dobálni benne.
Adtak hozzá egy Nillkin fóliát is, jó lesz tartalékba, ha majd lehámlik a gyári.
-
zeon.hu
nagyúr
EMUI-n még mindig nem megoldott az appok ABC sorrendbe rendezése automatikusan?
(nem nekem kell, nova megoldja nálam) -
törölt tag
Ruszkiknál van egy-két ROM, ami dolgoztatja az agyam.
Van egy KangVIP alap is, illetve egy Baidu ROM. Az a baj, hogy az erős többségük nem tesztelt L10 -en, tehát kukázás is lehet egy-két ROM -nál.
Persze kukázás helyett olyan probléma is felléphet, hogy nem lesz 4G, NFC, magyar nyelv. Bár utóbbi a legkevesebb, Baidu -t elég jól lehet magyarítani.
-
-
törölt tag
Nem is azért írtam, mert számonkérésnek vettem.
Bele lehet nyúlni egy csomó mindenbe. Ráadásul ha van ROOT, akkor még a system grafikába is. Erről persze csak később tudok nyilatkozni.
Kb. egy hete csak ROM -okat tesztelek, rakok helyre, meg magyarítok, de lassan befejezem.
Ennek csak kis része volt a P7. Utána jöhet a témázásos rész egyéb kisebb dolog mellett (pl. össszefoglaló szerkesztések).
Csak azért írtam le ezeket, hogy értsd (értsétek) miért vagyok időnként elhavazva, még ha jelen is vagyok a fórumon.
-
Jadro
veterán
válasz
#86973952 #7920 üzenetére
Nem számonkérés akart lenni, csak érdeklődtem. Sajnos vagy nem, akkor világossá vált, hogy a témacsomagok ilyen szintig nem nyúlnak bele a kinézetbe.
Egyébként látom már, hogy jobb ha maradok a gyári home felületen és akkor szebb lesz minden. (Bár korlátozottabb a funkciók száma.)
-
philoxenia
MODERÁTOR
Számológépben nekem nagyon bejön a realcalc...
-
Jadro
veterán
No átnéztem. Szép meg jó ez a témacsomag dolog, de én többet vártam tőle. Pl szeretném ha egy adott téma a redőnyön lévő gombokat is átszabná (legalább színek szinten ha ikonokat nem is változtat, vagy akár a tárcsázó színeit, menü hátterét és felirat színeit. Én csinálok csak rosszul valamit (kevés témát néztem), vagy ezek a gyári témák valóban ennyit tudnak? Azt látom a leírásodban, hogy lehet színezni ezeket a részeket is, és hogy a leírás folyamatban. Pedig az EMUI3-as témacsomagot kaptam le. Létezik hogy ez alapfunkvió, csak egyikben sem volt ilyen színezés amiket megnéztem? (Még restartoltam is váltás után.
)
szerk: Vagy a nova launcher zavar be?
kipróbálom...
-
-
törölt tag
-
Jadro
veterán
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de bátor vagyok.
Szóval nekem nagyon tetszettek az EMUI2.3-ban lévő grafikai megoldások. Pl FM rádió, számológép. EMUI3-ban sem rondák, de én valahogy azt szeretném viszontlátni, viszont szeretném az új rendszer előnyeit is. Pl alsó navigációs gombok variálhatósága. Jól gondolom, hogy a témázás nem elég mély ahhoz, hogy az alkalmazásokat is átvariálja?
-
törölt tag
válasz
makaay2 #7913 üzenetére
Nem tart sokáig, nem is komoly művelet. A backup csak azért kell, mert wipe után minden felhasználói, beállítási adat, és a cache partíció adatai törlődni fognak. Így az adataid is.
A mentés sokáig tarthat, ha sok az adatod, de amúgy nem egy nagy kaland, csak el kell olvasni az ide vonatkozó fejezeteket. Nem komoly dolog.
-
törölt tag
válasz
makaay2 #7911 üzenetére
Akkor a következőt tedd:
1. Csinálj egy teljes mentést gyári backup programból az SD kártyára. (összefoglalóban le van írva)
2. Recovery -ből wipe. (összefoglalóban le van írva)
3. 3 gombossal tedd fel a B609 general verziót. (összefoglalóban le van írva, a letöltési linket is megtalálod)
4. Tedd vissza a mentést. -
törölt tag
válasz
makaay2 #7909 üzenetére
Ami képes újra generálni a rendszert, vagy regenerálni. Így szokták hívni, a legtöbb esetben Huawei FW -knél ott van ez.
A frissítés nagyobb méretű változata. DE ha leírod milyen telefonod van (Telekom, Telenor, Vodafone, Független), illetve milyen FW van rajta (build-szám), akkor jobban tudok segíteni.
-
törölt tag
Mentésben benne van a build.prop? Mert ha nincs, akkor hiába rakod vissza, nem fogja átírni. DE szerintem nem csak ott írja át. Meg a fiókot is törölni kellene. HA nem megy, akkor general -t tedd vissza.
Feltételezem, hogy a 3.0 kavar be, majd lejavítják. 2.3 -ról próbálta valaki?
-
Cunaja
addikt
Porterocka! Ha a telefonból törlöm a fiókot a tényleges fiókot is törli, vagy csak a telefonról? Mert Sony telefonként regisztrálta magát és nem áll vissza Huawei P7 -re.
Az alkalmazás akkor sem töltődik ha sonySzóval tuti az EMUI 3.0 kavar. Ja jelzem T-mobilos
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #7902 üzenetére
Én most totál
a buildprop-ban megváltoztattam a teló típusát de nem jó. Visszaállítottam és azóta semmi nem indul ami online.
A bolond biztos regisztrálta a másik telót. Na most ezért rakhatom fel megint a romot. Visszaraktam a mentést de mégse indulnak a dolgok.
megbolondulok.
-
Cunaja
addikt
válasz
philoxenia #7900 üzenetére
Közben szerkesztve
A P7 re tényleg azt írja nem kompatibilis., de így le lehet szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest