- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
teo77
őstag
válasz
karl_fischer #7050 üzenetére
Szia(sztok)! A teló gyárilag független?
-
törölt tag
válasz
philoxenia #7389 üzenetére
Ez a kedvencek dolog jó ötlet volt. Eddig nem is használtam. Elvileg 30 -at lehet oda betenni, + a hozzászólós lista 20, tehát 50 téma fér be.
Alapjáraton elvagyok a 20 -as egységgel, mert 11 telefonnál vagyok bent, + egy szakmai témában. Szóval köszönet a tippért. Ilyenkor (események alkalmával) hamar feltelik.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #7389 üzenetére
nagyon nincsenek sorrendben sehogy sem
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7387 üzenetére
Az utolsó ikonra katt és szerkesztő módba kapcsol, ott tudod áthelyezni.Ja hogy az értesítésin...
krakler:
HA nagyon elgondolkozol, akkor már érdemes a Kirin 930 -at is számításba venni, ami a P8 -ban lesz. 1-2 hónap múlva jelenik meg. Annyival lesz több a Honor 6 -nál, mint a Honor 6 a P7 -nél (használtan, mert ugye újként egy áron vannak). Remélem érthetően írtam. -
zeon.hu
nagyúr
hogy on is legyek:
P7-en nem lehet a legördülő értesítésin változtatni a kint lévők sorrendjét?
esetleg proritást adni nekik.
annyira tele van, hogy nem is fér egy képernyőre, de a sokat használtak alul vannak zömében. -
krakler
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
krakler #7377 üzenetére
Az, hogy mi lassú mobilon sok minden hozzájárul. pl. a FB az szinte minden mobil eszközömön jóval lassabb volt mindig, mint PC-n, bár néha még PC-n is lassú. A böngészésnél ha van sávszél, akkor nincs gond. A P7 ha megfelelő csomaggal veszed mobilneten is rettentő gyors. wifin meg a wifi sebességétől is függ.
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
válasz
krakler #7377 üzenetére
Gondolom tovább is olvasta?
"EMUI 3.0 alatt ez a probléma már nincs jelen!"
Egyébként nincs bántásról szó, csak általánosságban vett dologra lehetetlen reagálni. A tesztek általában a megjelenés előtt készültek, aminél még B116 -os FW volt. Ez borzalmas volt, konkrétan hulladék. Mire forgalomba került a készülék júniusban, már volt új FW, ami javíotta a hibákat. DE ez legalább 40x benne van a hozzászólások között, ha rákeresel kulcsszóra, mint akadás...stb.
Egyébkén én még nem láttam olyan rendszert, amit ne lehetne megakasztani a rendszert. iOS -nél is, droidnál is. WP -nél főleg annyi változik, hogy mennek a pöttyök, mert nem tölt be az alkalmazás. Ettől függetlenül a telefonra nem jellemző.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
krakler #7377 üzenetére
az előzőt még kibővítem azzal, hogy non-stop wifi és BT kapcsolat, állandó egész képernyős widgetek és az értesítési sáv teljesen befedve widgetekkel, egyebekkel.
amit te olvastál, az az első szériás telefonokról szól, tovább olvasva látható, hogy rengeteg javítás, új rom, új felület, stb jött már ki. -
krakler
csendes tag
válasz
#86973952 #7372 üzenetére
nem akartam egy p7 tulajt se megbántani
, az összefoglalóból másolom be mire gondoltam: Előre telepített böngésző ("gyári") használata során nagyítás és gyors görgetés, tördelés alkalmával előfordulhat akadás EMUI 2.3 alatt. Célszerű alternatív böngészőket használni, mint a Dolphin, illetve a CM Browser, melyek a Google Play kínálatából ingyenesen letölthetők.
lehet, hogy rosszul fogalmaztam, (a pingvin egy majdnem szőke nőt takar...) szóval: a leírt használathoz (élő háttér, facebook, email, böngészés) elég a p7 sebessége, hogy ne lassuljon?
Köszi!!
Közben észrevettem a választ is... köszi!! -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
philoxenia #7370 üzenetére
a legördülő frissül
ugyanúgy lehet jelezni,mint most, ha valamelyikhez új hsz érkezett.
itt megnézhetsz egyet működés közben(a felső sor végig ilyen: forum, napló, hír,stb)
persze Te nem fogod látni, mihez érkezett új hsz, mert nem vagy bejelentkezve, de minden olyat csillag jelöl. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zeon.hu #7368 üzenetére
Persze és akkor hol látnád, hogy szóltak-e hozzá.....
Hisz pont ez a lényeg. A "mit válaszoltak" megint nem megoldás, hiszen az akkor ér valamit, ha volt egy konkrét kérdésed és azt válaszolták meg, ha kialakul egy thread, akkor lehet, hogy az érdemi válasz a huszadik hozzászólásban lesz. A megoldás, gyorsan kell olvasni...
Kedvencekbe egyébként már 30 topikot menthetsz, azt hiszem... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
#86973952 #7364 üzenetére
egyszerű legördülővel meg lehetne oldani. egér fölé visz, legördül, lehet bővíteni a 20-at bátran, mert alapból semmi helyet nem foglal.
hozzászólásokhoz egy "Mit válaszoltak erre" gomb, pár pörgősebb topikban nem kellene, 100+ hsz-t végigolvasni, hogy megtudd, mit válaszoltak neked.
stb... -
krakler
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni, az ascend p7 és a honor 6 közt vacillálok, nem tudom érdemes-e a plusz kb harmincezer ft-ot kiadnom a honor 6-ért, persze tudom, hogy jobb telefon, de miután én nem játszom mobilon, csak facebookozok, böngészek, emailezek de élő háttérképet szeretnék használni, akkor lehet, hogy elég lenne a p7 is, csak az tart vissza, hogy itt is olvasom, hogy időnként akadozik. Most egy htc incredible van, az élő háttérképpel akár egy percig is gondolkodik már a telefonkönyvnél is...
Előre is köszi a segítséget! -
törölt tag
válasz
philoxenia #7360 üzenetére
Köszi, majd meg fogom nézni.
(#7362) zeon.hu:
Ezt általában úgy szokták megoldani, hogy oldalt mennek a témák, természetesen korlátozott számban (10 vagy 20 "itt szóltam hozzá" rész), mellette pedig van egy olyan menüpont, ahol nem csak tételesen hozza ki ezt a listát, hanem úgy, mint ahogy pl. az okostelefonok témán belül látod az összes hozzászólást. Ott pedig ugye nem korlátozott, és lapozható. Ebben a formában ez követhetetlen. Ez az ő érdekük is lenne, hiszen fontos nekik a látogatottság, kattintás. Viszont ha nem tudja követni a felhasználó, akkor ez is jóval kevesebb lesz. -
ufonauta
aktív tag
válasz
csordog #7357 üzenetére
Jó az ötlet, de most valahonnan mágnest szerezni és ráragasztani elég macerás. Nem beszélve róla, hogy nem igen lehetne szépen kivitelezni.
debi94
Lehet visszaküldöm neki és rendelek másik eladótól egyet. Ez volt az utolsó fekete darab neki. Lehet valami elfekvő cucc volt. Az se lenne baj, ha picivel drágább, de működjön rendesen. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#86973952 #7359 üzenetére
Ha van időd Winner esetleg ír olyan trükköket, amit a Fórum kezelésében tudsz alkalmazni.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #7358 üzenetére
Nagyon sajnálom, mert ilyen alkalmakkor, amikor nagyobb események/rendezvények vannak, akkor elég sok témában benne vagyok... Bár mostanában kevesebben, mert eléggé esik a színvonal (hozzászólások miatt), meg folyamatos a veszekedés...
-
csordog
csendes tag
-
ufonauta
aktív tag
Noh megjött a tok. Ez: [link]
Eredeti hologramos dobozban szépen, de nem működik.Van ennek valami trükje? (Bekapcsoltam az intelligens tok funkciót és a kesztyű módot és újra is indítottam a telót.) Vagy egyszerűen dobjam a kukába? Tud valaki linket adni tuti működő tokhoz?
-
törölt tag
válasz
philoxenia #7352 üzenetére
Én csak olyan oldalró tudok, ahol IMEI szám alapján kiír néhány dolgot a telefonról, de nem ennyire mélyen. Ugyanakkor nem nagyon bízom az ilyen netes felületekben, ki tudja hol használják fel a beírt adatokat. Ráadásul semmilyen titoktartásra nincs kötelezve.
--------
Arra van megoldás, hogy egy külön oldalon kihozzam az "itt szóltam hozzá" témákat? Már elég sok van és nem fér bele a 20 -as blokkba, néhány ki is csúszott már belőle...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
GaborGh #7340 üzenetére
Ilyen nyilvántartás még autókhoz sincs, a függetlenség az megnézhető a készüléken, a rajta lévő rom is árulkodik valamiről, de az, hogy feltöltőkártyás simmel adták-e el eredetileg.... Nekem sem az a kártya van most benne, amivel vettem például. Élekor az szintén másodlagos, hiszen vehettem fél éve naponta használva, vehettem egy éve és be sem volt kapcsolva, azonkívül a gyártási idő sem mutat szoros kapcsolatot feltétlenül a forgalmazásival. Használtan vett telefonnál az eladót kell nézni, nem a telefont...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Evil Snowman #7333 üzenetére
A p(-t én is mindig nagyon várom....
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7346 üzenetére
"Negatív vélemények:
....
- Wi-Fi 802.11 protokoll alatt b/g/n szabványt kapott a készülék, de ac -t nem.
Bizony, tehát aki ac szabvány szerint 5 GHz frekvencián szeretne a készülék részére Wi-Fi -t szolgáltatni, az nem fog sikerrel járni."Továbbá: Bár az "n" szabvány 2.4 GHz -en és 5 GHz -en is képes kapcsolatot létesíteni, de a telefon nem támogatja.
Lehet ezt is hozzáírom, jogos kérdés.
(#7348) zeon.hu:
Egyébként "n" szabványon ritkán szokták ezt támogatni a telefonok és a tabok. Ilyenkor van az, hogy csak laptopok képesek kapcsolódni. Tehát nem jellemző.Bent az egyik cégnél ilyen hálózat van, még egy eszközzel sem sikerült rákapcsolódni, pedig jópár telefonnal (márkával) és tabbal próbálkoztunk.
-
Tex
senior tag
zeon.hu Jól működik a repcsimód kapcsoló az E-robotban. Köszi mégegyszer!
Olyat lehetne hogy cellainformáció alapján pl. ha otthon vagyok csökkenti a hangerőt? Nyilván a cella infót nekem kell majd beállítani. -
zeon.hu
nagyúr
használ valaki BT-on keresztül voip hívást:
a gondom:BT-on keresztül indított hívásnál néha ledob a hívás indításakor a MobileVoip és/vagy a Browsercalls, de csak esetenként.
máskor én hallom a hívott felet, de ő nem hall engem, szintén csak esetenként.
mitől lehet ez?
több BT eszközzel is próbáltam (autós kihangosító, talkband headset, BT sapka, BT asztali hangszóró), mindnél fennáll a jelenség.
mitől lehet ez? a telefonnal lehet a gond?
telefonról indított hívásnál még egyik se jelentkezett, csak ha BT-t használok és kizárólag voip hívásnál.
(net: telenoros mifi, de más wifire csatlakozva is előfordul)voip topikban egyetlen lehetséges válaszként azt kaptam, hogy a wifi és BT egy időben történő kezelése nem egyszerű, hol megy, hol nem.
-
törölt tag
Kirin 930 -ról néhány infó:
- Csíkszélesség: 16 nm
- Utasításkészlet: ARMv8-A
- Processzormag: ARM Cortex-A57, ARM Cortex-A53
- Magok: 4+4
- Órajel: 4x 2,0 GHz magonként és 4x 1,5 GHz magonként
- GPU: Mali-T628 MP4 (ugyanaz, mint a 920 -ban és a 925 -ben)
- LTE Cat.6 (300Mbit/s)
- 64 bit -
törölt tag
-
GaborGh
őstag
válasz
philoxenia #7317 üzenetére
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy előfizetéses, feltöltőkártyás, gyári független és milyen idős a telefon, ha erre esetleg van mód Imei és SN számból lekérdezni?
-
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #7333 üzenetére
Honor 6 is kerekített. Bár attól függ honnan nézzük.
Szerintem 930 -cal egyelőre jobban járnál. Kb. ott fog kezdeni várhatóan, mint a P7, kicsit talán többért. DE szolgáltatóknál tuti lesz.
Mondjuk érdekes az is, hogy Vodánál teljesen ki akarták futtatni az előző héten, aztán mégsem így lett. Csak az üzleti csomagokból vették ki. Viszont a G7 -et, ami szinte alig volt a kínálatban (ráadásul alig lehetett kapni, mert ezerrel fogyott), azt kivezették. Persze kellett a hely az új Samsung -oknak..
-
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #7327 üzenetére
Én a helyedben várnék egy kicsit és minőségibb cserét csinálnék. Kirin 930 8 magos, 64 bites..stb. Max. 2 hónap és a polcokon lesz. Persze nyilván drágábban lehet hozzájutni, de nekem mondjuk megérné.
Nincs ellenvetésem a Honor 6 -tal szemben, de vannak már komolyabb dolgok, akár házon belül is.
tomtombat:
Térerőn látsz ilyenkor változást? Megszűnik a jel, eltűnik a vétel (kicsi "x")...stb. Szerintem ez hardveres hiba lesz, és nagy valószínűséggel nem az antenna miatt.Egyébként egy wipe -ot leküldenék előtte és kb. 1 napig használnám úgy, hogy max. a telefonszámokat rakom vissza, visszaállítás nélkül.
-
tomtombat
tag
Sziasztok!
Sajnos mostanában olyat produkál a készülék, hogy mikor engem hívnak, "nem vagyok elérhető" üzenetet kapnak. Talán az utóbbi két hétben produkálja. Nálam a térerő ezen alkalmakkor rendben van, én tudok hívást indítani, ezután már engem is fel tudnak hívni. Sőt az aznap még meg nem kapott sms-ek ( főleg banki tranzakcióról) áradnak befele.
Más készülékemnél is volt már hasonló, csak ott egy hívásindítás nem hozta helyre, a készüléket kellett újraindítani.
A készülék nem mókolt T-s és a 3.0-ás emui van fent a teljes verzió három gombos telepítéssel.
természetesen telepítés ellőt és után is wipe data és factory reset is megvolt.
Most még ilyen gyári visszaállítást nem eszközöltem, de félő hogy ezt a problémát nem oldja meg.
Véleményetekre lennék kíváncsi, és valakinél volt-e már ez a hiba? -
Kis segítség kellene srácok.
Erősen gondolkodom egy P7 Honor 6 cserén. Kérdés, hogyy megéri-e vagy sem. Honor 6-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata (kijelző minősége, fényképek minősége stb.)?
Előre is köszönöm!
Snow
-
törölt tag
válasz
jonnyboy #7323 üzenetére
Ezért van a fórum. Jobb kérdezni, mint hülyeséget csinálni.
1. Megnézed a bootloader -t az összefoglaló szerint. HA zárt, akkor nyitod az összefoglaló szerint.
2. Biztonsági mentés gyári app -ból. Összefoglalóban le van írva a menete.
3. ROOT. Elsőként Root Genius -szal, ha nem megy akkor super -es zip -pel. Összefoglalóban le van írva a menete.
4. Wipe recovery menüből. Összefoglalóban le van írva a menete.
5. mikesa féle ROM telepítés. Összefoglalóban le van írva a menete.
6. Biztonsági mentés visszaállítás. Összefoglalóban le van írva a menete.General verzió szinte mindent visszaállít. Pl. boot logót nem, de ez úgysem érint, mert ahogy írtad nem akarsz másik ROM -ot feltenni.
Szerk.:
Másik ROM -ot teszel fel, akkor a set_immutable.list eltávolításával nem kell foglalkoznod, mert azokból már ki van véve. A mikesa változatból is. -
jonnyboy
újonc
válasz
#86973952 #7322 üzenetére
Na most tényleg analfabétának érzem magam ehhez
Bocs, de nem értelek. Ha megcsinálom a root-ot az előbb hivatkozott rész szerint és később ezt semmissé szeretném tenni, akkor csak felpakolom a generál verziós B609-et és kész? Az egyéni verziós CUST... valami nem fog bezavarni?Sorry, ha értetlennek tűnök, de ezek új vízek nekem és nem szeretnék hülyeséget csinálni. Inkább kérdezek.
-
jonnyboy
újonc
Köszi, ezt már végig rágtam és korrekt anyag, csak ezek szerint én vagyok értetlen hozzá. Sosem root-oltam még, alap dolgokkal nem vagyok tisztában.
Nem kell custom ROM, egyszerűen csak hozzáférést szeretnék a system mappa tartalmához, meg titanium backup, meg link2sd... ezért kellene a root. T-mob függő a teló, EMUI 3 van rajta és garis.
Ezek szerint az "ROOT EMUI 3.0 (mikesa - XDA leírás alapján):" rész kell nekem, de a mentésben nem vagyok biztos. Elég HiSuite-al kell menteni? Ha később esetleg megadja magát a teló és szervízelni kell, akkor hogy tudom unroot-olni?
-
GSPLR
senior tag
Királyság, köszönöm. Akkor tök jól variálható egyedire,meg is van az esti program
-
jonnyboy
újonc
Sziasztok,
Segítséget kérek, újonc vagyok root témában.
Egy L10-es, magenta függő telót szeretnék rootolni, de nem engedi sem Vroot-al, sem RootGenius-al.Android verzió: 4.4.2
Kernel: 3.0.8-00466-g0680b15
Build: P7-L10V100R001C00B609
"Egyéni" verzió: CUSTC432D609Szeretném megoldani a root-olást, de úgy, hogy a garit ne bukjam el. Megoldható? Egyáltalán ez a teló root-olható valahogy?
Előre is köszi a segítséget!
-
GSPLR
senior tag
A Magazine nevű tèma online felületről szerzi a kèpeket vajon? Azon filózok hogy a mappák ahonnan beolvassa a kèpeket, elèrhetőek e ès ha igen rakhatok bele kèpet vagy sem. Fasza lenne ha ez működne.
-
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7309 üzenetére
Rá kell kérdezni a szolgáltatónál is, mert elvileg lehet őket venni kártya és csomag nélkül. Talán annál is van ilyen opció.
Az biztos, hogy azokat a ZTE és TCT (Alcatel) csodákat el lehet már most felejteni. Már azok is gyártanak Huawei mellett, de kb. minőségileg nullák...
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #7307 üzenetére
Az a gusztustalan amúgy itthon, hogy oké, nincs korlátlan csomag mobilnetnél, vásárolj jegyet, vagy mindegy minek hívjuk. Mellette viszont a feltöltés is beleszámít az adatforgalomba. Régen ilyen nem volt, amikor még nem voltak korlátlan csomagok vezetékes neteknél. Csak a letöltés számított bele.
MiFi jópofa dolog, csak külföldön általában nem éri meg. Nekem van kinti kártyám is, tehát egy ilyen eszközzel jobban járnék. Már csak ki kellene fejleszteniük ezt kétkártyásban is, az lenne a "tökéletes világ".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung S24FE 256Gb 3 év gari
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest