Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Köszi szépen, remek

Egyébként egy érintő csere mennyibe fájna, hol úszom meg a legolcsóbban, tudtok valakit ajánlani?
-
GaborGh
őstag
Hali, tudnátok segíteni honnan tudok beszerezni matt üvegfóliát P7-re?
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Olyan üvegfóliát keresnék telefon elejére, ami alul felül fekete színű, ott ahol a telefon is fekete, létezik ilyen, tudtok ilyet linkelni?
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
-A telefon kijelzője alul a fekete részen, a Huawei feliratnál keresztben elrepedt egy esés következtében, az érintő szerencsére működik, honnan és mennyiért lehet rá üveget rendelni és kivel érdemes megcsináltatni?
-10-15 db app folyamatosan újraindul hiba lövöm ki, 15 perc múlva jelez a telefonom, hogy nagy fogyasztású alkalmazások futnak a hátérben, annak ellenére, hogy nem is használtam a telefont és minden appot kilőttem rajta, így 6-8 óra alatt lemerül a telefonom úgy, hogy alig használom!
Mit lehet ezzel kezdeni?-Valamint 50 db alkalmazás indul el magától automatikusan bekapcsoláskor és amikor be szerettem volna zárni, kiírja, hogy Root jog kell hozzá!
Másképp nem lehet ezeket kilőni? -
GaborGh
őstag
válasz
Evil Snowman
üzenetére
GSPLR:
Köszi.
Egyébként a 64 GB-os kártyával is elboldogul?
Fülhallgatót milyen minőségűnek találjátok, érdemes lecserélni? (Most egy Xiaomi Pistonnal szemezek)
-
GaborGh
őstag
Hali!
Memóriakártyából milyet ajánlanátok, amivel garantáltan kompatibilis a telefon?
Kinézett típusok:
Samsung EVO 32 GB - microSDXC UHS-I kártya és olvasó
(Up to 48 MB / s)
(Class 10)
5 260SanDisk 32GB Class 10 Ultra microSDHC UHS-I memóriakártya
(48MB/s, SD adapterrel)
5 470Elvileg 10 év garos mindkettő.
Ha tudtok jobbat és megbízhatóbbat, szívesen veszem.
-
GaborGh
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy előfizetéses, feltöltőkártyás, gyári független és milyen idős a telefon, ha erre esetleg van mód Imei és SN számból lekérdezni?
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Imei és SN szám alapján letudom csekkolni valahol a telefon előéletét?
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Üvegfóliát előre és hátra + egy keretet honnan érdemes beszerezni + még egy átlátszó, ultravékony szilikon tok is érdekelne, tudnátok konkrét linket adni?
Köszi
-
GaborGh
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Húúú, de gonosz vagy...

-
GaborGh
őstag
válasz
üzenetére
-Ha jelez a telefonom, hogy frissíthetem akkor előbb az OTA-sat kell feltenni, vagy kezdhetem egyből a Generálossal, illetve ez történhet Wifin, vagy ajánlottabb notiról kábelen keresztül, illetve biztonsági mentést készítsek előtte, vagy felesleges, ill. törlődnek-e frissítéskor a beállításaim, személyes adataim?
-Valamiért egyedi ajánlatot kaptam, a már fentebb említett feltételekkel + 1 autós töltő

Köszi a segítséged

Milyen védelmet javasoltok a készülékre, de nem csúfítja el?
-
GaborGh
őstag
válasz
üzenetére
"DE mindig érdemes lecserélni az OTA -n érkező frissítéseket a general verziósra."
Miért, pont előttem írták, hogy tökéletesen működik vele, illetve mennyire bonyolult ez a csere, nem jár gar vesztéssel, vagy téglásodással?
"Azért ezt a mobilbirodalmas dolgot megkérdezném. Vagy informálódtál? Mit mondtak pontosan a garanciáról? Azt látom, hogy saját garanciájuk van, meg gyártóit is írnak, ugyanakkor az ár mellett csak saját szervizüket írják."
Informálódtam és próbáltam utána járni szinte mindennek: 77.000 ft a telefon 27%-os 2 éves teljeskörű MO-i gyártói garanciával, melyet a Telemax szervizel, de csak a bolton keresztül fogom tudni érvényesíteni, mivel ők állnak egymással szerződésben, de ha véletlen megszűnne a bolt, akkor vihetem közvetlen a Telemaxhoz is, szóval a garanciám ebben az esetben sem fog elveszni.
-
GaborGh
őstag
válasz
orsacchiotto
üzenetére
Köszi szépen a gyors és megnyugtató választ.
Neten rendelem ezért 2 hetem lesz kipróbálni a telefont, hogy tetszik-e vagy sem
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Mobilbirodalomtól szerezném be a telefont, 2 év teljes körű gyártói garanciával (Telemax), van valakinek tapasztalata velük!?
A telefont nem szeretném romolgatni, mert nem értek hozzá, de viszont fontos lenne, hogy gyors, pörgős és akadásmentes legyen, főzött romok nélkül ez menni fog, mert csak akkor venném meg!??
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi