- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
Macipalika
csendes tag
válasz
csordog #7357 üzenetére
Üdv.
http://www.tok-shop.hu/termek/huawei-ascend-p7-oldalra-nyilo-tok-hivas-mutatoval-kalaideng-iceland-ii-feketeEzt a tokot vettem hozzá de megbántam, mert nem inteligens tok.
A kis ablak csak akkor jön elő ha letöltök egy programot hozzá és így a közelség érzékelő vezérli de nagyon rosszul. Sokszor villog össze vissza a képernyő.
Nem tudom hogyan lehetne átalakítani.
Próbáltam mágnessel megkeresni a kapcsolóját de azt csak hátul a kamera alatt érzékelte.
Esetleg erősebb mágnessel előről is menne?
Akkor se lenne jó mivel benne lenne a kis ablakba a mágnes. -
ufonauta
aktív tag
válasz
csordog #7357 üzenetére
Jó az ötlet, de most valahonnan mágnest szerezni és ráragasztani elég macerás. Nem beszélve róla, hogy nem igen lehetne szépen kivitelezni.
debi94
Lehet visszaküldöm neki és rendelek másik eladótól egyet. Ez volt az utolsó fekete darab neki. Lehet valami elfekvő cucc volt. Az se lenne baj, ha picivel drágább, de működjön rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest