Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Frissítsd le, B121 az egy ezer éves FW, azóta van már néhány.
A legegyszerűbb:
3 gombossal rá tudod tenni a B133 (EMUI 2.3), aztán B609 -et (EMUI 3.0, ha szeretnéd feltenni az újabbat) is.Összefoglalóban benne van a telepítés menete és a letöltési linkek is.
Szer.:
Feltéve, ha nem Vodás a készüléked. Mert ha az, akkor máshogy kell. -
WaGGu
csendes tag
sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy komolyabb játék futtatása közben (Injustice) eléggé elkezd melegedni a készülék, pedig hang nélkül, kis fényerőn játszom. Általában futott ahogy kell, de a felmelegedés mellé néha még meccs közbeni FPS droppok is történnek, mi lehet ennek az oka? Programokat általában zárva tartom, de ha fut is valami a háttérben, kell hogy legyen elég RAM.
Emellett néha újraindítottam emiatt a telefont, és bekapcsolás közben / PIN beírásánál fogta magát, és ismét újraindult, volt hogy 2x is, ez nem tudom mennyire szokatlan.
Végül pediiiig, nemrég jelezte csak a b133-ra való frissítést (b121-ről), de online frissítéssel nemigen akar sikerülni. (Letöltés után fail.) Eddig nem telepítettem semmilyen romot, nem piszkáltam 1-2 rootoláson kívül. Tudok / érdemes valamit próbálkozni, vagy hagyjam inkább?
Előre is köszi a válaszokat / észrevételeket

-
törölt tag
B613 -as módosított stock kernel. B609 -en használható, init.d támogatással. LETÖLTÉS.
-
ggeniuss
újonc
Sziasztok!
Sikerült összetörnöm a telómat. A sarka sérült és 5 repedés szál végigszaladt a kijelzőn. Itthon (touch+lcd) 33.000 Ft lenne a javítás, de találtam ebay-en 1500-ért csak érintőt hozzá.
Azt külön lehet cserélni normális minőségben? Tudtok esetleg szervízt ahol ezt megcsinálják? Esetleg valakinek hasonló eset?A segítséget előre is köszi!
-
törölt tag
Új custom kernel, ZEN-Kernel 2.3 -hoz. Letöltés INNEN.
-
törölt tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Annyi moddolt és custom ROM van, amit az összefoglalóban is megtalálsz. Folyamatosan frissülőre katt. Az esetlegesen felmerülő hibákat is megtalálod a ROM -oknál.
Lesz majd egy új fejezet, ami kitér az Xposed -re, Gravity -re. DE azt több formációban is akarom tesztelni, így idő kell hozzá. Az viszont biztos, hogy helyenként gondja van a system UI -val.
Külön Material One, MIUI, 2.3, 3.0. Utóbbi kettőbe kell jobban belemerülnöm. Az is tuti, hogy a módosított HRT kernelekkel nem nagyon tud együttműködni, tehát ajánlott a gyárit használni ez esetben. Universal Init.d miatt írom.
--------
Egy újabb kép a P8 -ról. Ez esetben a skicc:
-
ricsi8800gt
addikt
Van már P7-re valami főzött rom ?ami stabilan működik ?
-
repvez
addikt
válasz
üzenetére
Nálam nem sikerült a hozzásólás sem hiába nyomtam a reply re kiirta, hogy abba a topicban nem irhatok csak a question és trubleshootingba, átmentem arra a részre is,de ott is ugyan ezt irta ki.
Motorola DEfy részen szerettem volna érdeklődni abban a topicban ahol annak a helye lett volna,de nem engedte. Sajnos téglásitottam és arra akarok tanácsokat , hogy mit hogyan.
Néztem az összefoglalőt,de elsőre azt hittem, hogy ezek is csak ilyen egyéni téma variáciők és különbözö app beépitések
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Még záróképernyőn is kicsúszik, de csak ha 0, 3, 5, 6, 8, 9 -es szám van az időben
(aminek íves az alja):Megy is vissza a másik időjárás widget.
repvez:
Egy custom ROM van, a többi moddolt ROM.Bootloader az általában nyitott. Egy-két készüléken van zárt, de az bármikor nyitható. DE ez eddig is így volt.
10 hozzászólás az a linkelésre és a kép beillesztésre vonatkozik XDA -n. Hozzászólni lehet.
-
repvez
addikt
Amugy egy kicsit le vagyok maradva, mi ez a sok kép meg különözö rom elnevezések? ezek szerint már feltörték a bootloadert és vannak uj romok a gyári helyett?
Aki járatos XDA-n el tudná nekem azt mondani, hogy lehet oda egyáltalán postolni? mert én beregisztráltam,de bármelyik topicba is probáltam volna irni, mindenhol azt irta, hogy csak 10 bejegyzés után tehetem meg, de hogy szedjem össze a 10et ha sehova nem tudok irni?
-
törölt tag
Se7en 1.6 ROM (B133 -ra épül):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Néhány új program:
- AdWay HU
Reklám, letöltés blokkoló.
- Compass
Iránytű.
- Holo Light Reboot
Újraindítási menü: normál újraindítás, újraindítás recovery -ben, újraindítás bootloader -ben, kikapcsolás.
- OTA Updater
Se7en OTA updater kezelő.
- ViPER4Android FX
- Universal Init.dLetöltés:
- Se7en-Rom V1.6.zipElőkészület:
1.Csinálj egy biztonsági mentést a gyári app -ból. Nem érdemes minden alkalmazást kijelölni.
2. Telepítsd a B133 general verziót, amennyiben mókolt a rendszered. Ebben az esetben a következő lépést kihagyhatod.
3. Wipe.
4. Az openrecovery-twrp-2.8.1.0.img -t másold a c:/adb/ mappába.
5. ADB -ből flash openrecovery-twrp-2.8.1.0.imgAjánlott: TWRP -ből backup készítés a gyors visszatérés érdekében.
Telepítés menete:
0. Másold az SD kártyára a Se7en ROM -ot1. Telepítsd a Se7en ROM -ot TWRP -ből.
2. Reboot System
Normál módban indul újra a készülék. -
törölt tag
X-ROM v1 (B133 EMUI 2.3 -ra épül):
Letöltés:
- X2-Rom.zipElőkészület:
1.Csinálj egy biztonsági mentést a gyári app -ból. Nem érdemes minden alkalmazást kijelölni.
2. Telepítsd a B133 general verziót, amennyiben mókolt a rendszered. Ebben az esetben a következő lépést kihagyhatod.
3. Wipe.
5. ADB -ből flash openrecovery-twrp-2.8.1.0.imgAjánlott: TWRP -ből backup készítés a gyors visszatérés érdekében.
Telepítés menete:
0. Másold az SD kártyára a ROM -ot.1. Telepítsd a X-ROM -ot TWRP -ből.
2. Reboot System
Normál módban indul újra a készülék.------
(#7756) Tex:
Ügyes.
-
törölt tag
Közben megtaláltam egy Cseh oldalon a v1 -es X-ROM -ot. Sajnos ez csak egy pucolt 2.3 -as ROM. Nem rossz, ha valaki pucolt rendszert akar, csak arra számítottam, hogy ugyanazt lesz, mint a v2, csak kis eltérésekkel....
Egyelőre még nem tudom hogy lehet megoldani v2 -ben a Play -t, majd kiderül. Teljesen kínai ROM, persze teljesen magyar nyelven.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nekem most a Material nagyon bejön. Egy kis változatosság.

Illetve az X-ROM is bejönne, csak kellene kerítenem a v1 verzióhoz egy letöltőt...
---------
Jut eszembe. Aki Xposed -et használ (természetesen 2.5.1 -et), az próbáljon rá másik Gravity verzióra (ne a legújabbra). Most sajnos nincs fent EMUI, 3.0 meg főleg, így nem tudok rátesztelni.
Gravity -ből a 2.9.8 jött be a többi ROM -on is, talán a 3.0 -nál is így van, mert a magasabb verziók használhatatlanok.
INNEN tudjátok letölteni. A lap alján a Show older versions -ra katt és válasszátok ki a 2.9.8 -at.
-
törölt tag
Újabb, frissített témacsomag. 4 giga, 2015. márciusi update.
Mega -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Az itteni aprón van 25 -be is, de amúgy magánszemélyek is ennyiért szeretnék eladni több helyen is. Ez azért elég vicces azok után, hogy használtan egy P6 35-50 között, egy P7 pedig 50-65 között mozog.
Persze azért írtam ezt az árat, mert ezt érdekes szembeállítani olyan készülékkel, amire már biztos nincs gyártói garancia.
Az új áruk (főleg normális garanciával és/vagy helyről) persze nem ennyi.
-
törölt tag
X-ROM v2-re visszatérve:
Nem megoldható a Play Áruház., a v2 -vel van gond. Megpróbálom feltúrni a v1 -et, mert abban működik, aztán visszatérünk rá. Gondolom senki nem szedte le a korábbi verziót innen?!Linkelték a hozzászólások között a v1 -et, de már nem aktív a link... Szóval vagy feltúrom, vagy felrakatom valakivel.
-
törölt tag
válasz
fatomas673
üzenetére

-----
Az összefoglalóba beírtam a két köztes, illetve a B613 -as és a B615 -ös FW -ket is. Utóbbi 2 frissítés nálunk még nem elérhető, ettől függetlenül a neten találkozhattok velük.
-
fatomas673
tag
Köszönöm a segítséget porterocka már teljes EMUI 3.0 élvező vagyok! A vendort simán felraktam az sd kártyára onnan pedig az EMUI telepítőből felraktam. Fél perc sem volt és vidámság! Mégegyszer köszönet a fórum minden áldozatkész tagjának.
-
savliget
tag
Sziasztok!
Ma, miután többször próbáltam hívni egy foglalt számot, egyszer csak megjelent valami "ussd kód..." üzenetet, ami gyorsan el is tűnt, majd rögtön utána az "mmi kész" ablakot dobta fel.Ezek mit jelentettek?

Köszönöm
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu
üzenetére
Lefrissitettem vele, de a GPS status proginál vagy 11 mühold is zöld volt,de a legpontosabb érték az 8m volt csak de a jellemző inkább a 12-16m. és folyamatosan ugrált nem maradt stabil egyik értéken sem.
Pedig wifi mobil adat és a nagy pontosságú GPS is be volt kapcsolva. -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Én sportoláshoz vettem egy 4 colos Windows -os mobilt a mérete és az egyszerűsége miatt. Kár, hogy szinte semmivel nem kompatibilis.
...úgyhogy ment is vissza a "piacra".Gondolkoztam egy P1 -en, csak kár hogy Magyarországon a boltok elmebetegek.
-
zeon.hu
nagyúr
Frissítsd az A-GPS adatokat.
Pl GPS Status-ban van ilyen funkció. -
repvez
addikt
válasz
üzenetére
Valaki használja sportoláshoz a telefont GPS-el?Mert a héten kezdtem neki a futásnak és azt vettem észre, hogy a régi telefonom a DEFY egyenletesebb mérést végzett, nem irom , hogy pontosat,mert az sem biztos, hogy a megfelelő magasságot irta,de legalább egy sik területen 1-2m szórást mutatott.A P7 nálam most olyan mintha EKG-t néznék ugyan azon a távon 20mes kitérések és gondolom akkor már a sebesség sem olyan pontos.
Ami nálam a lényeges lenne, hogy lássam, hogy egy bizonyos távon javult e a szintidőm,de ha össze-vissza ugrál akkor ez nem jó viszonyitás lesz.Oké nem profi versenyző vagyok és nem is lehet tized mp-re pontos egy GPS,de azért ne legyenek benne félperces eltérések.
Nagy pontosság van beállitva. A glonass és egyéb pontosság növelő dolgokat hol lehet beállitani?
-
törölt tag
válasz
Steve309
üzenetére
Elvileg Google fiókból is át lehet menteni. Most néztem meg egy másik telefonnál és ott nem tudok gyári ROM -on vCard -ból telefonszámot becsalni. Google fiókból viszont igen.
Persze itt mindegy, mert működik, csak meglepődtem... Én ezt alap dolognak gondoltam.
Régen azzal szenvedtünk sokat, hogy nem lehetett minden telefonra névjegyet átköldeni, mert a legtöbb esetben csak saját márkán belül működött. Most meg ez... Azt hinné az ember, hogy tanulnak a gyártók a hülyeségeikből.
-
törölt tag
válasz
Steve309
üzenetére
Igen, én is arra szoktam menteni. Az a leggyorsabb.
Persze a gyári backup menti a telefonkönyvet, híváslistát és az SMS -eket is egyebek mellett. DE ez más rendszerről való átköltöztetésnél érdektelen.
Ez az alap droid eleme, általában nem szokták kivenni. Illetve ha valamelyik gyártó kiveszi a szoftverből, az elég nagy butaság.
-
Steve309
csendes tag
Sziasztok, oly egyszerű kérdésem lenne, hogy a lementett .vcf telefonkönyv fájlt felismeri a teló?
-
törölt tag
Valaki fel tudna dobni egy képet a hívásrögzítőről? EMUI 3.0 -n! Hívás közben úgy, hogy ki van bontva a "menü". Csak előtte törölje ki a nevet és a hívószámot. Illetve a képet is, ha van.

Valakinek meg akarom mutatni, de nekem most nincs fent EMUI.
-
törölt tag
válasz
fatomas673
üzenetére
Én mondjuk fizetőset használok, de le lehet tölteni a trial -t pl. innen (IS): [link]
30 napig ingyen használható. Szerintem frankó kis program, beágyazott videók letöltésére is.
Nekem úgy tűnik, hogy a Huawei oldalnál nem a szerverrel van a gond, hanem a limit van visszavéve. Ezért van az, hogy pl. este 10 felé egyszerűen le lehet tölteni. Ráadásul ugye ezzel a programmal simán lejön max. sebességgel.
-
törölt tag
válasz
fatomas673
üzenetére
Az összefoglalóban leírtak szerint menni fog.
Használj Internet Download Manager -t. Azzal gond nélkül és gyorsan lejön.
-
fatomas673
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni Vodafonos P7 -re. EMUI 3.0 terén. Letöltöttem a Huawei hivatalos olfaláról a B609 frissítést a vendor file-al együtt, de hibaüzenetet kapok újraindítás után. A telefon alapműveleteivel szerencsére nincs baj, csak a mozgásérzékelés menüpont alatt nincs semmi. A fenti oldalról azóta nem lehet letölteni semmit ezért akinek van letöltött B133, illetve B129 Vodafonos frissítés az legyen szíves ossza meg velem. A segítséget előre is köszönöm!
-
Deeday
senior tag
válasz
üzenetére
Szép a felülről lehúzható menünek a szín összeállítása. Wifi mobiladat zseblámpa stb - re gondolok. Nincs valami téma 3.0ra amiben jól látható hogy ki vagy be van kapcsolva? Mert a gyáriba ez a fehér szürkés némi külsőfényben alig látható. Root meg mókolás nélkül meg lehet ezt oldani esetleg?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyelőre a Play -t nem tudom megoldani, de jelenleg nem is tudok éjszakába nyúlóan próbálkozni, úgyhogy hétvégén visszatérek rá. Holnap már szükségem van néhány gyári cumóra. Egyébként "pontpontpont" jó a ROM, tetszik.
Addig beleírom az összefoglalóba a ROM -hoz, hogy mi a helyzet.
-
törölt tag
X-ROM v2 (B133 EMUI 2.3 -ra épül) (kínai ROM magyar nyelvvel):
Néhány új program:
- HiVoice
Hangrögzítő.
- Profilok
Beállítható profilok szerint a hangerő, Wifi, BT...stb.
- HiCare
Huawei információs központ (3.0 -ból már ismert).
- App Center
Play Áruház kínai megfelelője.Egyéb újdonságok:
- Universal Init.d
- KangoVIP Tools
- Értesítési sávon:
. 4G kapcsolás
. Értesítés kezelés
. Mipop
. Performance Mode
- Hívásrögzítő gyárilag a ROM részeLetöltés:
- X-V2.zip
- UPDATE-SuperSU-v2.16.zipElőkészület:
3. Wipe.
Telepítés menete:
0. Másold az SD kártyára a ROM -ot és a SuperSU -s zip -et.1. Telepítsd a X-ROM -ot TWRP -ből.
2. Telepítsd a UPDATE-SuperSU-v2.16.zip -et TWRP -ből.
3. Reboot System
Normál módban indul újra a készülék.-----
Úgy látom a kínai P7 -es ROM -ra épül teljesen.
Mindjárt megpróbálom felvarázsolni rá a Play Áruházat. Szerintem menni fog, mert van rá néhány módszer.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Robotporszívók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(aminek íves az alja):
Mást piszkáltam és véletlenül jött össze. Most bogarászom, hogy mi volt az. Szerintem Nova -ból nyomtam be valamit.