Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Sonarr és Radarr
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
sanyee75
üzenetére
Ezekkel tisztaban vagyok. Csak azt nem ertem, h akkor minek eroltetik a fullHD kijelzot (ugy az egesz mobiliparban), ha amiatt megerosebb hardware kell, viszont az aramellatasr nem igen tudjak fejleszteni...
Amugy a htc sem birt ki egy napot, en nagyon intenziven hasznalom a telefonokat. Nem is ertem, amikor ilyen 2-3 napos hasznalati idoket olvasok... Ott mit jelent a hasznalat? Adattarolas?
az tenyleg energiatakarekos.
De amugy ezert talaltak fel a szivargyujtos toltot meg a powerbankot. Es az is tiszta, h a fHD-nek ez az ara. Csak ugy orulnek (es szerintem sokan masok is), ha ez az akksis dolog is fejlodne. Vagy jobb lenne az optimalizalas, lasd iphone6, amiben joval kisebb akksi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro 512Gb
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az tenyleg energiatakarekos.