Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zotya21

senior tag

válasz Newlachka #3716 üzenetére

hát még az is lehet én nemtudom szóval a mobilkereskedes.hu -ról nem szabad venni semmit

végül is azt írja a kritériumokhoz hogy szabálytalan szoftverfrissítés
    hátha ota-n frissítettem az szabályos :DD

hát meg jah a hardvert nem ölheti meg a hivatalos rom majd kíváncsi leszek mit találnak ki hogy mit csináltam vele
    mert valamit biztosan

porterocka hát a végén hibát nem ír de az értesítéseknél ugyanúgy ottvan a hibaüzenet

emui 3 mat meg biztos nem akarok rátenni így mert ugyse lenne értelme ha visszakel küldeni

de ami még gáz lesz ha ki is cserélik
    én mnidenképpen szeretem a legújabb szoftvereket szóval ha kijön az emui biztos frissíteni akarom :DDD

és ha megint így járok akkor XDDD

persze akkor már nem fogok csak úgy

de én igazából azt nem értem ha nekem pl a recovery kb a pc-n a biost jelentené
    akkor mi köze van egymáshoz a különböző verzióknak ha leformázza meg újrarakja őket
    meg ha már valaki függetlenítette akkor miért nem lehet felnyomni rá megint XD

jah és egy tipp amivel mnodjuk megtudnám jelölni a telót mielőtt visszaküldöm ? (megkarcolni nem karcolnám meg XD)

azért hogy ha ezt küldik vissza tudjam fekete alkoholos filc pötty fekete telón talán még nem észrevehető nekik ha meg nem mossák :DDD

Új hozzászólás Aktív témák