Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KKrisz751
aktív tag
Én is sokáig MX playert használtam. Jól is működött, de volt videó amit nem játszott le.
Mivel az asztali gépemen is KM Playert használok, így erre is leszedtem. Össze is lehet őket párosítani.(Sose próbáltam)
Mondjuk az fura, hogy a telefonon FHD-ban felvett filmet, a kmplayer szépen le is játsza a telefonon, de az asztali gépem akadva játsza le. (igaz ez egy nagyon régi gép, de azért ez nem egy FHD blueray méretű, szintű filmet vesz fel a telefon se.)
Na majd lepróbálom öregem új laptopján. Lehet csak kódek hiány, verzió gond van -
törölt tag
Ez szerintem a lejátszó hibája, mert néhányan panaszkodtak már rá. Mind a kettőre, hogy kivettek belőle valamit, meg nem játszik le mindent...stb. Nem tudom már pontosan.
MX Player -nek amúgy van fent codec (ARMv7), több fajta is, Play -en.
BSPlayer -t én még megpróbálnám a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- iPhone 17 Pro Max 512gb Cosmic Orange
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő