Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
#86973952 #3674 üzenetére
ahham
szóval akkor azért akart 121 ről 133ra
hát nem sokat próbálkoztam a 121 el mert csak a sim kártya miatt tettem fel (a 2-3 évessel próbálkoztam)
felmenni simán felmentek persze mindegyik frissítés végén cust fail van nemtudom az normális etehát hálózat annál sem volt
125 öst nem volt alkalmam felrakni mert nemtaláltam sehol l10 re
133 on sem volt semmi gond a hálózaton kívülviszont közben bátorkodtam a szervíz menüben csak belépegetni miylen beálítások vannak
esetleg van e hálózattal kapcsolatos
és a cdma dial mode alatt semmi nemvolt bejelölve relay mode vagy network mode és ugye ki se enged anélkül hogy egyiket be ne nyomnám de ez mondjuk lehet azért mert most nincs bent sim kártya ami még ma lesz új
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest