- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #19677 üzenetére
A hangerő növelés az érdekes már csak. Ha jól láttam a leírásban akkor azokat kell keresni és át tenni a pároméról. (A build.prop fileok nem telefon specifikusak? Mindegyiken ugyan az? (nyilván amit én írok át benne az nem) De lényegébe nem függ attól, hogy milyen programok vannak telepítve a telón.) Mert ha ugyan az akkor elég átpakolgatnom a pároméről és megvagyok. (jó lenne tudni mi az eltérés a fileok közt akkor még ellenőrizni is tudnám hogy jó lett-e.
Más:
Tegnap kutakodtam XDA-n ahogy írtad.
A hívókép növelést és a felvétel rögzítést leszedtem onnan feltettem és működik is.Páromén igen működik minden, rootolt is, de cwm van fent neki.(Bár xda-n találtam a 3.0.3 as twrp ami elvileg megy a 4.4.2-n is hibátlanul, még nem raktam fel)
Vicc mondjuk, hogy van mentésem is meg neki is, de sose tettem vissza róla. Neki nem volt azóta gondja.
Én meg csak akkor cseréltem ha föl vagy le upgrade-eltem. Így szintén nem tettem vissza mentésből romot a P7-eseken.Anno napi szinten pakolgattam a romokat a samsungon, de valahogy P7nél van egy ellenérzésem.
Egyszer próbáltam még az elején és 2 napig kínlódtam önerőből a bootloop-ból a kimászni. Nem is igen tudom hogyan sikerült, de valahogy recoverybe léptem, és a gyári rom helyre tette, így azóta hanyagolom a visszaállítást.Anno Gio-n egy verziós 2.36 rom volt így max a cián 7 vagy egyéb hacklet romok közt kellett váltogatni. De nem volt feljebb vagy lejjebb. Volt hogy munka közbe váltottam romot így 3 szor..
De pl meg nem tudnám mondani, hogy ha B609 re cwm vagy twrp vel mentett B852 rá tudom-e tenni és vagy vissza tudom-e tenni.(oda vissza) Vagy pl V5-re visszaállítani a B609-et mentésből.
(Tippem az hogy nem), de ha nem akkor meg ha gyárit rakok fel, már fejből rootolom ki, és parancssorozom be a recoveryt, stb..,
Számok mentve googlira, naptáram is ott van, levelek is guglisok, lényegébe csak sms és hiváslistát kell vissza állítanom, meg az ikon rendet a lapokon, csengőhangot, meg sms hangot.(az meg a gyári biztonsági mentés megoldja)
A playről meg leszedetem a legfrissebb használt progikat.Lényegébe az 3 betűs navira kellene csak mentés azt nem tudom playről vissza tenni. De az meg ott van kártyán vagyis elég csak apk-t telepíteni.
De lehet egyszer el kellene játszogatni P7-en is vele.
(Gondolom nem szemeteli tele a telót ma már.... Anno volt hogy 4-5 csere után elkezdett elfogyni a belső tárhely samsungon, és kellett egy gyári flashelés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest