- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #19673 üzenetére
Ha látnátok a Nougatot nem reklamálnátok az akku miatt.
Nekem kellett romot csinálni, hogy ne merüljön egy éjszaka alatt 35%-ot.
Az asszonyka telójára visszatérve, ha azon megy minden rendesen, miért nem csinálsz egy nandroid mentést és teszed fel magadnak. Ilyenkor a system, data, boot, cust, vendor mappákat kell visszaállítani.
Az FR-nél meg nem azt választottad ki, hogy beállítás újként, az miatt pakolt vissza mindent.
Sokan itt rontják el, így meg egy semmit nem ér.
A linkekről annyit, hogy Porterocka félisten eltünt a linkjeivel együtt.
Valamelyik mega tárhelyemen lehet valahol megvannak a dolgok. Délután ha magamhoz térek, szétnézek neked.
A hívóképnövelést az XDA-n is megtalálod Kitkat rendszerhez. Lollipophoz ott ne keresd, mert azt én csináltam, rajtam kívül meg nem tudják megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest