Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

Na. Érdekes dolgot tapasztaltam.

B852-t használtam jó ideje. Root nélkül, Problémám egyike volt, hogy merült rendesen. Nem tudom miért, de merült. 1 nap alatt normál használat mellett, ami nekem reggeli 4 óra online rádió. 20% lett estére, úgy hogy délután wifi és szinkronizálás. (reggel 4 óra online alatt 100-ról 48 ra esett.)

Aztán el kezdett haldokolni 3 hónap után a rendszer. Törölhettem bármit. Sőt a wipe után, vissza pakolgatva egyesével és nem vissza állítással, is hamar haldokolni kezdett.
    Tárcsázáskor 2mp várakozások. Néha olyan lassan kellet húzni az ujjam, hogy felnyissa a telót, hogy közbe elaludtam.Meg néha az online rádió dupán szólt.
    Volt hogy az n7 playert bezártam, taskot töröltem de szól tovább.

Aztán V5 pár napig, és bár gyors de mega szinkron nem jött össze ahogy annak kellett volna.

És ahogy párom P7-esét néztem rájöttem az 1 éve megy ugyan azzal a B609-el amit anno felraktam neki.

Nosza én is felraktam.
    Atom stabil. Tárcsázás azonnali, egyből ki is cseng.
    Root van, mert még nem fejeztem be, de érdekes, hogy online rádió mellett 58 ig merül csak 48 helyett.
    Délután kettő óta wifi és szinkron megy de még 30% a 10 helyett.
    Ez nem kis különbség és ugyan za a telefon amin a B852 necces volt)

Ja és az üres járat.
    B852 nél Szombat reggel 8-tól este 10 ig - 100ról 87re merül, (10%)
    B609 nél 97re (3%)

Mindegyiken frissítve minden, autó frissítésben a gugli.
    ---------------
    Ellenben egy csomó link az összefoglalóban nem működik.
    Pl ahol a hangerő növelés torzítás mentesen fileok lennének, (nem tudtam leszedni, ami nekem van azt meg egy nem tudom már mié de összeomlott a rendszer tőle. Pedig régen fent volt.

hívókép növeléshez való link is valami gond van vele, attól is kinyiffant a B609, pedig páromén is fent van.

Ja és a hangrögzítős résznél is valami hibádzik. Mert arra behal a tárcsázó, Nem indítja ez tárcsázó programot,ugyanakkor betárcsáz és hívja is a célt, csak éppen letenni nem lehet, tök más 3 gomb van fehér alapon a képernyőn. a hívás közbeni felület helyett, egyik sem letétel, sőt nem is híváshoz kapcsolódó - már nem emlékszem mi)

Új hozzászólás Aktív témák