Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
coyote55
üzenetére
Idézek a szavaidból "Nem akadt, nem nyávogott a kevés memória miatt." Na a P7 az én verziómnál még egyszer sem produkált ilyet.

A másik, azért van 5" telefonom, mert ezt még nyugodtan elfér a kezemben. Nagy az esélye a P9-nek, hogy a mérete miatt nem fogom megvenni.Inkább a P7-ből csinálok, egy szuper telefont.

igen, ezt főként neked írtam a privátba írt üzenetre. Berakjuk majd az összefoglalóba is. 
Mindenkinek!
Tudom, teleszemeteljük a fórumot a problémákkal, de azért van! Többször kértem mindenkit, hogy a problémáját ide írja és ne privátba, talán másnak is ez a gondja, és nem kell mindent 10x leírni.
Ha valakinek gondja van, az keressen vissza a fórumban, mielőtt felteszi a kérdését.Köszönjük, Zeon és Én!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- Hobby rádiós topik
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Call of Duty: Black Ops 7
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest