- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarTom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Elérkezett az idő, hogy visszatérjek a B609-re.
Fentebb, már többek által is említett apróbb bosszantó kis hiányosságok miatt döntöttem így.
Az üzem idő és a memória használat valóban sokkal jobb lett a felhasználói szokásaimat tekintve.De sajnos kevés a teljes boldogsághoz.
A legjobban engem az piszkált, amivel korábban a Samsungos ismerőseim előtt villogtam
Amikor rányomok egy alkalmazásra amazonnal reagál, illetve amikor a névjegyzéket elindítom, az azonnal listázza és akadás mentesen görgeti a több száz tételt!
Ez nagyon hiányzikA kérdésem a visszatéréssel kapcsolatban, hogy L10-hez melyik UPDATE.APP-t használjam?
Azt amelyik az összefoglalóban van és 139,4MB a mérete, vagy azt amelyik a Huawei hivatalos magyar oldalán van fent: P7 Rollback Version and Package (Android 5.1~Android 4.4)
Ez utóbbit kicsomagolva két zip-be csomagolt mappát tartalmaz:
- Android 4.4 target version P7-L10V100R001C00B623.zip 1257MB
- android 5.1 rollback to android4.4 transition package.rar 22MBA készülékemen semmilyen extra mókolás nem történt (root, twrp stb) Gyári T-s romra ment fel a B609 és arra B839 a 3 gombos eljárással.
Előre is köszönöm.
Az összefoglalót és a teljes fórumot már végig olvastam, bizonyos részeket többször is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest