Hirdetés
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katonasdani
csendes tag
Előfordulhat, hogy Én nem vettem észre az eddigi fórumbejegyzésekben az alábbi hibákat, amit a P7-esem produkál, melyben segítségeteket kérem. Sajnos nem megy a zseblámpa funkció, de fényképezésnél megy a "vaku" ám sajnos a kameránál se kapcsol be a fény.
A másik problémám a készülékkel, hogy nagyon belassul a messenger majd le is áll, vagyis feldobja a várakozik lehetőséget is, de nem úgy pörög ahogy kellene, annak ellenére, hogy nem használom sokat. A legújabb frissítés van a készüléket. Esetleg valami ötletetek a fenti problémára? Előfizetéssel vettem a T-mobilnál és eleinte ezeket a "bajokat" nem produkálta a készülék. Vigyem vissza és garanciába vetessem fel hibaként a "vaku, fény" problémát? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest