Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
barky
tag
Sziasztok
Láttam itt a forumon rengeteg témát a készülékre van egybe (1,2,3) egy 4 gigás pack
nem tudja esetleg valaki hogy melyek lenne az ilyen idézem "cuki, habos babos rózsaszínes" témák (barátnőm kijelentése)
Vagy ha feltudnátokk tőlteni ilyen nőiesebbcsajosabb témákat megköszönném...
-
barky
tag
válasz
#86973952 #6873 üzenetére
A 15 ezer még baráti ár én ilyen 40-50 ekre saccoltam
utánna fogok nézni gondoltam ide irok elsőnek hátha tud valaki valamit mert járt már igy a panel elvileg nem sérült de nem tudom pénteken találkozok barátnömmel de beszéltem vele az elöbb is szoval hívást tud indítani...illetve az erintőpanel is müködik (bocsi a hibákért tabrol pötyögök)
-
barky
tag
Ha betört az üveg a készüléken mennyiért javítják cserélik ki? Müködik maga a telefon meg minden de 6 cm hosszan és 2 cmer szélesen bevan fepedve a kijelző...halványabbak a színek a törésmentén egy kus részen minden színben pompázik a telefon
-
barky
tag
Sziasztok az alsó navigációs sávot meg lehet változtatni emui 3.0 alatt? barátnőmnek volt valami hello kittys izéja a 2.3 alatt és azt vissza szeretné kapni és azert síránkozik
valami ötlett mert az agyamra megy vele
köszönöm a segítséget..
-
barky
tag
Ha valaki talál (csinál) egy Hello Kitty's témát annak az illetőnek nagyon hálás lennék ha feltöltenné ide nekem (link)
-
barky
tag
Sziasztok
Barátnőm kapott karácsonyra egy ilyen huawei p7 telefont vannak rá témák letöltöttem egy párat rá is került a készülékre.. Az éérdekelne engem hogy hogyan is lehetne ezeket a témákat feltelepíteni az eszkőzre? Kell hozzá külön progrsm vagy mi a titok?
Az sd kártyára pakoltam neki..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest