- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
InFRaReD
csendes tag
Jogos: rosszul fogalmaztam, elnézést, talán kicsit túlságosan sarkított volt.
Szerintem az nonsense, hogy valaki félévente új telefont vesz, csak hogy elmondhassa hogy nekem a legújabb van. Láttam tizenéveseket!! 300k plsuzt kiadni Szifon5-ért - ilyesmire gondoltam. De: az teljesen más, amikor alákapar valaki még 2 évet a szolgáltatójához, meg más az hogy ha teljes áron megveszel valamit. Én elvből nem vagyok hajlandó aláírni hűséget, semmilyen szolgáltatóhoz: ne legyek röghözkötve azért, hogy olcsón elhozzak egy telefont, majd még 2 év alatt a telefon árának többszörösét tömjem vissza a zsebükbe. Aztán ha esetleg valami gond adódna és emiatt továbbállnál, akkor nekiállnak kötbérezni.
Desire? volt neked Desire-öd? A gyárilag kispórolt belső memória miatt felraksz 5 appot és már hisztizik a telefon, hogy akkor most tán szedjél le valamit, mert megtelelt. Az egyetlen megoldás az emberi használat felé az S-OFF, root és custom rom szentháromság, nem egyet kipróbáltam: mindegyiknek az a vége hogy 1-2hónap használat után kifagy, laggol, szenved a rom. Arról ne is beszéljünk, hogy a HTC annyira up-to-date-en tartotta az akkori flagshipjét, hogy összesen volt rá 1 sw frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest