- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
Neten van 50 teszt már angolul, de még youtube-on is, illetve szavazások is: [vote]
vote
vote
teszt
tesztA lényeg, esetek 80-85% aki probálta mind2-t, (gondolok itt a netes teszterekre) a HTC -t választaná.
Pl. olyan public szavazást még nem találtam ahol S4 nyert volna minden marketingjének ellenéreAngolul érdemes egy két tesztet elolvasni lehetőleg minél frissebbet (ott már valoszeg nem laggol annyira az S4, illetve A HTC One kameráját updatelten nézik).
Összességében amiben jobb a HTC:
- éjszakai kamera, foto
- közeli tárgyak fotozása
- sebesség (itt pl. jól látszik, hogy a galaxy S4 alul marad: video
- képernyő (fehér kevesebbet fogyaszt, kb 2x fényesebb, nagyobb a ppi száma, szebbek a színek (kivéve a fekete) , napos időben is látszik
- kamera nagyobb szögben lát
- kamera szoftver (ez szubijektív)
- videoban a hang, illetve a video stabilizátor, illetve szerintem a felviétel minősége is jobb, de ezt lehet csak én látom bele, de az biztos, hogy nagyobb szögben tud felvenni
- anyagminőség
- tárhely (belső mem. gyorsabban futnak a dolgok, S4-en lévő belső 7Gb lehet csak appot tenni, ami mem. kártyán van azt lassabban olvassa
- tökéletesen fut, nem laggol mint az S4 (ezt valoszeg javítják majd)Hátrány:
- nehezebb szerelhetőség
- nem cserélhető az aksi, csak szervízben
- ha betöröd drágább cserélni a képernyőt szerintem(bár azzal nem lesz könnyű dolgod
video
- ha leejted szerintem jobban sérülhet mint az S4
- fényes nappal az S4 jobb képeket csinál (ez zoomolásnál jön elő főleg - de pl. a nappali videoknál szerintem megint csak az One nyer)
- nincsen egy csomo (feles) feature, amit mellesleg sokan fagyasztanának mert emiatt laggol az S4
- szervizelése több idő (nem jönnek házhoz mint a Samunál, illetve szerintem ha lejár a gari akkor drágább javítani)
- kesztyűben nem lehet használni (van spec. kesztyű erre)
- nincs multiwindov, csak multitaszking (az mind2ben van)
-nem bővíthető mem. kártyával (kinai verzió 2 simes és azt pl. lehet bővíteni, de az itt nem fog megjelenni)Kb ennyi.
Amugy valaki szerkezthetné az 1. hsz,t mert ezt a kérdést kb. minden 2. nap megkérdezi valaki....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest