Új hozzászólás Aktív témák

• NandorHUN

addikt

válasz anonym1s #6069 üzenetére

Neten van 50 teszt már angolul, de még youtube-on is, illetve szavazások is: [vote]
    vote
    vote
    teszt
    teszt

A lényeg, esetek 80-85% aki probálta mind2-t, (gondolok itt a netes teszterekre) a HTC -t választaná.
    Pl. olyan public szavazást még nem találtam ahol S4 nyert volna minden marketingjének ellenére :D

Angolul érdemes egy két tesztet elolvasni lehetőleg minél frissebbet (ott már valoszeg nem laggol annyira az S4, illetve A HTC One kameráját updatelten nézik).

Összességében amiben jobb a HTC:
    - éjszakai kamera, foto
    - közeli tárgyak fotozása
    - sebesség (itt pl. jól látszik, hogy a galaxy S4 alul marad: video
    - képernyő (fehér kevesebbet fogyaszt, kb 2x fényesebb, nagyobb a ppi száma, szebbek a színek (kivéve a fekete) , napos időben is látszik
    - kamera nagyobb szögben lát
    - kamera szoftver (ez szubijektív)
    - videoban a hang, illetve a video stabilizátor, illetve szerintem a felviétel minősége is jobb, de ezt lehet csak én látom bele, de az biztos, hogy nagyobb szögben tud felvenni
    - anyagminőség
    - tárhely (belső mem. gyorsabban futnak a dolgok, S4-en lévő belső 7Gb lehet csak appot tenni, ami mem. kártyán van azt lassabban olvassa
    - tökéletesen fut, nem laggol mint az S4 (ezt valoszeg javítják majd)

Hátrány:
    - nehezebb szerelhetőség
    - nem cserélhető az aksi, csak szervízben
    - ha betöröd drágább cserélni a képernyőt szerintem :D (bár azzal nem lesz könnyű dolgod :D video
    - ha leejted szerintem jobban sérülhet mint az S4
    - fényes nappal az S4 jobb képeket csinál (ez zoomolásnál jön elő főleg - de pl. a nappali videoknál szerintem megint csak az One nyer)
    - nincsen egy csomo (feles) feature, amit mellesleg sokan fagyasztanának mert emiatt laggol az S4
    - szervizelése több idő (nem jönnek házhoz mint a Samunál, illetve szerintem ha lejár a gari akkor drágább javítani)
    - kesztyűben nem lehet használni (van spec. kesztyű erre)
    - nincs multiwindov, csak multitaszking (az mind2ben van)
    -nem bővíthető mem. kártyával (kinai verzió 2 simes és azt pl. lehet bővíteni, de az itt nem fog megjelenni)

Kb ennyi.

Amugy valaki szerkezthetné az 1. hsz,t mert ezt a kérdést kb. minden 2. nap megkérdezi valaki....

Új hozzászólás Aktív témák