- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
Neten van 50 teszt már angolul, de még youtube-on is, illetve szavazások is: [vote]
vote
vote
teszt
tesztA lényeg, esetek 80-85% aki probálta mind2-t, (gondolok itt a netes teszterekre) a HTC -t választaná.
Pl. olyan public szavazást még nem találtam ahol S4 nyert volna minden marketingjének ellenéreAngolul érdemes egy két tesztet elolvasni lehetőleg minél frissebbet (ott már valoszeg nem laggol annyira az S4, illetve A HTC One kameráját updatelten nézik).
Összességében amiben jobb a HTC:
- éjszakai kamera, foto
- közeli tárgyak fotozása
- sebesség (itt pl. jól látszik, hogy a galaxy S4 alul marad: video
- képernyő (fehér kevesebbet fogyaszt, kb 2x fényesebb, nagyobb a ppi száma, szebbek a színek (kivéve a fekete) , napos időben is látszik
- kamera nagyobb szögben lát
- kamera szoftver (ez szubijektív)
- videoban a hang, illetve a video stabilizátor, illetve szerintem a felviétel minősége is jobb, de ezt lehet csak én látom bele, de az biztos, hogy nagyobb szögben tud felvenni
- anyagminőség
- tárhely (belső mem. gyorsabban futnak a dolgok, S4-en lévő belső 7Gb lehet csak appot tenni, ami mem. kártyán van azt lassabban olvassa
- tökéletesen fut, nem laggol mint az S4 (ezt valoszeg javítják majd)Hátrány:
- nehezebb szerelhetőség
- nem cserélhető az aksi, csak szervízben
- ha betöröd drágább cserélni a képernyőt szerintem(bár azzal nem lesz könnyű dolgod
video
- ha leejted szerintem jobban sérülhet mint az S4
- fényes nappal az S4 jobb képeket csinál (ez zoomolásnál jön elő főleg - de pl. a nappali videoknál szerintem megint csak az One nyer)
- nincsen egy csomo (feles) feature, amit mellesleg sokan fagyasztanának mert emiatt laggol az S4
- szervizelése több idő (nem jönnek házhoz mint a Samunál, illetve szerintem ha lejár a gari akkor drágább javítani)
- kesztyűben nem lehet használni (van spec. kesztyű erre)
- nincs multiwindov, csak multitaszking (az mind2ben van)
-nem bővíthető mem. kártyával (kinai verzió 2 simes és azt pl. lehet bővíteni, de az itt nem fog megjelenni)Kb ennyi.
Amugy valaki szerkezthetné az 1. hsz,t mert ezt a kérdést kb. minden 2. nap megkérdezi valaki....
-
Szpisti
addikt
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
Szeva.
A 2 év garanciába a az akksi is beletartozik, de azután sem probélma, mert egy normális szervízben kicseréltetheted.
A menüsor pedig (most már biztos) kikapcsolható lesz a következő (4.2.2-es) frissítéssel. (Vannak itt linkek, olyan sokat nem is kell visszaolvasnod.) -
Nightfall75
tag
válasz
anonym1s #6069 üzenetére
"Ha esetleg 1-1,5 ev utan zarlatos lesz, dobjam ki az egesz telefont az akksi miatt?"
Ha nem sufnigsm boltban veszed, hanem ott ahol gyártói garanciával adják, akkor két évig kicserélik ingyen az akksit, ha bármi gondod lesz vele. A HTC Li-polymer akksit használ, ezekre nem jellemző az, hogy zárlatosak lesznek és nem is érzékenyek annyira a túltöltésre mint a Li-ion társaik.
"Allitolag kameraban az s4 sokkal jobb"
Attól függ mire használod. Ha napos időben készült tájfotókat szeretnél plakát méretben szeretnél kinyomtatni, akkor jobb az S4, de még jobb egy dSLR. Webre, közösségi oldalakra, vagy simán csak a monitoron visszanézésre jó minőségű fotókat tudsz a HTC-vel is lőnni. Az esti, illetve a beltéri, kevés fénnyel készült fotók esetében viszont a HTC mossa le gyakorlatilag a jelenlegi teljes mobilpiacot (a Lumia 92* kivételével).
"a menu sor a kijelzo aljan, a htc felirat felett...allandoan ott volt"
Erre a hamarosan (várhatóan 1-2 héten belül) érkező frissítés fog nyújtani megoldást. Be lehet majd állítani a Home gomb hosszan nyomását a menü aktiválására, és ezután már nem fog megjelenni többet a fekete menücsík. Ez a mizéria egyébként az ICS-el kezdődött, a Google javasolta is akkor a androidra fejlesztőknek, hogy építsenek be egy szoftveres menügombot az általuk írt alkalmazás kezelőfelületébe, csak sajnos sokan még azóta sem végezték ezt el.
Mivel mindkét telefon tudását tekintve hasonló kaliber, szerintem azt a telefont vedd meg, amelyik neked tetszik, ne pedig azt amit mások ajánlanak. Kicsit olyan ez, mintha egy minőségi órát venne az ember. Mivel nekem kell majd hordanom minden nap, személy szerint el nem tudom képzelni, hogy mások ízlésére hagyatkozva, ne azt vegyem meg, amelyik nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PlayStation 3
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest