Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
A vicc az, hogy én pl. láttam már Galaxy S4-et 120k ért használtan. Ennyit a sok hülye birka emberről,a sok reklám miatt megveszik aztán szabadulnának tőle, meg cserélnék vissza iPhone 5-re meg HTC-ra (utobbi a tudatos vásárló, elöbbi az aki szintén hagyja, hogy vezessék.)
(#6022) InFRaReD Spec. én most megyek egyetemre, de ez nagy általánosságban nem igaz, nekem is van sok dolgozó ismerősöm, én is úgy gyüjtök pénzt, illetve adás-vétellel stb...akikre te gondolsz azok azok, akik mennem megvenni az iPhone x-et megjelenéskor 300k-ért, már az első napon, mert nem bírnak várni.... na az ilyen embereken lehet látni, hogy egész életükben nem tettek még le semmit az asztalra (gondolok itt az ilyen 14-19 évesekre), ha megdolgoztak volna azért a pénzért akkor nem vernék el, hanem tudnának várni.
Még annyit hozzátennék, hogy külföldről már tudsz rendelni 150-160 ért is, de jobb ha megkéred az eladót, hogy ne irja rá, hogy mi van benne, ha mázlid van akkor nem kell vámot fizetni, ha nincs akkor az itteni árak 27% még rádverik. De én nem rendelnék külföldről, mert a garizás szerintem elég bonyolult + ha hibás az is problem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Vezetékes FEJhallgatók
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Path of Exile 2
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- VR topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest