Új hozzászólás Aktív témák

• NandorHUN

addikt

válasz dani3l #6025 üzenetére

A vicc az, hogy én pl. láttam már Galaxy S4-et 120k ért használtan. Ennyit a sok hülye birka emberről,a sok reklám miatt megveszik aztán szabadulnának tőle, meg cserélnék vissza iPhone 5-re meg HTC-ra (utobbi a tudatos vásárló, elöbbi az aki szintén hagyja, hogy vezessék.)

(#6022) InFRaReD Spec. én most megyek egyetemre, de ez nagy általánosságban nem igaz, nekem is van sok dolgozó ismerősöm, én is úgy gyüjtök pénzt, illetve adás-vétellel stb...akikre te gondolsz azok azok, akik mennem megvenni az iPhone x-et megjelenéskor 300k-ért, már az első napon, mert nem bírnak várni.... na az ilyen embereken lehet látni, hogy egész életükben nem tettek még le semmit az asztalra (gondolok itt az ilyen 14-19 évesekre), ha megdolgoztak volna azért a pénzért akkor nem vernék el, hanem tudnának várni.

Még annyit hozzátennék, hogy külföldről már tudsz rendelni 150-160 ért is, de jobb ha megkéred az eladót, hogy ne irja rá, hogy mi van benne, ha mázlid van akkor nem kell vámot fizetni, ha nincs akkor az itteni árak 27% még rádverik. De én nem rendelnék külföldről, mert a garizás szerintem elég bonyolult + ha hibás az is problem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák