Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dani3l
őstag
válasz

NandorHUN

üzenetére
						Nehany eve ez volt az iPhone-nal. Bementem akar egy szolgaltatohoz, akar egy Saturnba/Mediamarktba, volt egy rakat iPhone, meg 3 falnyi iKiegeszitö, meg volt egy fel falnyi minden mas..
Most ugyan ez van Samsungban, söt, talan meg rosszabb.. Mobilos reszleg minimum felet ök foglaljak el. Amit nem nagyon ertek, pont amiatt, amit az elözö hszemben irtam, hogy tök ugyan olyan mindegyik, szoval böven eleg lenne egyet kirakni, aztan tudod, hogy a dragabb az ugyan ilyen, csak kicsit nagyobb, a tablet ugyan ilyen, csak sokkal nagyobb, az olcsobb az meg ugyan ilyen, csak egy kicsit kisebb..
#6015 g0n21: Köszi, ezt jo tudni! Volt egy ilyen erzesem, akkor majd figyelem, bar remelem minel hamarabb sikerül hozza tokot beszereznem.
 - 

keIdor
titán
válasz

NandorHUN

üzenetére
						Apple és Samsung már jó ideje ilyen, nyomatják a cuccot, bár a szolgáltatókat sem kell félteni, megvannak a kedvenceik. HTC-n azért érezni, hogy pici cég, nulla marketinggel.
Szerk.: Szerintem a One után az SGS4 a legszebb telefon, amit mostanában kapni.
 Hozzáteszem én nagyon kerek párti vagyok, az Xperia Z meg Nokiák nekem nem jönnek be. Amellett, hogy nem is kényelmes, nem is praktikus, ergonomikus egyik sem, még rondák is, sima téglalap. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
 - Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
 - Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
 - 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hozzáteszem én nagyon kerek párti vagyok, az Xperia Z meg Nokiák nekem nem jönnek be. Amellett, hogy nem is kényelmes, nem is praktikus, ergonomikus egyik sem, még rondák is, sima téglalap.