Új hozzászólás Aktív témák

• scr006

tag

válasz yodee_ #31039 üzenetére

M8-tól ne félj, mivel hosszában nyújtották a telefont. Fogásra kicsivel keskenyebbnek tűnik, tehát hiába magasabb a HTC logo miatt, nem veszed észre. Ha bill-t használsz kijelző feléig van csak az is, mint az M7-be,tehát még pont eléred, a kijelző tetejét viszont nem tapicskálod szerintem semmikor sem :) Ha netezel akárhol görgethetsz, bill alsó részen van, tehát nem fogod észrevenni a logót. Sőt, pl olvasás közben, tökéletes hely az ujjadnak pihenni :D

Viszont 4.7-ről az 5" nagyon észrevehető. Sokkal jobb böngészni játszani (pont annyival több h nem zavarnak a "PAD"-ok a játék közben).

Én is ezért váltottam M8-ra, mert a következő minimum 5.2-es lesz vagy több, HTC boomsound úgyis lesz, mert kb védjegyük, így a telefon megint csak magasabb lesz, mert vastagabbra tuti nem hagyják, hisz ezt is nyújtották inkább már, ahogy látom arra gyúrnak, hogy a kezedbe jobban feküdjön bele, így csak nyújtani, szélesíteni tudják...

Zsebbe nem zavaróbb, mert laposabb, hosszasságra, meg azért annyival nem több, h a térdedig érjen :)

A többi már csak nagyobb lesz, (kávája ennek se sok van oldalt, kijelző nagyobb lesz, a boomsound adott, kisebb biztos nem lesz már ennél a következő széria) minimálisan erősebb HW-el, legalábbis az M9.

Új hozzászólás Aktív témák