Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
stilo18
üzenetére
Ameddig elküldik a szervizbe a telefont nekem várnom kell, vagy ilyenkor a HTC ad valami cserekészüléket?
Vagy ez akkor most itthon ugyan úgy működik mint az Apple részén? Anno volt egy 4S telefonom, gond volt vele és a StarKing mint hivatalos szerviz sem nyúlhatott bele, visszaküldték az Apple-nek és kaptam egy új telefont.Mindenképpen kártyafüggetlenül szeretném beszerezni.
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Nem szeretnék semmit sem elindítani, májusban szeretnék telefont venni, eddig az iPhone 5-t néztem ki, de mióta ennek a telefonnak a tesztjét elolvastam, egy kicsit e felé hajlok. A kamera minősége az ami itt egy kicsit zavar meg a szerviz (garancia tudom van, de sokan írtak, hogy ezt a telefont hogyan javítják meg stb.. )
Van köztetek olyan aki apple-ről váltott erre a telefonra? Mind a két telefon megfelelne az igényeimnek.
Mennyire sérül a külseje? -
Criton
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
feketében kell megvenni

-
Criton
veterán
Ha jól veszem ki, akkor a HTC most megmutatta, hogy a megapixel háború egy nagy hülyeség. Minden gyártó jön, hogy 8 meg nem tudom mennyi giga megapixel, de a htc most megmutatta, hogy a 4megapixel-el is lehet jó képet csinálni. Nem vagyok nagy android fun, de ez a készülék megfogott, nem kicsit. i5 képekhez hasonlítva ez szerintem szebbeket csinál...semmi baja a kamerájának
a sebessége a telefonnak 5* na és a külső 
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a sebessége a telefonnak 5* na és a külső